Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Lpg Ustası - İstanbul

Ynt: Lpg Ustası - İstanbul Veriyor diye biliyorum, belli bir servisin yetkilisi değil. Güvenebileceğiniz bir arkadaş yapamayacağı işi almaz.

2. Kuzay

Boracay - Filipinler - 2 Ay

Ynt: Boracay - Filipinler - 2 Ay Boracay Filipinlerin gözbebeği ancak tamamen turistik bir yer. Asıl Palawan ve Batangas Scuba'nın kalbi. Özellikle Palawan, deniz dibi akıntıları ile kendi kendini temizleyen ve her zaman temiz kalan muhteşem güzellikte bir yer. Dünya'da bu özellikte 2 yer var...
  3. Kuzay

1994 Model Vitara İle Aranızdayım

Ynt: 1994 Model Vitara İle Aranızdayım Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle sürmenizi dilerim. Aracınız çok şık duruyor maşallah. Ancak yakıt fazla bence. Ben de 30.9,5 15 kullanıyorum Hercules marka M/T. 3 inch yükseltme var ve 5 kapı. 31-35 aralığında yakıyor 2 çekerde. Sürekli...

4. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Evet kapı tek parça ve hem görüntü olarak hem de kullanım açısından çok güzel.
  5. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Evet Oğuz Abi, orda Santana yazıyor, bütün yazıları tam okuyamadım ama Santana yazısı net olarak görünüyor.

6. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi İlhami Bey candır :) Sağolsun az uğraşmadı bu araç için. Onun tavsiyesi ile Bolu'ya gidip kendisiyle birlikte aldık aracı. Ben olumlu-olumsuz herşeyi yazıyorum hem sohbet olsun, hem üzerinde tartışalım diye. Çünkü burda yazılan küçük bir ayrıntı bir çok problemi...

7. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Kaput altındaki çıkartmada yazılan uyarılar.
  8. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Oğuz Abi, VIN (şasi) numarasından sorguladım ispanya üretimi olarak görünüyor. Kanada'dan biriyle konuştum, "motora bakıp Kanada üretimi olmadığını söyleyebilirim." dedi. Ancak söylediklerinizi araştırıyorum. Bu farklılıkların nedeni nedir diye. Make...
  9. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Teşekkürler Oğuz abi, açıkçası İspanyol diye bilirken Kanada yapımı olduğunu öğrenmek epey şaşırttı. Dediğiniz gibi çamurluklar ve kapı dodikleri farklı. Kapı içleri de farklı zaten. Jantlar konusunda çok sıkıntı çektik çünkü 1 tane stepne için arıyorum çıkma...

10. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Motor yağında en çok kapak contasından şüpheleniyorum. Keçelere bakmak gerekir diyen bir usta oldu ama yağ izlerine bakıoldığında ilk akla gelen kapak contası. 1 haftada 300 km gidip 1 lt yağ yakması pek mümkün değil. Çekişte en ufak bir sıkıntımız yok. Rot...

11. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Yurt dışındaki hurda ve ikinci el fiyatlarını da düşünürsek, sırf eğlencesine ya da içini açıp öğrenmek için bile şansları var. Bizim ise aklımız gidiyor bir vidayı açarken.
  12. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Evet belirttiğim gibi mantıksız geldi zaten o yüzden kullandırmadım. Kullanıp memnun olanlar da var o ayrı, farklı forumlarda yazmışlar. Ama tesisatı komple değiştirmek zorunda kalanlar da var. Bu arada paslanmalar ve çürümeler ile ilgili bir link vereyim...

13. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Aslında çok var ama emin olmadığım ve sonucu kesinleşmeyen işlemleri yüklemek istemiyorum. Yanlış bilgilendirme olmaması açısından. Örneğin 1-Arka sis spotlarının bağlantısı. 3 farklı deneme 3 fiyasko ile sonuçlandı. 2- Sağ cam kapanma sorunu çözüldü ancak şu...
  14. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Üstad senin aracın hakkındaki fiyatı söylerken ne demek istediğimi görmüşsündür sanırım ::) Az bile söylemişim. Ayrıca nasıl baktığını da az buçuk tahmin edebiliyorum, bu fiyatların üzerine 5 daha ekle bence sırf bakımına. Düşündüğün fiyata aynısını alamazsın...
  15. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi 15 yıllık bir araçta doğal olarak bazı metal yorgunlukları olacaktır. Olmaması iyi olur tabii ama bunu engellemek bir noktaya kadar mümkün. Altı tamamen pötür atılmış buna rağmen oluşmuş çürümeler var. Metal yorgunluğu, tek açıklaması bu. Defender, CJ kullananlar...

16. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Halil Bey, açıkçası bu biraz da şans meselesi. Şans dediğim olay da, aracı güvenlik görevlilerinin bulunduğu otoparka koyuyorum hubun mandalını kırıyorlar, okul bahçesine bırakıyorum kamera ile korunuyor, kaput üzerinde çocuklar tepiniyor. Biz Vitara'yı çok...
  17. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Hortumları patlatmasının sebebi zamanla özelliğini yitirerek yoğunlaşması ve sertleşmesi ya da antifiriz olmadan kullanım. Bizzat elimle test ettim ben çıkan antifiriz yapış yapıştı. Dolaşımdaki suyun bu sertlikte olması motor üzerinde de aynı problemi yaratacaktı...
  18. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Antifiriz için usta 4 çeşit gösterdi. Mavi, yeşil, pembe, kırmızı. Hepsinden bir parça elimle denedim. Özelliklerini anlattı. Ben de bana anlattıklarını size aktarayım. "Mavi olan cam silme sularına benziyor, sulandırabiliyorsun. su oranı fazla zamanla su...

19. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Evet o yazıları okuyorum, teşekkürler tekrar :) Bu nedenle vakit kaybetmeden bugün önce yeşil olan antifirizi organik pembe ile değiştirdim. Kendim yapacaktım aslında ama usta ben yapayım dedi. Zalım'ı götürdüm. Fazla kalmamıştı zaten içinde. 40 TL tuttu 3 litresi...
  20. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Tavsiyeniz için teşekkür ederim. mesajları okudum. Doğru söylüyorsunuz olmuşken komple olmalı. Ayrıca bizim antifiriz de bitik. rengi mavi. Kapak contası bu yüzden yanmış olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR