Lpg Ustası - İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kuzay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,062

Kuzay

Kamp I
Yer
istanbul - Şile
İstanbul'da LPG ayar, tamir, bakım konularında Rüstem Usta'yı tavsiye ederim. Hatta tek geçerim... Yeri Piyalepaşa'da.

7/24
Telefon: 02122388525
Cep Tel: 05072054790

Google Koordinatlar: 41.056231,28.964976

Etiketler
Ynt: Lpg Ustası Ve Motogezer - İstanbul

Bugün (21 Aralık 2013) yaptırılan işler

Araç: Suzuki Vitara JLX
LPG: Atiker Sıralı Sistem

1- Enjektör değişti. (Piyasadan 250 TL ye alınnan Orjinal Enjektör - İnternette 120 TL ye de var ama görerek almak istedim)
2- LPG Filtresi değişti
3- Filtre uyarı sistemi konuldu
4- Program atıldı. Benzinden LPG'ye geçiş süresi 38 dereceye çevrildi.
5- Araç giderken tekleme yapıyor, benzine geçiyordu. Düzeltildi
6- Dururken titreme yapıyordu. Düzeltildi.
7- Kaçak kontrolü ve genel bakım yapıldı.

Motor saat gibi çalışıyor. :smiley:

Ayrıca Usta asıl Elektrikçi olduğu için
8- Ön Alt Sis farları arızası tespit edildi, kısa devre bulundu. Lamba takıldı. Düzeltildi
9- Sağ ayna elektrik sorunu çözüldü, Ayna kumandası düzeltildi
10- Çalışmayan rezistans için kopuk hat bulundu. Ayrı hat çekildi. Düğmesi yapıldı. Düzeltildi
11- Çalışmayan arka sis lambası ve düğmesi düzeltildi.

Tamamı için alınan işçilik ücreti 120 TL....
Süre: 6 saat aralıksız başındaydık...

Ayrıca MotoGezer ile birlikte aynı dükkanda işini yaptığı için yapılan diğer işleri de takip ettim. Motorsikletçi arkadaşlara da MotoGezer'i tavsiye ediyorum. Telefon numarası ve adresi aynı..

Ynt: Lpg Ustası - İstanbul

Veriyor diye biliyorum, belli bir servisin yetkilisi değil. Güvenebileceğiniz bir arkadaş yapamayacağı işi almaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri