Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın 15 gündür Kartepe'de olduğum için takip edip cevap veremedim. Atık yağı dağda olduğumuz için sobada yakmak istedim. Ama yağ yanacağı kadar yanmış zaten daha fazla yanmıyor. :) Yine de küllere karıştı zaten yarım litre bişey...

2. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Kaput altından gelen sesler üzerine yağı değiştirmeye karar verdik. 153 binde yağ değişmişti ve 7000 km yol yapılmıştı 2.5 ayda. Bu süreçte 2 litre yağ da eşim ekleme yapmıştı. Sonuç tam bir şok oldu. Yarım litre yağ kalmamış haznede. Öncelikle bir stand...
  3. Kuzay

CJ mi Defender mı?

Ynt: Cj Mi Defender Mı? Uzun asfalt yol söz konusuysa ikisi de sınıfta kalır bence. Özellikle Series. Tek hatlı fren merkezinde bir kaçak olsa ya da kampanalar bir nedenle ıslansa..... Hele bir de puma motor varsa. Çok riskli.

4. Kuzay

Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!)

Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!) Teşekkür ederim bilgilendirme için, bizimki manuel hub zaten. Ben bu plastik olan parçayı metale çevirme yolu arıyorum. Ya da kırık hublar bile işime yarar.
  5. Kuzay

Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!) Size telefonla ulaşmaya çalıştım İlhami Bey ama tel çekmiyordu. Vodem ise bazen 4 bazen 3 tıkla çekiyor. Büyük iş gördü. Neyse ki sorun çözüldü. Araç şu an 4 çekerde. Ama problem devam ediyor. O hub çevirme mandallarına kesin çözüm bulmam gerekiyor.

6. Kuzay

Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!) Özelden ve burda mesajla yardım eden dostlara çok teşekkürler. Bahadır Bey, söylediğiniz yöntemle sorun çözüldü 4 çekere geçti çıkarttım aracı, Allah razı olsun hepinizden. :) Evdeydik gerçi ama dün gece yeğen öksürmekten helak oldu, şimdi doktora...

7. Kuzay

Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!) Teşekkürler Bahadır Bey, söylediğiniz gibi deneyeceğim. Öğleden sonra yola çıkarken önce 4x4 e aldım, asfalta ulaşınca 4x2 ye çevirdim. Ondan sonra zaten asfalt yol bir yere sürtmedi. Altta da 1 ay önce çekmiş olduğum fotoğrafı ekledim. Sökülen kısım...
  8. Kuzay

Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!) Çağlar Bey çok teşekkür ederim, inanın ben de söyleyecek söz bulamıyorum. Sanırım çakı-tornavida gibi birşeyle sökmüş. Daha önce farketsem bahçeye girmem yukarda asfaltta bırakırdım aracı. 100 metre kadar bir yokuş var. Çocuklar öksürüyordu, misafir geldiler...
  9. Kuzay

Merhaba Dostlar, Bu akşam yeğenleri sinemaya götüreyim dedim, Özdilek Otopark'ında aracın sağ hub mandalını kırıp cama not yapıştırmışlar "Bizi de gezdir, biz de bilelim." diye. Bu nasıl bir insanlıktır, Allah'tan da mı korkuları yok bu insanların bilmem ama sonuçta çok geç farkettik...

10. Kuzay

Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant

Ynt: Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant Merhaba Mustafa Bey, Vinç şu an ustada, söküm işi biraz uzun sürdü. Kendisinden haber alır almaz size döneceğim. Kusura bakmayın hayatımda ilk kez ikinci el bişeyleri değerlendirmeye çalışıyorum. Biraz acemiyim bu satış konularında. Bir...

11. Kuzay

Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım Asfaltta kullanacaksanız ve konfor da arıyorsanız iş değişir tabii. 2. araç dediğiniz için Defender dedim. Ancak yine Suzuki ile en büyük sorunu TÜV de ve proje çiziminde yaşarsınız. Ordan başlayıp önce dosya masraflarını hesap etmenizde fayda var derim.
  12. Kuzay

Ruhsat Yenileme

Ynt: Ruhsat Yenileme Bilgilendirme için teşekkürler ve takip (Ruhsata işli olmayıp muayeneden hafif kusurla geçen çeki demiri gibi ekler için ruhsat yenileme)

13. Kuzay

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım Örneğin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-askeriyeden-cikma-defenderlar-118856656/detay ihaleden alınma Defender pick-up'lar var. 5 ile 8 arası (kabinli olanlar) satılıyor. Pazarlık paylı fiyatlar bunlar. Pick-up...
  14. Kuzay

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım Vitara'dan pick-up olmaz. Vaktinizi paranızı boşa harcamayın derim. Yazık olur. Ruhsatı ayrı dert, kes biç ayrı dert zaten küçük araç. Üstelik piyasada tutulan, şehiriçi kullanımı olan, beğenilen bu nedenle de piyasası yüksek bir araç Vitara...
  15. Kuzay

CJ mi Defender mı?

Ynt: Cj Mi Defender Mı? CJ mi Defender mı sorusuna gelindiği anda iş tamamen "sevda" konusunda kilitlenir. İkisinin de birbirine üstün olduğu durumlar vardır mutlaka. Ama bu üstünlük durumu en ağır koşullarda ve üst sınırlarda oluştuğundan "şu daha iyidir" diyebilmek mümkün değil. İki aracı da...

16. Kuzay

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Ben de aynı düşüncedeyim. Sorun enjektörlerde. Memelerinin temizliği, genişletilmesi hatta enjektör değişikliği gerekebilir. Daha yeni yaptırdım. Aracın performansından biraz ödün verebilirseniz değerleri çok alta çekebilirsiniz. Herkese tavsiye ediyorum, dürüstlüğüne...
  17. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Teşekkürler Sezgin Bey, siz de katılacaksınız eminim, evde olunan bir pazar günü vinçi önüne alıp son derece basit olan temizliğini, bakımını yapmak, yağlamak ilk günkü haline getirmek çok zevkli olmalı. Offroad tutkusu sadece arazide yaşanmaz ki, ona...
  18. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Sorun çözüldü :) Fitili çıkardım komple. Usta daha doğrusu yapan kişi demek daha doğru olacak köşeleri tam oturtmamış. Kapı köşeden itibaren kasılıp aralık kalıyormuş. Düzeltince kapı da yerli yerine oturdu. Bütün gün yağmur yağdı sızıntı kalmadı. :) Bir ara...

19. Kuzay

Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant

Ynt: Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant Merhaba Orhan Bey, Arızasının tam olarak ne olduğunu anlamış değilim. Kaput içindeki kutusu çalışıyor, kumandaya basınca klak sesi geliyor ama motor sarma yapmıyor. Sıkışmış olabilir, paslanma yapmış olabilir. Tamamen yanmış olabilir...
  20. Kuzay

Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Merhaba Mehmet Bey, Bu twi-tacho - acar-lpg ve ilerde olası twiputer ile 3 farklı gösterge camı epey dolduracak gibi geliyor. Ayrıca bizim Vitara'da yol kamerası da var. Torpido üstü de hiçbir vakumlu yapıştırıcı tutmuyor bende. Birbirine bitişik alt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR