<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="4 L" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
4 L' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Çok geçmiş olsun. Bunu insanlıkla da bağdaştıramıyorum, terbiyesizlik, şerefsizlik.<br />
Mandal sizdeyse hubu komple önce kafasından ayırın, sonra aks bağlantısından sökün ve yayı da sizdeyse biraz kurcalayın. mekanizması aslında basit ama onun o şekilde çekmeyle zormalayla yerinden çıkmaması lazım. eğer çekip çıkartmışsa biri emin olun insan değil, öküz falandır. İnsan gücü onu ardan çekip alamaz. <br />
Tekrar geçmiş olsun, topladıktan sonra (başarılı olursanız) içine kauçuk gres kullanmayın, kalın geliyor ve ilerde tozla çamurla birleşip zarar veriyor. Sıvı gres tercih edin.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Çağlar Bey çok teşekkür ederim, inanın ben de söyleyecek söz bulamıyorum. Sanırım çakı-tornavida gibi birşeyle sökmüş. Daha önce farketsem bahçeye girmem yukarda asfaltta bırakırdım aracı. 100 metre kadar bir yokuş var. Çocuklar öksürüyordu, misafir geldiler dede evine getireyim üşümesinler dedim. Girince 4 çekere alıp burnu yukarı vermek istedim, olan oldu. 4 çekerle çok rahat çıkıyordu burayı ama yerler çamur-çimen, tutmuyor lastik 2 çekerde ve sürekli gömülüyor. Bugün bir yere çıkamadık, 2 çocuk var evde, 7 yaşında misafir, acil bişey olsa ne yaparım bilemiyorum. Bahçeye saplandık kaldık. <br />
<br />
Mandalı söküp atmış ya da yanına almış. Sırf aracın üzerince "Gezenbilir" yazıyor diye fesatlığından ceza kesmiş. Bilen birisi yapmış belli, bu yazıları da okur birgün... Sis farını falan kırsaydın madem be adam eline ne geçti ? Allah'ından bulursun inşallah. <br />
<br />
<br />
Sormak istediğim sol mandal kırılmadan çıkar mı ? Sol tarafı söküp 2 tarafa kullanmayı denesem olur mu sizce ? <br />
<br />
Yayı içinde. Kenarlardan elimi sokup çeviriyorum, 2 çeker pozisyonunda tık sesi gelip oturuyor. Ama 4 çeker için o tık sesi gelmiyor, mandal boşta kalıyor. O da olmazsa sabah pense ile çevirmeye çalışacağım da tamamen kırmaktan korkuyorum.</div>