Arama sonuçlarınız

1. maltan

TRAKOFF Trakya Off-Road Kulübü Tanışma Buluşması Duyurusu (26 Temmuz 2009)

Ynt: TRAKOFF Trakya Off-Road Kulübü Tanışma Buluşması Duyurusu (26 Temmuz 2009) Teşekkür ederim. Keşke katılabilsen , bugün parkuru hazırladık ve gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum.
  2. maltan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz arkadaşlar, Ulusotomotiv dediği gibi aktivetelerimize bekleriz. Yarın planlanan bir aktivite, herkes davetlidir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36616.new

3. maltan

TRAKOFF Trakya Off-Road Kulübü Tanışma Buluşması Duyurusu (26 Temmuz 2009)

26.07.2009 pazar günü Çorlu - Önerler köy'ü kum ocaklarında Trakoff'un hazırladığı parkurda hem ofroad hem eğlence arayanların buluşma yeri olacaktır. Tüm GEZENBİLİR ailesi davetlidir. Ailece katılım sağlanabilmesi amacıyla buluşma saatini öğle sıcağından etkilenmemek için öğleden sonra saat...
  4. maltan

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Slm Mustafa, Sizlerle tanıştığımıza bizlerde çok memnun olduk. Çok güzel bir organizasyondu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca bizleri kardeş klub olarak nitelendirmeniz bizi çok onurlandı. Yapacağız...

5. maltan

Yedek Parça İçin 1975 Cj5 - Ruhsatsız (SATILDI)

Ynt: Yedek Parça İçin 1975 Cj5 - Ruhsatsız (SATILDI) Aracın motoru ayrıca satılıkmıdır durumu ve düşündüğün bir fiyat varmıdır. yedek parça olarak almayı düşünüyorum

6. maltan

Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

Ynt: Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant ozan , Kırılan hub olursa sakın atma. Benimde bir tanesi kırılmıştı sonra yeni takım aldım onunda biri kırıldı. 2 tane sağlam kaldı. Kırılanların içini aldım dışlaını Ç1040 imalat çeliğinden yaptırıyorum. artık kırılma...
  7. maltan

Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı

Ynt: Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı Yükseltme olmadan olmuyor. deneyerek gördük.
  8. maltan

265/75/16' da mı Bulunmuyor Artık?

Ynt: 265/75/16' da mı Bulunmuyor Artık? Deneyimlerimden söyleyebileceğim , İnce MT lastikler çamur için en idealleridir.Örnek defender , lada niva gibi Bunun açıklaması cm2 ye düşün basınç lastik inceltikçe artmasıdır. Görüntü olarak bende beğenmiyorum amaç çok önemli. eğer offroaf yapılacak...

9. maltan

Ynt: 265/75/16' da mı Bulunmuyor Artık? Ben cepten aradım. Şu an elinde lastik yokmuş. 1-2 ay içersinde getireceğini söyledi. Eğer bulamazsan 1 ay sonra bi daha sor derim. ben takip edicem. Ayrıca 265x75x16 lastik yerine 235x85x16 ölçüsünü önderdi. Genişlik olarak daha dar ama çapları aynı.

10. maltan

Ynt: 265/75/16' da mı Bulunmuyor Artık? Bende aynı lastikten düşünüyorum. fiyat ve stok durumunu burdan yazabilirmisin. Belki beraber alırsak iskontamız olur. :)
  11. maltan

Ynt: 265/75/16' da mı Bulunmuyor Artık? 4xfourart.com sitesinde Mehmet Becce de İnsa Turba Çamur lastiği 265x75x16 olması gerekiyor. internet sitesinde tel bilgileri var bi konuş istersen.

12. maltan

Satılık 1989 Model Defender Pick Up

Ynt: Satılık 1989 Model Defender Pick Up Slm, Defender'ın ayrıntılı yandan ve içten resimlerini gönderebilirmisin. Ayrıca motoru ve diğer özellikleri hakkında bilgi verirmisin.
  13. maltan

Cj Satilik Parçalar-Bestop Tente,Koltuk Takımı,Tampon....

Ynt: Cj Satilik Parçalar-Bestop Tente,Koltuk Takımı,Tampon.... bende çin malı max-extra almıştım. Motoru yandı ve collektörü kırıldı. O yüzden çin malı düşünmüyorum. Sizde sadece vinç motoru varmıdır yada ikinci el Warn veya Tabor 9000 veya üstü vinç
  14. maltan

Satilik CJ 76-83 Model Direksiyon Gövdesi

Ynt: Satilik CJ 76-83 Model Direksiyon Gövdesi Slm, Benim aracın direksiyonun orta göbek kornası çalışmıyor. Elektrikçi arkadaşın dediğine göre alttaki sivici gitmiş. Tekrar çalışması için nelerin değişmesi gerekiyor. Sadece sinyal tertibatı alsam yeterli olur mu acaba

15. maltan

Off-Road Ürünleri Kampanya

Ynt: Off-Road Ürünleri Kampanya Slm , Net lift 9500 lb vinç fiyat ve ödeme koşullarını belirtebilirmisiniz. Servis olanağı nasıldır.
  16. maltan

Cj Satilik Parçalar-Bestop Tente,Koltuk Takımı,Tampon....

Ynt: Cj Satilik Parçalar-Bestop Tente,Koltuk Takımı,Tampon.... slm, vinç resimlerini koyabilirmisin birde menşeisi nedir.
  17. maltan

Ynt: Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı ilan günceldir. Lastikler duruyor

18. maltan

Satılık Maxxis Buckshot Lastik

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Arkadaşlar , Lastikler Satılmıştır. Alan arkadaşa şimdiden Hayırlısı Olsun. Moderator arkaşımız ilanı kapatırmısın.
  19. maltan

Ynt: Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı fotoğraf var ise gönderirmisin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd