Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,879
Ynt: Alınık tek Hup ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

33 ler için 750 istiyorum 31 le beraber 850 olur

Etiketler

Ozan çıkıntı yoksa şapkalı akstır bu cj5 deki gibimi...

18032009003.jpg

evet aynısı cıkıntı yok. saatlerdir arastrıyorum poryalı olanın fotoğrafını bulamadım.
bu arada ben bu arabayı bi yerden hatırlıyorum. arkadasa alıcaktık yetısemedık satıldı :D

ozanyur' Alıntı:
evet aynısı cıkıntı yok. saatlerdir arastrıyorum poryalı olanın fotoğrafını bulamadım.
bu arada ben bu arabayı bi yerden hatırlıyorum. arkadasa alıcaktık yetısemedık satıldı :D
Ne karistirip duruyosun Ozan bu saate kadar dagatamadigina gore sapkalidir :D :D

abi 35 takıcam ya ondan kurcalıyorum bu arada sende sapkalı aks yok diye biliyorum sen nasıl kırmadın ? :D

doğru ben başka bişeyle karıstırdım

ben arabayı aldım alalı ilk defa arka lastikleri söktüm 4 yılda ve yeni öğrendim şapkalı aks oldugunu ilginç oldu. bende niye kıramıyorum diyodum :D

hehehehehehe :D :D
biliyodum sağlam bir yürüyeni olduğunu ama dana 44 mü baska bişeymi onu bilmiyodum
yıllardır girip cıkmadığım yer kalmadı diferansiyellere en ufak bir bakım bile yaptırmadım yağ dışında :D :D

ozanyur' Alıntı:
abi hub hiç yok parçalandı attım :D
ozan ,
Kırılan hub olursa sakın atma. Benimde bir tanesi kırılmıştı sonra yeni takım aldım onunda biri kırıldı. 2 tane sağlam kaldı. Kırılanların içini aldım dışlaını Ç1040 imalat çeliğinden yaptırıyorum. artık kırılma derdine son bulacağını düşünüyorum. bitince sorun çıkmazsa sana da yaparız :smiley:

Bu cj akslarına tornacıda porya ile aks arasına birbirini tutan flanş atıyorlarmış şapkalı gibi sorun çıkarmıyormuş bilgisi olan varmı 100 150 tl haledilir diyorlar....

Ynt: Alınık Tek Hup Ve Tek 33'' Jant Lastik, Satılık Tek 31'' Lastik Jant

Lastik almadan önce sitemizi ziyaret ederek fiyatları incelemenizi tavsiye ederiz. Keyifli forumlar.

http://www.lastikcim.com.tr

Lastikcim.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR