Arama sonuçlarınız

1. pesehodka

Ruşeym nedir, faydaları nelerdir

Buğdayın işlenerek una dönüştürülmesi sürecinde özel ayrıştırma işlemleri sonucunda 1 tonundan sadece 1 kilogram elde ediliyor. E vitamini deposu olan ‘‘ruşeym”, gramlarla satılıyor. Dünyada ”wheat germ” olarak bilenen ruşeym, buğdayın en tepesindeki embriyosu… Bu madde tohumun üremesini ve...

2. pesehodka

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... herşey ::)
  3. pesehodka

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... yalan

4. pesehodka

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II her ikiside Küre dağları mı Kaz dağları mı
  5. pesehodka

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler bir sorun var ve bu gerçekten sıkıntı yaratıyor. malzem bulamıyorum çiçek yok (istenilen) fuarı beklemem gerekiyormuş. babmu yu bile nerede bulabilirim onu bilemiyorum. bir yerde hazır buldum. 20*120 cm. hazır ama istediğim gibi değildiler. boyuna...

6. pesehodka

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Hocam selamlar bir soru soracağım müsadenizle şimdi bahçenin önüne bambu çiti yapmamızı önerdiler hani nasıl desem bahçe ile taş yolu ayırmak için bir nevi bunu nasıl yapabiliriz veya onun yerine başka bir şey uygulayabilirmiyiz öneriniz varmı

7. pesehodka

Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Gezmen'in (Cavid sezen) Doğum Günü Kutlu Olsun Cavit hocam doğum gününüz kutlu olsun Nice nice uzun, sağlıklı, güzel bol gezmeli günler diliyorum :)
  8. pesehodka

Kafama Takılanlar

Ynt: Kafama Takılanlar evet bu doğru ama ben de alsam bir araba buraya getirsem 6 ay geçerliymiş gerçi kesin bişi yok bu konu hakkında ama kimileri diyo ki altı ayda bir sınır dışına çıkacan 24 saat sonra giriş yapacan kimileri de diyo ki altı ay araba burda altı ayda orda kalacak madem...
  9. pesehodka

Kafama Takılanlar

Ynt: Kafama Takılanlar mavi pasport baş vurabilmek için 160 lira para yatırıyorsun, ondan sonra başvurabiliyorsun bir de muvaffakatname istiryolar 70 lira ondan sonra mavi pasporta başvurabiliyorsunuz ki o da 134 vize parası da var tabi 160 evro, sigorta parası 20 evro sınırda 15 lira gene pul...

10. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Radyo Toçka

11. pesehodka

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... daha yolun başındayım hayallerimin peşindeyim keremcem ve kita
  12. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Mıhlı şelalesinin oralarda vardı öle piknik alanları ama daha düznliydi. burası orjinal kaz dağlarında olsa bile benim bildiğim bi alanda değil

13. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? güzel bir piknik alanı karadeniz tarafları mı yuvacık barajının oraları mı
  14. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ben demedim yaaa dere demiyecen bunlara te böle biliveriyorlar :D tebrikler Yunus bey
  15. pesehodka

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selam canım arkadaşım naber

16. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Candan Erçetin son CD si süpppper olmuş yaaaa
  17. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? mahya dağları değil
  18. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? batı karadeniz bize doğru bu dağlarda av mevsimi meşurdur

19. pesehodka

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) o bi kerem kil maskesi güzellik için yani :)
  20. pesehodka

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ee patron adamın hali de bi başka oluyor beyaa siz bizim kıvama göre gezi yapında kabak tatlısı yiyin bu durumda menüde çamur var :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri