Kafama Takılanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,414

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Hem içimizi dökmek , hem de benzer konu ve şikayetleri bir çatı altında toplamak için bu başlığı açtım.

Esenler Otogarına yolcunuzu hemen bırakıp , hiç oyalanmadan çkmanız halinde alınan giriş-çıkış ücreti 7 TL.
Bunun hiç olmazsa 15 dakikasını ücretsiz hale getirmeliller.
Bu soygunculuk ve fırsatçılık düzeni için benden Otogar Yönetimine kocaman bir YUH

Bir kocaman YUH da Garanti Bankasına
Sadece 100 TL'lik havale için , hemde Garanti şubesine istenen ücret 35 TL
Hatta YUH x YUH

Bakalım bireylerin seslerini dinlemeyenler, 25.000 üyeye doğru giden GEZENBİLİR'in sesine de kulak verecekler mi ?

Etiketler

Ynt: Kafama Takılanlar

bende iş bankasında ki çekin üstündeki şube den dahı tahsil yapsan msraf ücreti alınmasına yuh diyorum....
teknelerdeki ne kadar güçlü motorun varsa o kadar fazla vergi ödersin mantıgının suyunu çıkarırcasına abartan ve 8 metrelik tekneleri pancar motorlara mahkum eden zihniyete yuhh diyorum..

Ynt: Kafama Tak?lanlar

Tasitlar vergisinin motor hacmine gore degil tasitin kasko degerine gore alinmasini istiyorum.

70 yıldır kafama takılan çok şey var yuhlayacağım çok konu var ben en iyisi herbirini yaptıkları ve çaldıkları ile ALLAH a havale ediyorum.
topkapıda bir benzicide geceden yatıpta ertesi gün karne ile sadece 10 litre benzin aldığım günlere ,
çöplerin toplanmayıp şimdiki bayrampaşa semtinin kolera hastalığına yakalanıp semte giriş çıkışların yasaklandığı,
hiç bir zaman ne Eurovision nede herhangi bir dünya maçlarını kazanamadığımız yüzümüzün sürekli yerde olduğu,
dahasını saymaya utandığım yüzümüzü sürekli yerde tutanlara ...............................................................olsun.
ben bunu yazarken dvd de ailece 120 isimli bir sarıkamış şehitlerini anlatan flimi izliyorduk bizlerin rahatı için nelere katlanmamışlar ki NELERE. manzaraya bakarmısınız
nadir bey konu başlığı için tşklerimi bir borç bilirim.

Çanakkale şehitliğinde protokol için temsili şehitlikler kaldırılmıştı ve bir memrmer duvara yazılmıştı en son iki yıl önce gittiğimde oraya helikopter ve bakalnların arabaların otoparkı yapılmıştı. halkın ise aşağıda idi her zamanki gibi. Şaşkınlığımı gizleyemedim. Umarım kaldırılmıştır diye dua ediyorum ama Nisan ayının soğunda Anzak torunlarının taa Avustralya'dan gelipte sabahın dördünde buz gibi sulara girip temsili karaya çıkışlarını düşündükçe bizimkilerin 50 metre karada yürüyememelerini hazmedemiyorum

konu için teşekürler

İnternetten yapılan EFT ücretlerini bir çok banka 1 TL'den 2.5 TL'ye çıkarttı.Rakam belki küçük gözükebilir ama artış oranına bir bakarmısınız ?
İlkönce bizi alıştırdılar , şimdi de veriyorlar gazı.Bunu uygulayan tüm bankalara benden kocaman bir YUH.

Kısacası herşeye YUH desek...

İstanbulda bostancıda vergi dairesine gidiyoruz 20 dak. işimiz var 3-5 lira ispark parası veriyoruz...Hem araç vergisi yatır hemde yola park parası ver...Diğer semtlerdede öyle...Ne anladım bu işten...

mavi pasport baş vurabilmek için 160 lira para yatırıyorsun, ondan sonra başvurabiliyorsun bir de muvaffakatname istiryolar 70 lira
ondan sonra mavi pasporta başvurabiliyorsunuz ki o da 134
vize parası da var tabi 160 evro, sigorta parası 20 evro
sınırda 15 lira gene pul parası

yok mu başka isteyen
gezilecek hal kaldıysa yurt dışında gezin :D

Dünyanın en pahalı benzinini bize satan hükümetimiz e YUH tan başka şeylerde demek isterdim lakin diyemiyorum ,çok sinirli bi başbakınımız var duyarsa dalar,,,
eğitimin bu kerte pahalı olmasına,,,,,,,
sağlığın bu kerte pahalı olmasına,,,,,,,,
ve EMEKCİLERİN ücretlerinin bu kerte düşük olmasınada YUH tan başka şeyler demek istiyorum ama dedimya adam sinirl,,,,

Avrupa birliği ülkelerinde fiyatı 3000-3500 TL. olan araca, suçum T.C. vatandaşı olarak dünyaya gelmek olduğu için, ancak 15.000 TL. ödeyerek binmeme sebep olanlara YUHHH diyorum.

Aynı araca 5 katı fazla para vermemin sorumlusu; TR. deki otomobil üreticileri, ithalatçıları ve bunlarla işbirliği yapıp, ikinci el otomobil ve yedek parça ithalini yasaklayan (sınırlayan) bu ülkenin "Güzide!!!!" :mad: :mad: politikacıları değil midir. Yanlış mı biliyorum Nadir Bey ?

Başlık için teşekkürler. Selamlar.

Ammman sakin olalım birde fırsat kollayan ilaç firmalarını zengin etmeyelim. Bu arada patagonya yı araştıracağım acaba orada yaşam nasıl. :D ;D
Bu arada hükümetin yıllardır,ötv,kdv gibi indirimlerini gariban halka yansıtmayan,hatta bunu mala zam adı altında halka dayayan pis fırsatçılara 4x4 lük YUH...

Hemen bir örnek: Çok saygın bir markanın yetkili oto satıcısı ve ötv den istifade etmek isteyen bir akrabam; Yıl 2009 mayıs ayı başları hükümet ötv indirmininin zamanı haziran sonu bitiyor. bu akrabam yeni sıfır bir araç için başvuruyor. yetkili acenta,bayii şimdi başvurunuzu alalım aracı ancak haziran sonu verebiliriz diyor. kısa keseyim ki akılda kalsın ;) ötvden kazanacağını sanan akrabam haziran sonu ötvden kazanıyor ama bu sefer araca zam gelmiş. ben pek bi şey anlamadım ama akrabamın karı nereye gitti acaba...!! siz zeki insanlarısınız bunun örneklerini istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.
Benim felsefem yiğidi öldürüp kılıcını yanına bırakmak. fakat gelin görünki ne biçim halkız biz yaa bide yiğidin kılıcını bile çalıyoruz gidip hurdacıya kilosu 50 kuruştan satıyoruz...

seyyah-34' Alıntı:
Bu arada patagonya yı araştıracağım acaba orada yaşam nasıl. :D ;D

Kemal Bey İyi Günler !
Bu taş bana atıldı sanırım, mesaj alındı, anlaşıldı. Teşekkürler. Selamlar, sevgiler.. :D

Mustafad' Alıntı:
Avrupa birliği ülkelerinde fiyatı 3000-3500 TL. olan araca, suçum T.C. vatandaşı olarak dünyaya gelmek olduğu için, ancak 15.000 TL. ödeyerek binmeme sebep olanlara YUHHH diyorum.

Aynı araca 5 katı fazla para vermemin sorumlusu; TR. deki otomobil üreticileri, ithalatçıları ve bunlarla işbirliği yapıp, ikinci el otomobil ve yedek parça ithalini yasaklayan (sınırlayan) bu ülkenin "Güzide!!!!" :mad: :mad: politikacıları değil midir. Yanlış mı biliyorum Nadir Bey ?

Başlık için teşekkürler. Selamlar.

evet bu doğru ama ben de alsam bir araba buraya getirsem 6 ay geçerliymiş
gerçi kesin bişi yok bu konu hakkında ama
kimileri diyo ki altı ayda bir sınır dışına çıkacan 24 saat sonra giriş yapacan
kimileri de diyo ki altı ay araba burda altı ayda orda kalacak
madem çift vatansaız neden vatandaş gibi bunlardan yararlknamıyoruz bunlardan
:(

pesehodka' Alıntı:
evet bu doğru ama ben de alsam bir araba buraya getirsem 6 ay geçerliymiş
gerçi kesin bişi yok bu konu hakkında ama
kimileri diyo ki altı ayda bir sınır dışına çıkacan 24 saat sonra giriş yapacan
kimileri de diyo ki altı ay araba burda altı ayda orda kalacak
madem çift vatansaız neden vatandaş gibi bunlardan yararlknamıyoruz bunlardan
:(
İyi günler !
İkinci el otomobil ithalinde yaş sınırı var, yaş sınırını geçtim ödeyeceğimiz gümrük vergisiyle astarı yüzünden pahalıya geliyor. Yaş sınırı ve gümrük vergisi olmasa, uçakla herhangibir AB ülkesine gidip burada piyasa değeri 15.000 TL olan aracı 3000 TL verip alıp geleceğiz.

Türkiye de ikinci el parça ticareti yapanlar başka bir ülkeye gidip düşük fiyatla aldıkları araçları burada parçalayıp satabilecekler, sonuçta parça son kullanıcısı olan bizlere daha ucuza gelecek.

Bu kimlerin işine gelmez sorusunun yanıtı, bu işin sorumlularının adıdır. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.