Kafama Takılanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,429
Ynt: Kafama Takılanlar

Mustafad' Alıntı:
Kemal Bey İyi Günler !
Bu taş bana atıldı sanırım, mesaj alındı, anlaşıldı. Teşekkürler. Selamlar, sevgiler.. :D
Şimdi bana inanmanız ne yapmam ne demem lazım bilmiyorum s.n mustafa bey. ama sizi temin ederimki öyle tevafuk olduki mesajları yazmamız. bir kere ben mesajıma kesinlkle sizden önce başladım yazmaya fakat mesajımı yollamakta biraz geciktim ve siz benden önce yazmış bu arada bende onu okumuşta cevap vermişim gibi oldu.
Ayrıca ben her zaman ortaya yazıp,çizmek isterim.ihtiyacı olan oradan alsın diye yoksa hayatta öyle taş,sopa v.s şeyler hiç kullanmadım,kullanmamda.
selam ve sevgiler benden.

not: Siz iyisimi gelin benimle daha taptaze bir türkiye turu yapında rahatlayın buyrun: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.msg549041#msg549041
S.n Musfata bey bu arada haritadan yerinizi gördüm şayet doğru ise. gezimizin bu yakın bölümünde sizin oralarada geleceğiz ve bağyurdundan çok güzel resimlerle tanıtacağım oralarıda önceden tanışmış olsaydık mutlaka uğramaya çalışırdım.

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
Şimdi bana inanmanız ne yapmam ne demem lazım bilmiyorum s.n mustafa bey. ama sizi temin ederimki öyle tevafuk olduki mesajları yazmamız. bir kere ben mesajıma kesinlkle sizden önce başladım yazmaya fakat mesajımı yollamakta biraz geciktim ve siz benden önce yazmış bu arada bende onu okumuşta cevap vermişim gibi oldu.
Ayrıca ben her zaman ortaya yazıp,çizmek isterim.ihtiyacı olan oradan alsın diye yoksa hayatta öyle taş,sopa v.s şeyler hiç kullanmadım,kullanmamda.
selam ve sevgiler benden.

not: Siz iyisimi gelin benimle daha taptaze bir türkiye turu yapında rahatlayın buyrun: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.msg549041#msg549041
S.n Musfata bey bu arada haritadan yerinizi gördüm şayet doğru ise. gezimizin bu yakın bölümünde sizin oralarada geleceğiz ve bağyurdundan çok güzel resimlerle tanıtacağım oralarıda önceden tanışmış olsaydık mutlaka uğramaya çalışırdım.

Kemal Bey, hiç sorun değil bence. Anladığım kadarıyla buralardan geçmişsiniz, önceden haberim olsaydı tanışsaydık iyi olurdu. Yolunuz tekrar bu taraflara yada Antalya taraflarına düşerse haberleşelim, sizinle tanışmak isterim. Mesajlarınızı keyifle takip ediyorum. Yanlış anlaşılma için özür dilerim. İyi akşamlar, Selamlar.

Bendende bunlara YUH YUH.
İnşaat ruhsatı verirken OTOPARK KATILIM PAYI adında haraç gibi parayı inşaat sahibinden alıp o paraları yandaş müteah İT lere peşkeş çeken,Binaların projelerini belediye ye teslim edilen ve zeminde inşaat yapım aşamasında kullanmak için başka bir proje yapan mühendis ve mimarlara bunları yapan müteah İT lere,bu uygulamaları bilen ve hangi proje bürolarına gitmelerini isteyen belediye çalışanlarına,yapılan inşaatların zeminde oturumunu komşu parsellere olan mesafelerini ve projeye uygun olarak yapılıp yapılmadığını kontrol etmekle görevli olan belediyenin görevlendşrdiği mıntıka mühendislerine,seçim zamanları haricinde halkı unutan sadece kendilerinin geleceklerini garanti altına almak için (tabiki bizlerinde yardımıyla) seçilenlerin,parası olduğu için herşeyi en doğru kendilerinin bildiğini sanan ve onlara haklı olduklarını söyleyen DALKAVUKLARININ ,devletten az veya çok maaş alan ve yaptığı iş için vatandaştan para almak için binbir türlü zorluk çıkaran fakat kendisini dürüstlük abidesi gibi tanıtanlara YUUUUH YUUUUHH.
YUH YUH SOYANLARA,YUH YUH NEFSİNE UYANLA YUH.
sağlıkla kalın.

peki ya çanakkale boğazından geçerken alınan park parasına ne demeli.hiçbeklemeden gemiye biniyorsun ordan geçtin diye park parası ve oraya buraya yardım makbuzu.ben çok zenginim ya ???

Haklısın arkadaşım.Ülkemizde ne yazıkki o para sadece Çanakkale il sınırları içinde alınmaktadır herhalde.
Bir defa Ezinede vapur için bekliyorum eleman geldi para istedi ne bu dedim otopark parası dedi araba çalışır haldeydi dedimki bak arkadaşım ben park etmedim,arabam çalışıyor kapı açık park edersem paranı alırsın başladık tartışmaya çıktım sıradan para vermedim istikamet Kilitbahir orada özel tekneler var ve park ücreti yok.Artık o güzergahı kullanıyorum gidiş ve gelişlerde.
Sağlıkla kalın.

Etmezmiyim Ezine Belediyesi otopark ücreti.Yani İstanbul ve diğer yerlerdeki gibi deynekciler değil.Vatandaşın kolunda görevli bandı var.O günden sonra Kilitbahir-Çanakkale geçişini kullanmaya başladım.Fakat sonra aklıma birşey geldi,o araba vapurları İstanbuldan giden ve vardiyalı çalışan vapurlardı,Kilitbahir den çalışanlar ise yerli kişilerin sahibi oldukları gemilerdi acaba yolcuları yerlilerin işlettikleri gemiyemi yönlendirmek için izlenen bir yoldu,belkide dediğim gibidir.Onlar küçük çabuk dolup çok beklemiyor.Bence daha kullanışlılar.
Sağlıkla kalın.

Arkadaşlar 19 ve 20 şubat yazılarımda ECEABAT yerine bir hata sonucu Ezine yazmışım,herkesten özür diliyorum.İkiside Çanakkalemizin güzel ve meşhur (Ezine peyniri herkesce bilinir ve sevilir)ilçeleridir.Yaptığım hata için tekrar özür diliyorum.
Sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler