Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi Pansiyonların hepsi bizim mahalledeki komşularımızın hertürlü yardımcı olurum benim tel 0532 465 73 78 iş yeri 0266 835 67 50

2. AVCI_77

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi Bu arada unutmuşum balık dediniz salaş tekne restaurant ları var çok güzel bide denize sıfır mükemmel resturantlar var bide ERDEK e gelipte ASPAVA da bira balık yemeden gidilmez alabalık severseniz turhan köyde ormancı...
  3. AVCI_77

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi İyi akşamlar ben fırın işletmesi ile uğraştığım için otel motel pansiyon sahibi ve çalışanı çok kişiyi tanıyorum eşimde bana yardımcı oluyor pansiyonlar gecelik oda olarak 15 tl diyolar komple ev 50 tl öğretmen evi var ada...

4. AVCI_77

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi Lizz hanım ben ve eşim hertürlü size yardımcı olmaya çalışırız size gezinizde başarılar dileriz ama bizi yani tüm gezenbilir dostlarını resim siz bırakmayın çünkü gezenin gözünden daha başka oluyor güzel memleketimiz .
  5. AVCI_77

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi .

6. AVCI_77

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi .

7. AVCI_77

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi ERDEK ten herkeze iyi geceler siz erdek e gelin deniz güneş kum hepsi mükemmel pansiyon otel motel bungalov ne ararsanız bütçenize göre hepsi var eğer becerebilirsem resim yüklerim :))
  8. AVCI_77

Kısa Bir İç Anadolu Gezisi

Ynt: Kısa Bir İç Anadolu Gezisi İyi akşamlar Ayhan abi gezi mükemmel gidiyo ama bende köpeklere hayran kaldım safkan olan köpeklere hastayım yavruların fiatları nekadar :)
  9. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sitede nekadar hoş vakit geçirdiğinizi takip ettikçe anlayacaksınız burada her telden arkadaş var Zeynep hanım dilekleriniz olur inşallah bende inşallah Nepal e Himalayalara vde EVEREST e çıkmak herkeze iyi...

10. AVCI_77

Kısa Bir İç Anadolu Gezisi

Ynt: Kısa Bir İç Anadolu Gezisi Ah AYHAN abi ah ERDEK ten sevgiler çok güzel yerler sana ve eşine sevgiler hayırlı yolculuklar güzel gezmeler kendine iyi bak bol bol resim yükle bizde iç çekelim ERDEK e gelince görüşürüz

11. AVCI_77

Gezenbilir Balıkesir Grubu

Ynt: Gezenbilir Balıkesir Grubu Ad soyad Ömer Güven -Doğum tarihi ve yeri 03-02-1977 KARACABEY/BURSA evliyim bir kızım var oturduğum yer 30 senedir BALIKESİR /ERDEK adres -Güven ekmek unlu mamülleri ERDEK ilgi alanlarım- avcılık- doğada gezmek -moto cross- off road tabiki arcım yok ama her...
  12. AVCI_77

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Mutlu kardeş yanlız değilsin hayal kuracak çok arkadaş var benimde defender 110 hayalim bende ona kavuşursam dağ bayır dinlemeden kırlarda dolaşacam ceylan gibi ;D ;D ;D herkeze hoş geldiniz diyorum perşembe günü Bursa da fuarda görüşmek üzere

13. AVCI_77

Satılık 110 2.5 Defender

Ynt: Satılık 110 2.5 Defender defender aşığı çok olunca sizdende cevap gelmeyince herkez yanlış düşünmüştür arkadaşım siz yinede kusura bakmayın gezenbilir herzaman samimi ve dürüst tür
  14. AVCI_77

Satılık 110 2.5 Defender

Ynt: Satılık 110 2.5 Defender satılık araç diye ilan verilmiş ama fiyat yok özellik yok neye göre alıcaz :o :o :oyoksa gezenbilir cilere beleşmi ;D ;D ;D
  15. AVCI_77

13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı

Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı Tek kelimeyle tebrik ediyorum her doğa dağ severin hayalidir everest e çıkmak 13 ünde mükemmel bişey murat arkadaşımın dediği gibi bizim için hayal ::)

16. AVCI_77

Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var hayırlı olsun dağ bayır çamurlu yollarda kullanman dileğiyle
  17. AVCI_77

10.EnduroClub Festivali (18-20 Haziran 2010), Sakarya/Pamukova, Öküzyatağı Yayla

Ynt: 10.EnduroClub Festivali (18-20 Haziran 2010), Sakarya/Pamukova, Öküzyatağı Yayla İyi geceler her motor severin katılması gereken festivalden biridir EC festivali ben 9.enduru clup a katıldım 3 gün 2 gece mükemmeldi darısı inşallah sakarya ya
  18. AVCI_77

Çekirdekten Ağaca

Ynt: Çekirdekten Ağaca Evet herkezin duyarlı olması lazım şimdi piknik zamanı herkez piknik için dağa ve doğaya ya gidiyor herkez yediği meyve lerin çekirdeklerini gömseler daha çok ormanımız olur bide yaban hayvanlarına yiyecek sağlamış oluruz haaaaaaaaaaa ;)unutmamaklazım nasıl bulduysak...

19. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İyi akşamlar yeni katılan arkadaşlar herkez hoş geldi herkez doğru yerde şimdi tam doğa zamanı herkez kendini şehrin sitresinden uzaklaştırmak için dere dağ bayır şelale kenarına atsın herkezin hafta sonu güzel geçsin biz bu haftz manastır ve şelale keyfi...
  20. AVCI_77

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar en iyisini yapıyorsunuz ediceğiz tabiki biz belgelerimizi alalım harç larımızı yatıralım hersene avlanma pulunu alalım onlar bedavacı olsun oh ne rahat böylelikle herkez bilinçlenecek bakın ödediğimiz paralarla doğaya binlerce keklik sülün salınıyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri