Arama sonuçlarınız

1. Doğu.

Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası

Ynt: Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası ben aslında o gps lere bakıyordum bir kaç gündür "Garmin GPSMAP 62S Handheld GPS Navigator" http://www.amazon.com/Garmin-GPSMAP-62S-Handheld-Navigator/dp/B003IHV6YG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1301777250&sr=8-2 Bu hosuma gıttı yalnız fıyatı baya bı yuksek...

2. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) 2 - Doğukan Güngör Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
  3. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Kendi araçlarımız ile mi gelicez yoksa topluca bir araç ile mi gidicez ?

4. Doğu.

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) Mutlaka katılıcam :) Yalnız kamp malzemelerinde , 7-Kamp Ocağı ve yedek tüpü , yazılmıs bunun yerine küçük bir ateş yakıp faydalanamazmıyız acaba ? Benım kamp ocağım ve tüpüm yokta henüz : )
  5. Doğu.

Ynt: Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası peki büyük ölçekli olarak çıkarabiliyormuyuz dostum ? a1 ölçeğine çıkarabilirmiyiz büyük bir bölgeyi ?

6. Doğu.

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Merhabalar , Halil arkdaşımız ile bizde bu konuyu tartışıyorduk nasıl ne edip alabiliriz diye . Ben yurt dısından bı arkdasım ıle gorustum ondan haber beklıyorum bakalım ne dıcek . Ama merak ettım bu ısı nasıl halledıyoruz ? Yanı bu gerek bıcak olsun gerek...

7. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) Önümüzdeki hafta malzemelerimi almak için Zonguldağa gidicem Zerrin Hanım . Malzemelerimi aldıktan sonra yapılıcak olan her etkinliğe katılıcam . :)
  8. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) Merhabalar , Oldukça ekren dönmüşsünüz Zerrin Hanım . Hava yağışlıydı bu gun umarım zevkli bir yürüyüş geçirmişsinizdir . Bu yürüyüşe katılamadım ama aklım hep etkinlikteydi . Fotoğraf eklicekmisiniz acaba ? Saygılarımla ..
  9. Doğu.

Ynt: Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası şimdi elimize alıpta böyle keşif yaparken nerelerde kamp yapılabiliceğini işaretliyebiliceğimiz tek harita , türkiye coğrafi haritasımıdır ? :) google map den yada google earth den buyuk olceklı bır sehrın coğrafi haritasını alabiliyormuyuz ?

10. Doğu.

Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları Özhan Hocam , Ayın özelliği bende yok sanırım :/

11. Doğu.

Ynt: Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası çeyiz muhabbeti iyi olmuş :) peki google map den haritaların ölçeklerini büyük şekilde çıkarabiliyormuyuz bi A1 kagıda filan ?
  12. Doğu.

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları pdf den kullanam kılavuzuna baktım az önce . eğer barometredeki grafik düşüş gösteriyor ise havanın bozdugunu işaret ediyor , yükseliş gösteriyorsa havanın düzeldiğini işaret ediyormuş . Sağolun ilginize..

13. Doğu.

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları Peki Özhan Hocam , Bu verileri data şeklinde kayıt mı ettiriyorsunuz yürüyüş esnasında yoksa saatinizden takip mi ediyorsunuz arasıra ?
  14. Doğu.

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları Havanın bozup bozmicağını nasıl anlıyorsunuz ? Hava basıncını takip ederekmi ? Bu konuda hiç bi bilgim yoktu siz diyene kadar : )
  15. Doğu.

Pusuladan Saat Nasıl Ögrenilir?

Ynt: Pusuladan Saat Nasıl Ögrenilir? çok teşekkürler paylaşım için ..

16. Doğu.

Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

Ynt: Zonguldak Harmankaya Şelaleleri Birde fatihs sitesinin arkda tepelerde kozlu köy yoluna doğru giderken bir orman patikası var geçenlerde orada 1 gece kamp yapmıştık oldukca guzel bır yer yalnız giderken mutlaka yanınızda mutlaka kendınızı savunucak bır seyınız olsun . Bıçak filan yeterli...
  17. Doğu.

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları Benim de bir "Casio Pathfinder PAW 1100" im var ve çok memnunum . Olağanüstü bir saat :) Tek sıkıntısı ilk aldıgımda 2 gun oturup kullanma kılavuzunu okumustum :) Biraz uzun sürüyor ama bu akdar fonksiyonlu ve işlevli bir saate değer . Bazen...
  18. Doğu.

Çadırda Kuru Kalmanın Yolları

Ynt: Çadırda Kuru Kalmanın Yolları paylaşım için teşekkürler . güzel bilgiler .

19. Doğu.

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Teşekkürler ..
  20. Doğu.

Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

Ynt: Zonguldak Harmankaya Şelaleleri Değirmen ağzı şelalerine gittinizmi hiç ? Orası oldukça güzel bir yer , harmankaya kadar zorlu bir parkuru olmasada insan zevk veriyor dere yatağından doğru yine tırmanışlar var . Tavsiye ederim orayada gitmenizi .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri