Arama sonuçlarınız

1. BarZef

Aranıza yeni bir Suzuki katıldı ;) 2005 2.0

Ynt: Aranıza yeni bir Suzuki katıldı ;) 2005 2.0 teşekkür ederim. 29.500 ancak biraz masrafıyla 30.000 oldu.

2. BarZef

4x4 Yaşam Kılavuzu

Ynt: 4x4 Yaşam Kılavuzu harika paylaşım, elinize, emeğinize sağlık :)
  3. BarZef

Ynt: Aranıza yeni bir Suzuki katıldı ;) 2005 2.0 sn Oğuz bey ve İlhami bey, sevincimi paylaşmanız beni çok mutlu etti, şu ana kadar pek araziye girmemiş bir Suzuki kendileri onu ait olduğu yere, doğaya götürme planlarım var ;) tabi önce bir kullanmayı öğreneyim ;D ;D

4. BarZef

Ynt: Aranıza yeni bir Suzuki katıldı ;) 2005 2.0 sn "huntercemal" , "gokan5234" ve "79ilhan" iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, arada bir yanına inip seviyorum :) güzel günlerde hep beraber inşallah...
  5. BarZef

Ynt: Aranıza yeni bir Suzuki katıldı ;) 2005 2.0 teşekkür ederim Abdullah bey, Ramazan ustanın yanındayken 2 tane daha suzuki sahibi vardı, onlar da artık bundan inemezsin dediler :) ben de şu anda çok çok memnunum. hepimizin günleri kazasız belasız olur inşallah...

6. BarZef

Uzun süredir içimde ukteydi Dün itibariyle istediğim gibi bir Suzuki alabildim :) 2005, 2.0, 83.000km, Otm, LPG Tavsiyeler üstüne Antalya'da hem Durmazlar Suzuki'ye hem de Ramazan Usta'ya gösterdim. Ramazan usta içten ve güler yüzlü birisi, kendisi alacakmış gibi ilgilendi sağolsun, arabayı...

7. BarZef

Antalya'da Araç Göstermek için Servis Önerisi

Ynt: Antalya'da Araç Göstermek için Servis Önerisi ilginize teşekkürler, Ramazan usta Antalya'da ilk uğrayacağım adres olacak.
  8. BarZef

Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :(

Ynt: Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :( aracı almadan geldim :( servisine gösterip expertiz raporu istedim herşey olumlu idi, satış yapmak için notere gidince arabada haciz çıktı sahibi uğraştı ama hacizi kaldıramadı. ben dönmek zorunda...
  9. BarZef

Ynt: Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :( pahalı ve sorunsuz konusunda size kesinlikle katılıyorum, ancak bu olmasa da alacağım araç 2004-2005 G V olacak ki ona da tüp taktırmak durumundayım birkaç sene sonra da 1.9 DDiS'ye geçmek isterim aracın...

10. BarZef

Ynt: Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :( merhaba Oğuz bey, sahibinin bana söylediği 15-20.000 km'dir tüp mevcutmuş. siboblarla ilgili durumu gezenilirde başka bir lpg konusunda da okumuştum. yeni GV'lara tüp bu sebeple önerilmiyormuş ama 1.9...

11. BarZef

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

Ynt: Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz? :) doğru, ben oldukça hafif arazi koşullarına girme planındayım, gezilere tek araba, eşim ve 2 yaşındaki oğlumla çıkacağımdan ( ve arazi sürüşünde bilgim olmadığından) arazi konusunda risk almam mümkün değil ( en azından şimdilik). hafif...
  12. BarZef

merhaba, pazartesi günü 2007 G V otomatik, benzin + LPG (Atiker) bir araca bakacağım, servis iyi raporu verirse almayı planlıyorum. ANCAK yeni kasa G V 'lerde pek Atiker kullanan okumadım forumda ( genelde BRC, Teleflex, Tartarini, Prince, Zavoli vb...) aklımda birkaç soru var 1-...

13. BarZef

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Güzel-faydalı bir paylaşım olmuş takip ;)
  14. BarZef

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

Ynt: Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz? sn Oğuz bey, yazdıklarınızı keyifle okudum. güzel bilgiler için teşekkürler. herşey yolunda giderse pazartesi 2007 zuzu almış olucam :) ...
  15. BarZef

cevaplar için herkese çok teşekkürler, inşallah herşey yolunda giderse 1-2 hf içinde bir suzuki sahibi olmayı umuyorum :))

16. BarZef

merhaba, Antalya'da bir kaç tane suzuki G V'ya bakacağım, aracı göstermek için özellikle önereceğiniz, çok güvendiğiniz bir servis var mı? teşekkür ederim
  17. BarZef

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? merhaba, herkese selamlar 2004 2.0 G.V almayı düşünüyorum, sonuçta tüplü olacak ama benzinli alıp ben mi taktırsam yoksa tüplü olan mı alsam sizce hangisi daha iyi olur? tüplü bir GV'yi tüpün servisine götürdüğümde "problem yok"...
  18. BarZef

Çocuklarımıza yedirdiklerimiz

Ynt: Çocuklarımıza yedirdiklerimiz "insan"ın hırsı ve vicdansızlığı sınır tanımıyor gerçekten..... sn Ömer bey ve sn LX100LC bu konuyla ilgili bilgilendirme için teşekkürler, bu kadar önemli konuları insanların çıkar aracı yapmaları inanılır gibi değil....

19. BarZef

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? merhaba sn Cen-art, sonuçta 98 polo ile devam ediyorum :) mali nedenlerden yeni bir araç alamadım , ancak kısa süreli yaptığım okumalarda suzuki'de karar kılmıştım, en çok da jimny'yi gözüme kestirmiştim. inşallah ilerki yıllarda...
  20. BarZef

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? geç cevap için kusura bakmayın sn Levent bey , tavsiyeniz için çok teşekkür ederim saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri