Arama sonuçlarınız

1. O

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları vinçle beraber çok tatlı olmuş Yiğit abi, maşallah :) iyi ki bu lastikleri almışsın abi, genişliği çok güzel olmuş, ölçü nedir acaba.. Sağlıcakla

2. O

İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi İstanbul ellerine döndüm abi bu hafta, ama 4 ay izmirdeydim, yoldan geçerken arabanı görüp işyerine geldim 1 2 kere ama senin orada olmadğın zamana denk geldi. Ben İzmir'e gelip gittikçe güzel gezi oldukça haber ederim Türker abi
  3. O

İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Türker abi bu yaz sana hiç ulaşamadım telefonla , dünya kadar gezi yaptık, seni aradı gözler :) Görüşmek dileğiyle

4. O

melber off road jant arıyorum 1 veya 2 tane

Ynt: melber off road jant arıyorum 1 veya 2 tane Dediğin jantın 15" jant çapı, 7" genişliği 6 bijon olanı var elimde, işine yararsa özel mesajla görüşelim
  5. O

Serieslerde Diferansiyel Kilit Uygulamaları

Ynt: Serieslerde Diferansiyel Kilit Uygulamaları Yabancı sitelere de bakmıştım bi dönem, ama görememiştim bizim dingillerle.. Yapanlar defender dingilleriyle kilit kullanıyordu. Selamlar

6. O

serie 3 hararet yapması hk

Ynt: serie 3 hararet yapması hk Seriesle İstanbuldan İzmir'e gelmişsiniz tanışamadığımıza üzüldüm. İzmirde 2008 den beri Series kullanıyorum.

7. O

serie 3 hararet yapması hk

Ynt: serie 3 hararet yapması hk Ben olsam önce hararet saati ile müşürü uyumlu mu diye kontrol ederdim. Çünkü hararet saatini değiştirdikten sonra hararet saati kırmızıya geliyor diyorsunuz, eski saatin çalıştığı müşür ile bu saatin çalıştığı müşür farklı olabilir, en doğru ölçen civalı...
  8. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli hadi hayırlısı, 10000 lb lik bi vinç kafi gelir gibi, yalnız abi bazen 700 lira civarı goliath vs denk gelebiliyormuş, en azından garantili olur
  9. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli umduğum gibi olursa tavanı takıp da gitmeyi düşünüyorum abi, burada bile üstünü açamadım orada açamam artık :) ,ya maslağa okula, ya da evin önüne boş buldukça bırakırım abi Lastik ölçüleri inc olarak ararsan malum sitede ilanlar o şekilde...

10. O

1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?..

Ynt: 1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?.. Abilerim benim de bir tane sağlam anadol ya da 50nc westinghouse una ihtiyacım var, zamanında alıp boruları da yaptırıp taktım ama bozuk çıktığından çalışmıyor, boruları da duruyor, bulursam takayım geçeyim, bu şekilde pedal çok sert ve yoruyor :)

11. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Symirna Offroad çok güzel bir grup oldu abi, ben de asfalt lastikleriyle cebelleşiyorum oralarda :) fabrika çıkışı orjinal haliyle araziye en yatkın araçlardan, oyuncak gibi. araban için hayırlısı olsun abi, bu arada panzeri istanbula götürme...
  12. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli uğraşıyoz abi ya, ama arabayı çok boşladım geçen bindim çok farklı geldi :)

13. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli hayırlı olsun abi nasıl bi aparatla taşıdın onu oraya
  14. O

Vw Buggy ön süspansiyon

Ynt: Vw Buggy ön süspansiyon Burulma yayına benzettim ben resimden ama emin değilim, artikülasyon önemliyse sizin için yumuşak helezonlu bir dingil uydurabiliyorsanız güzel olabilirdi
  15. O

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Merhabalar, Telefonum 5800 ve symbian işletim sistemli, kurduğum bir program ile gps konumunu seri veri olarak bluetooth ya da kablo üzerinden gönderiyor, bir gps modülü gibi çalışıyor. Ben öncelikle torrent linkinden...

16. O

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Tuğrul abi merhabalar, Ben netbookumu kullanarak araç içinde haritaları kullanmak istiyorum. GPS alıcı için de external GPS yazılımı yüklediğim cep telefonumu kullanmak istiyorum. Fakat haritaları sisteme okutamadım...
  17. O

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI Levent abi hayırlı olsun güle güle kullan, maşallah çok güzel olmuş Bence o okları yapma abi, ticari gibi oluyor :) onun yerine turuncu renkte oğlunun adını yazabilirsin :) frontera vs yazabilirsin o delikli saca, tabi tercih senin, kolay gelsin
  18. O

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Farları içinde olan modelse, 124 anadol vs far çerçeveleri artık ne bulursa uyduracak :)

19. O

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Bilmukabele Fırat abi :)
  20. O

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. 100 km 'de aracın ağırlığı motorun durumuna göre uzun yolda 15 18 lt lpg yakar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri