Arama sonuçlarınız

1. O

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Ynt: 1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.) Ne mutlu size böyle bir rotayı gerçekleştirebildiğiniz için, paylaşımınız için teşekkürler..

2. O

Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları

Ynt: Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları Araç seri2 mi seri3 mü , Series3 lerde 1. ve 2. viteste senkromeç var, geçmesi lazım, senkromeç olmasa bile araç durduğunda motor çalışsada geçmesi lazım, bu durumda önce kontrol etmeniz gereken debriyajın pedala bastığında tam ayırıp...
  3. O

Defender'a 35" mt117 extreme taktık

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık abi önceki mesajımda hesapladım ben yüzde 13 az gösterecek, lakin km saatleri zaten min %5 fazla göstermeye sapmalı ayarlandıklarından, çok bi fark olmayacak.. Selamlar

4. O

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık Bence kullanmak istediğiniz lastik ebatını kendi aracınızda deneyin, direk parça değişimine gitmeyin, kararı sonuca göre verirsiniz.. eğer 1. viteste kalkışlarda vs çok zorlanır duruma gelirse ayna mahruti ya da dişli değişimi durumlarını...
  5. O

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık Hayırlı olsun Deniz çok yakışmış... 4 çıkma çamur lastiği de ben bulsam keşke ebat sıkıntım yok, benim Series'in oranları 35i de kaldırır, 2 ile kalkıp 4 e takıyorum :)

6. O

Suzukilerde Hararet Sorunu ve Çözümleri

Çok sağol abi , fanı falan Izmir'den ayarlayım, montajlayacağım zaman rahatsız ederim sizi.. Selamlar

7. O

Araba İzmir'de ben gidip geliyorum sıklıkla, geri kalanında İstanbuldayım, arabam da İstanbulda olsaydı getirirdim yanınıza, teşekkürler ilginiz için.. Özgür
  8. O

ilk aracım

Ynt: ilk aracım Hayırlı olsun, Oktay abinin eski jantlar sanırım..
  9. O

Çok sağol abi, benim aracım Land Rover Series, benim araçta dediğiniz gibisini yapmak zor olacak ama bakıcam bi şekilde.. En kötü içerden düğme ile kontrolü olur artık

10. O

Güle güle kullanın, ben de kendi aracımda elektrikli fana geçmeyi düşünüyorum. Aracın kendi fanı direk devirdaimin oradan bağlı motora, öyle olunca yaz kış motorun devrine göre sürekli ve yerine göre gereksiz dönüyor. Ama güzel yanı bozulma ihtimali yok. Elektrikli fanın en güzel tarafı su...

11. O

Bunlarda Benim Defenderlarım :)

Ynt: Bunlarda Benim Defenderlarım :) Gönlünüzdekine en kısa zamanda kavuşmanız dileğimle..
  12. O

Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Sağol Rüstem abi, inşallah ben de ayarlayacağım bi takım MT

13. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Rüstem abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan, ebat da çok güzel. Darısı benim karaoğlanın başına :)
  14. O

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Selam Barış abi, Aynı Avusturalyada İngilterede toplanan Seriesler gibi olmuş :)
  15. O

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Resmi varsa paylaşabilir misiniz, bi den ben göreyim bu seriesi :)

16. O

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon İzmir'de direksiyon kutusu test eden çok az yer var. 1. sitede bir yer var, hidrolik direksiyonları deniyor test ediyor, tamir de yapıyorlardı. Bir alternatif olarak bulunsun, ben taktırmadan önce kutuyu pompayı denettirmiştim orada..
  17. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Hem oraları görüp hem de tepinebilsek :) Dediğin gibi abi önceden gidilmiş bi rota olması lazım
  18. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Karaburun Urla o taraflara geçenki gezi kıvamında, hem yeni koylar görsek normal arabanın gidemeyeceği, hem mangal olsa yine..

19. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Ben bu pazar gününe kadar İzmire döndüm, var mı bu hafta için program :)
  20. O

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma Saç Jantı çabuk çürütebilir belki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri