Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,462
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Rüstem abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan, ebat da çok güzel.

Darısı benim karaoğlanın başına :smiley:

Etiketler

sağol Özgür,
senin karaoğlana 1 takım kesik ok144 yakışır.

Rüstem abi hayırlı olsun yeni pabuçların :smiley: çok güzel olmuşlar spacerlarla.bayadır bilgisayardan nete giremiyordum arızalıydı,bide şu foto yükleme işlerini halletsem iyi olcak.

[attachment=1][attachment=3][attachment=2]

IMAG0716.jpg

IMAG0720.jpg

IMAG0721.jpg

Sağol Mehmet, fotolarda tam anlaşılmıyor ama hakkaten canavar gibi oldu.
sanada spacer yapacaktık ama hala gelmedin, çaya bekliyorum.
selamlar.

Bu spacer işi ne kadara mal oldu? Hem öne hem arkaya mı yaptınız? Kaç cm yaptınız? Ben de yaptırsam mı diye düşündüm ama lastik çamurluğa sürter mi bilemedim, uğraşmadım sonra.

yükseltme yaptığın için denge açısından bir miktar lastikleri dışa açmanda fayda olabilir.

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Sağol Mehmet, fotolarda tam anlaşılmıyor ama hakkaten canavar gibi oldu.
sanada spacer yapacaktık ama hala gelmedin, çaya bekliyorum.
selamlar.

anlaşılıyor abi daha ne olsun nissan ağlamış sanki :smiley: aman kimse yanlış anlamasın tabi. abi geldiğimde arka amortisörün ek parçalarını da yapar mıyız hani biraz vuruyordu demiştim ya.bu arada tam sağ-sol da çamurluğa sürtme yapıyor mu abi, inşallah çayı da içicez abi sağolasın
selamlar..

evet tam sağ&sol da hafif sürtme var,ama sorun değil.
istediğin parçayı yaparız, sen gel yeter.

Merhabalar. Deniz manzarası eşliğinde offroad müthiş olmuş, imrendim açıkçası. Fotoğraflarlada olsa ofroad tutkusunu uzaktanda olsa yaşamak güzel. Levent Bey linki gönderdiğiniz için ayrıca size teşekkür ederim. Fotoğrafları incelerken ortaokuldan bir arkadaşıma bile rastladım :smiley: Garip ama güzel bir durum. Bayram bu yazımı okuyorsan şayet, bir sözün vardı bana hatırlatmak isterim. Offroad ve yarış arabaları üzerine konuşurken ;) Umarım hatırlamışsındır, İzmire dönünce pistte hız tutkusunuda yaşamak isterim :smiley: Sanırım çok şey istiyorum, pılımı pırtımı toplayıp İzmirime geri dönmeyi, çamura batmayı ve pistte jilet gibi kaymayı... :smiley:

İzmir Offroad grubunu 1000 kmlik mesafede olsam bile takipteyim. Sevgilerle...

Farınız açık, çamurunuz bol olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR