Arama sonuçlarınız

1. M

niva city veya niva safari modellerini arıyorum.

eski bir niva kullanıcısı olarak city veya safari modeli arıyorum. satan arkadaşlar var ise irtibat sağlayalım.

2. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi botta salamondan vazgeçmemek lazım bence. ben salamon kullandım. gayet memnundum ABD. de bu işlerle uğraşan bir arkadaşımdan ısmarlama bot istedim. bana fotolarını özelliklerini vs. gönderdi. buna göre istedim. 2003 yılında 300$ ödedim. markası mack. botun tabanı, bileği...
  3. M

Kayseriden selamlar

Ynt: Kayseriden selamlar Sayın Karadeniz Oto Yolu Aracımın lastikleri Lassa OK 144. yakıt tüketimi konusunda şunları söyleyebilirim. arabayı ilk aldığımda LPG de km. de 500 Kr. yakıyordu. sonra iyi bir ayar yaptırdım. şehir içinde ayda 2.000 km. yaptığım halde şehir içinde 230,00 kr; şehir...

4. M

Kayseriden selamlar

Kayseriden selamlar bu siteyi yeni buldum. bu da benim nivam.
  5. M

1992 model NİVA da rölanti problemi

1992 MODEL 1,6 NİVA SAHİBİYİM VE KAYSERİDEN YENİ ÜYEYİM. BENİM PROBLEMİM ARACIMDA GAZI KESTİĞİM ANDA (ARAÇ SOĞUK İKEN) RÖLANTİNİN SIFIRLANMASI VE ARACIN STOP ETMESİ. ARAÇ ŞU ANDA ŞEHİR İÇİ KM. DE 233 KR. YAKIYOR. SİZCE ARACIN PROBLEMİ LPG AYARININ KISIK OLMASIMIDIR. YOKSA JİKLE PROBLEMİ Mİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri