Kayseriden selamlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratcolak9 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,386

muratcolak9

Yeni Üye
Kayseriden selamlar bu siteyi yeni buldum. bu da benim nivam.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler
Ynt: Kayseriden selamlar

Kendinizi tanıtıp aracınızla ilgili teknik sorunu paylaştığınız ilk mesajınızı sitenin Genel tanışma forumunda yada en çok ilgi duyduğunuz ( off Road tanışma gibi) bir bölümde yazsanız daha çok kişiye ulaşabilirdi..
Aracınızı güle güle kullanmanızı ve düzenleyeceğimiz etkinliklerde sizinde olmanızı dileriz.. bu arada ilk açtığınız forumda bazı arkadaşlar sorunuzu yanıtlamışlar umarım okumuşunuzdur.
iyi günler

hayırlı olsun allah kazabela vermesin....

17 eylülde sizide sivas a bekleriz....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59970.100;topicseen

Sayın Karadeniz Oto Yolu

Aracımın lastikleri Lassa OK 144. yakıt tüketimi konusunda şunları söyleyebilirim. arabayı ilk aldığımda LPG de km. de 500 Kr. yakıyordu. sonra iyi bir ayar yaptırdım. şehir içinde ayda 2.000 km. yaptığım halde şehir içinde 230,00 kr; şehir dışında 205- 210 kr. arasında yakıt tüketti. ama LPG ayarını kıstırmam da ilk başlarda rölanti problemine neden olmuştu. o da ufak bir ayarla düzeldi. insanın kıyafetini gösteren ayakkabılar olduğu gibi arabayı da yakışıklı gösteren cantlar ve lastikler olmaktadır. NİVA ya görüntü yönünden en iyi yakışan lastik OK- 144. bir de cantları siyaha boyatmıştım. kumluk alanda ve arazide bu lastik üzerine yok. ama asfaltta arabayı çok yoruyor ve acayip bir uğultu veriyordu. gerçi NİVA ile 90 sürati geçmeye cesaret edemiyordum.
Ayrıca sitemiz aracıma bana uğurlu geldi. fotoları koyduktan 3 gün sonra müşteri çıktı ve aracımı sattım. Alırken kar edemeden satacağımı veya zor satacağımı düşündüğüm araba resimleri gören tek müşterinin arabamı bir görüşüyle elimden çıktı. bu saye de sitemize de teşekkürlerimi bildiririm. ayrıca şimdi Kayseride 4 kapılı bir Jeep arıyorum. Konuyla ilgilenen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR