Ynt: Kayseriden selamlar
Sayın Karadeniz Oto Yolu
Aracımın lastikleri Lassa OK 144. yakıt tüketimi konusunda şunları söyleyebilirim. arabayı ilk aldığımda LPG de km. de 500 Kr. yakıyordu. sonra iyi bir ayar yaptırdım. şehir içinde ayda 2.000 km. yaptığım halde şehir içinde 230,00 kr; şehir dışında 205- 210 kr. arasında yakıt tüketti. ama LPG ayarını kıstırmam da ilk başlarda rölanti problemine neden olmuştu. o da ufak bir ayarla düzeldi. insanın kıyafetini gösteren ayakkabılar olduğu gibi arabayı da yakışıklı gösteren cantlar ve lastikler olmaktadır. NİVA ya görüntü yönünden en iyi yakışan lastik OK- 144. bir de cantları siyaha boyatmıştım. kumluk alanda ve arazide bu lastik üzerine yok. ama asfaltta arabayı çok yoruyor ve acayip bir uğultu veriyordu. gerçi NİVA ile 90 sürati geçmeye cesaret edemiyordum.
Ayrıca sitemiz aracıma bana uğurlu geldi. fotoları koyduktan 3 gün sonra müşteri çıktı ve aracımı sattım. Alırken kar edemeden satacağımı veya zor satacağımı düşündüğüm araba resimleri gören tek müşterinin arabamı bir görüşüyle elimden çıktı. bu saye de sitemize de teşekkürlerimi bildiririm. ayrıca şimdi Kayseride 4 kapılı bir Jeep arıyorum. Konuyla ilgilenen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.