Arama sonuçlarınız

1. mello

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu günaydın herkese, yeni arkadaşlar hoşgelmişler, sefaa getirmişler:)

2. mello

Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) ilgine teşekkür ederim değerli arkadaşım. gerçekten güzel bir araç, buna birde vinç düşünürsem neyazıkki bütçemi bayaa aşıyor:(
  3. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) teşekkür ederim sevgili gökhan, 3 kapı diye başladım aramaya ama haftasonu kafamı karıştırdılar, 5 kapı daha avantajlı diye, daha ilkini bulamadan model değiştiirecez galiba:)

4. mello

Selam Arkadaşlar, ekli linktede görebileceğiniz gibi öncelikle 3 kapı (5 kapıda olabilir), otomatik vites, offroad donanımlı 1.6 jlx arıyorum, veya "kalmadı kardeşim, başka kapıya" diyecekseniz o zamanda tavsiye istiyorum:) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72745.0 bütçem 15.000...
  5. mello

Off Road Aracı AranıyorDU.

Selam Arkadaşlar, Büyük bir hevesle almış olduğum 1994 model lada niva aracımı kullanmayı beceremediğimden satmış bulunuyorum, ikinci bir araç olarak kullanmak kaydı ile, 15.000 tl bütçem dahilinde, offroad donanımlı (vinçli-yükseltilmiş, güçlendirilmiş), yada; araç + offroad donanım = bütçem...

6. mello

Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:)

Ynt: Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:) sevgili arkadaşlar, nivam çok değerli bir arkadaşa satılmıştır. güle güle, kazasız belasız kullanmasını dilerim. sıra geldi araç almaya:) 10-15 arası birşeyler, suzuki dışında bir araçta olabilir...

7. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu günaydın herkese, aramıza hoşgeldin aydan, mesaj yazarken açılmış olan pencerenin hemen altında "eklenti" yazan yanında boşluk olan bölümde "gözat" butonuna bastığında açılan pencereden resimllerinin olduğu dosyayı buluyorsun. resmine tıklıyor ve...
  8. mello

Ynt: Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:) teşekkür ederim, hayırlısı neyse artık. (bu arada suzuki için olmasını istediğim özellikler nivamda yomuşta onun için satmak istiyorum sanılmasın sakın. walla öle bişey yok. sadece honda cr-v den inip nivaya...
  9. mello

Ynt: Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:) malum sitede bulunan aracım.

10. mello

Selam Arkadaşlar, öncelikle özür dilerim. araçlar ve yapılan işlemler hakkında teknik bilgisi olmayan birisiyim. bu sebeple istediğim şeyler biraz tarifle olacak:)) Sadece haftasonluk, arazi amaçlı, ikinci araç olarak 3 kapı 1.6 Suzuki JLX düşünüyorum. (Araştırmalarım ve ayırdığım bütçemin...

11. mello

bursalı arkadaşlar yardım

Ynt: bursalı arkadaşlar yardım selam, bursade bulunan yasin tomurcuk ta recep usta var. onunla görüşmeni tavsiye ederim. telefonu 0541 441 05 74. bu arada ben suzuki almaya çabalarken senin neden sattığını merak ettim:) mehmet tokgöz
  12. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, Sevgili metin arkadaşım, ismin hiç yanabcı gelmedi, düşünüyorum ama bulamıyorum, inşallah en kısa zamanda görüşür tanışırız.

13. mello

Ynt: ben de aranızdayım selam Ali hocam, hoşgeldiniz. maşallah full donanımlısınız:))
  14. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam dostlar, gün aydın olsun hepinize, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
  15. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu günaydın arkadaşlar, gün gezme günü, dağ bayır günü. ama ne yazıkki bu mesajı işyerinden atıyorum:(

16. mello

Nivam için vinç arıyorum

Ynt: Nivam için vinç arıyorum teşekkür ederim murat kardeşim, bende bununla kaçamak bir aşk yaşamaya çalışıyorum:)
  17. mello

Nivam için vinç arıyorum

Ynt: Nivam için vinç arıyorum buda benim yörük!
  18. mello

bakım servis

Ynt: bakım servis önceki aracım brc idi. yine aynı serviste uygulamayı yapan usta arkadaşım yerli üretim olan BMD marka önerdi (yanlış hatırlamıyorsam markası buydu) ve taktı. eğer istemezsen istediğin zaman brc ile değiştiririm dedi. şuan onu kullanıyorum. benim araca daha uygun özellikleri...

19. mello

bakım servis

Ynt: bakım servis sevgili ergun funda, yanlış hatırlamıyorsam gazda 20.000 km de bir ayar yaptırmanız lazım. rolantide stop olayı bendede başlamıştı ve bu zamanla yavaşlarkende olmaya başladı, yine bunu sipop ayarlarının tutmamasına bağlamışlardı, ayrıca anladığım kadarıyla crv de gaza geçişte...
  20. mello

Nivam için vinç arıyorum

Ynt: Nivam için vinç arıyorum sevgili murat, vinçler hakkında hiç bilgim yok, ama vincin güçlü ve kullanışlı görünüyor. güle güle kullan.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri