Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mello Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,726

mello

Kamp I
Yer
Ankara
Selam Arkadaşlar,

öncelikle özür dilerim. araçlar ve yapılan işlemler hakkında teknik bilgisi olmayan birisiyim. bu sebeple istediğim şeyler biraz tarifle olacak:smiley:)

Sadece haftasonluk, arazi amaçlı, ikinci araç olarak 3 kapı 1.6 Suzuki JLX düşünüyorum. (Araştırmalarım ve ayırdığım bütçemin sonunda verdiğim karar. tartışılabilir:smiley: )
araçta olmasını istediklerim,

1- yükseltilmiş olmalı, engelleri rahat aşmalıyıım.
2- vinç li olmalıi giderken geçtiğim köy kahvesinin önünden aynı şekilde dönmeliyim.
3- arazi için güçlendirilmiş olmalı, ikide bir sanayiinin yolunu tutmamalıyım.
4- Görüntüsü ve görüşü güzel olmalı, benden başkalarıda binsin, bindirmek için çabalamamalıyım:smiley:

Bu arada bütçem 15.000 cıvarında, tabi malum sitede bulunan 45908892 nolu niva aracım nakte dönüşürse, yada bu isteklerime uyan bir araç sahibi takasa girerse (işte o zaman yemede yanında yat:smiley:
yardımları olacak herkese şimdiden teşekkürler,
Mehmet Tokgöz

Etiketler
Ynt: Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:smiley:

malum sitede bulunan aracım.

26032011022.jpg

27032011035.jpg

27032011053.jpg

16012011021.jpg

Ynt: Suzuki Aranıyor - Niva Satılıyor - Yardım -Tavsiye Gönlünüzden ne koparsa:smiley:

ummarın hayırlısıyla ladayı satarsınız ıstedıgınız ozellıkte ve fıyatlarda sıtemızde 1993-95 arası araclar mevcut ;) ;)

gokhan5234' Alıntı:
ummarın hayırlısıyla ladayı satarsınız ıstedıgınız ozellıkte ve fıyatlarda sıtemızde 1993-95 arası araclar mevcut ;) ;)
teşekkür ederim, hayırlısı neyse artık.

(bu arada suzuki için olmasını istediğim özellikler nivamda yomuşta onun için satmak istiyorum sanılmasın sakın. walla öle bişey yok. sadece honda cr-v den inip nivaya binince anlık yaşadığım konfor farkıdır beni bu alış-veriş e iten:smiley:

Önce Hayrlı al sat lar dilerim.İnşaallah istediğiniz aracı bulursunuz.ki aradığınız özellik te arac bulmak 5 kapılıya göre daha makul.ve tam istediğiniz gibi olmasada istediklerinizin yarı kadarını bulup geri kalanını da tek elden çözebilirsiniz.iyi günler iyi çalışmalar.

sevgili arkadaşlar,
nivam çok değerli bir arkadaşa satılmıştır. güle güle, kazasız belasız kullanmasını dilerim.
sıra geldi araç almaya:smiley:
10-15 arası birşeyler,
suzuki dışında bir araçta olabilir. tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR