Arama sonuçlarınız

1. A

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Resimlere devam. Leydy'de karavanı test etti çok beğendi.

2. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bugünkü çalışmalardan kareler.
  3. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY M. A.Birsen bey bu foto sizin için.

4. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn Seyyah 54 teşekkür ederim; Sn. M.A. Birsen sorunuzun cevabını Adil hocam vermiş kendisine çok teşekkür ediyorum ,, ikigün önce ziyaretimize geldiler kendileri ile tanışmaktan çok memnun oldum. İnşallah ileriki tarihlerde beraberce bir yerlerde buluşuruz. Sn...
  5. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Umut7105 Beyazsaray'ın ruhsatını 2+1 düşünüyorum. Tabi tekli döner koltuklu kullanım imkanıda olacak. Artık yılda bir gün de olsa çifttli koltuk olacak. Sök tak eğitimi yaparız. Sn. Turan Yücel bey, karavanınız şimdiden hayırlı olsun tez zamanda bitirip...

6. A

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Turan bey; aracınız şimdiden hayırlı olsun . Başlanmış iş yarı bitmiş sayılır, imalat sürecinde size kolaylıklar diliyorum. Yeni bir Citroen' cimiz daha oldu. Bir gün bir yerlerde karşılaşmak üzere.

7. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Ümit ; Bülent ustanın iki alternatif renk önerisinden biri idi, bu rengi seçtik kapaklar takılınca kendini gösterecek.
  8. A

İKİNCİ BAHAR

Ynt: İKİNCİ BAHAR Mesut Bey; İkinci Bahar'ınız hayırlı ve uğurlu olsun. Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. İzalasyonunda benimde emeklerim olan karavanınızı tanısamda geldiğinizde sizinle tanışmak nasip olmadı. Bir dahaki ziyaretinizde tanışırız inşallah. Her şeyin...
  9. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Resimlere devam.

10. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. umut7105; Ümit bey, teşekkür ederim.Daha güzelleri sizin olsun inşallah. Mobilya iç kaplamaları zaman aldığından resimlere biraz ara vermiştik. Şimdi çaışmalar tekrar devam ediyor. birkaç resim ekliyorum.

11. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. arif Bey;(armes) Çok teşekkür ederim. Beraberce dağlı denizli gezilerde buluşmak üzere. Sn.Özay Bey;(Yasakşehir 07) İyi dileklerinize sonsuz teşekkür ederim. En kısa sürede sizin de daha güzel karavan sahibi olmanızı dilerim.
  12. A

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Niihat Bey; EL emeği, göz nuru, ince işçilik ve emeklerle ürettiğiniz karavanınızı sevdiklerinizle ve torunlarınızla beraber iyi ve sağlıklı günlerde kullanın.

13. A

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah bey; ruhsatın haberini canlı olarak duymama rağmen, memnuniyetimi buradan iletmek istedim. Sağlıklı, güzel günlerde ve gezilerde kullanmanız dileklerimi iletir gezi notlarınızı paylaşmanızı isterim. Esen kalın.
  14. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Reşat bey;(arikandalı) teşekkür ederim. Sizinde tez zamanda kampçlıktan karavancılığa geçmenizi dilerim.
  15. A

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah Bey; Şimdiden tebrikler, ALLAH tamamına erdirsin. Darısı başıma.

16. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bugün yan duvarlar ve tavanın büyük bir bölümünü tamamladık. Zemin laminant kaplamasının çoğunu bitirdik.
  17. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Abdullah bey; Sn. Adil bey; Sn.Egeagvan; Sn. Gerçek Karavan Ailesi; Sn Seyfettin hocam. İyi dileklerinize çok teşekkürler. Övgüleriniz bizi motiviye ediyor. Ayni zamanda Bülent ustamın benim üzerindeki baskıyıda artırıyor, neredeyse bana nefes aldırmayacak...
  18. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bir önceki mesaj Ali yılmaz(ben) tarafından yazılmıştır. Deri kaplamalar.

19. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY İlhan bey; Teşekkür ederim. Çalışmalarımız örnek olacaksa ne mutlu bizlere. Bizde bizden önceki gezenbilr dostlarının tecrübelerinden yararlanıyoruz. Bilgiler paylaşıldıkça değerlenir. Bülent usta ve benim kapım tüm dostlara her zaman açıktır. istediğiniz...
  20. A

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Sn. Mustang 68; dukatonun yapılmış hali ile resimlerine bir solukta zevkle baktım. Gerçekten özenle düşünülmüş ve çalışılmış.Ellerinize sağlık. Siz zaten bir çok aşamayı geçmiş hatta gezilere bile çıkmışsınız. İmrendim. Umarım kendinize göre eksikleri kısa sürede tamamlar gezenbilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri