Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)
Güzel ve heyecanlı bir gezi olmuş.Helede işin içinde hamsi ve çamur var ise tadından yenmez.TEŞEKKÜRLER.
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)
benim ısuzunun kardada çamurdada iddiassı yok ama bidahaki geziye traktör lastiği ile gidicem. Fakat sonuç yine aynı olucağından eminim ama şimdi lastiği alım daha sonra sıra traktörde inşaallah. ;D :D
arkadaşların lastikleri arazi şartlarına uygun değildi ondan dolayı çeki durumunda idiler.Aracın pek suçu yoktu
Pardon birde bu resim ve videoları çekip,hazırlayan Ali Fuat (cinali) arkadaşımıza buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.Ellerine ve emeklerine sağlık kardeşim teşekkürler.
Aslında birazda ilk kar heyecanı ile sanki Kemal arkadaşımızın dediği gibi tabiri caiz ise deli danalar gibi olduk ama günümüz gerçekten güzel ve eylenceli geçti.
Ynt: Turhal Çevresi Off-Road Test ve Keşif Gezisi (04 Aralık 2008)
Gerçekten çok güzel olmuş. Sizleri kutluyorum,belki arkadaşlarınız amacına ulaştı ama (sizi batırmakla)bu işin güzelliği bence, zahmetsiz hiç bir şeyin tadına ulaşılamıyor. Bu paylaşım için Göktuğ Bey ve arkadaşlarına...
Başkan ellrine sağlık resimler çok güzel olmuş.İnşallah arkadaşlar birgün misafirimiz olurlar da hep beraber ORDU'nun yaylalarına
çıkarız.TEŞEKKÜRLER
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
S.Aarkadaşlar ismim Murat ŞAHİN,ORDU'da ikamet ediyorum.38 Yaşındayım,inşaat işiyle uğraşıyorum.böyle bir siteye üye olduğum için çok mutluyum ,gerçekten paylaşımlar ve dostluklar çok güzel