Arama sonuçlarınız

1. hacer1959

Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011) Gökhan bahaneleri rafa kaldır yeter dinlendigin bundan sonra bekliyoruz araç sayısı azaldıkça ben hasta oluyorum. İbrahim nerdesin Harun nerdesin birdenbire yok oldunuz BAYRAMDAN SONRA...

2. hacer1959

Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011) Atilla bey Mahmut usta resimler için çok teşekkür ederim elinize kolunuza sağlık
  3. hacer1959

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011) Gittiginiz yer çok güzel şellaleye bayıldm zaten akan suyu çok severim. Sellçuk öznur resimler için çok teşekkür ederim elinize kolunuza saglık. Gurub gitmenize ragmen yiyenbilir kısmında gece...

4. hacer1959

Adana Off-Road Grubu; Mersin - Tisan Kamplı Etkinlik Görselleri (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; Mersin - Tisan Kamplı Etkinlik Görselleri (16-17 Temmuz 2011) Arkadaşlar resimler çok güzeldi ellerinize saglık teşekkürler selçuk teşekürler mahmut usta teşekkürler öznur.
  5. hacer1959

Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Duyurusu (23 - 24 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Duyurusu (23 - 24 Temmuz 2011) Günaydın adana oof uzun zamandır bu sayfada görüşemiyorduk. Gurubun tekrar eski sayıya ulaşmasına sevindim gideceginiz yerler çok güzel mahmut usta önceki gurubuyla ayda 2 kere giderdi önceki yol...

6. hacer1959

Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kampı (02 - 03 Temmuz 2011) Mahmut usta resimler bir harika olmuş her bir karesi ayrı bir güzellikte eline kollarına sağlık hele akan su çok güzeldi kendimi suyun içindeymişim gibi hissettim teşekkür ederim

7. hacer1959

Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011) Selçuk yine harika resimler çekmişsin ellerine kollarına sağlık boyle güzel yerleri bize gösterdiginiz için mahmut ustaya ve sana sonsuz teşekkürler. 20 araçlık Adana offdan 3 araç gitmenize ragmen yine en güzel...
  8. hacer1959

10.04.2011 Hatoff Reyhanlı motocross ve offroad oyunları Katılımcı listesi

Ynt: 10.04.2011 Hatoff Reyhanlı motocross ve offroad oyunları Katılımcı listesi mahmut demir l 200
  9. hacer1959

Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi

Ynt: Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi Günaydın çukurova offroad gurubu ben Adana offroad dan hacer demir resimlerinizi gördüm çok begendim tam gezilecek yer manzarada çok güzel. Tuğrul bey yeri tam olarak nerde adanaya ne kadar uzaklıkta kamp yapacak yeri varmı. Resimde aracınızı...

10. hacer1959

Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Dağ ve Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Dağ ve Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011) Teşekkürler Mahmut usta teşekkürler Selçuk teşekkürler hamdi hepinizin ellerine kollarına sağlık teşekkürler Gezenbilir ailesi

11. hacer1959

Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği (15 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği (15 Mayıs 2011) Günaydın ben Hacer demir adana oofroad dan etginliklerinizi hep takip ediyorum. Bu haftada etginliginiz çok güzel geçmiş böyle güzel dosluklar içinde geçmesi insanı dahada mutlu ediyor. Ayın 19...
  12. hacer1959

Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011) Günaydın çukuova off road Adana off road dan hepinize kucak dolusu dosluk kardeşlik kucak dolusu sevgiler saygılar. Etginliginiz çok güzel ve başarılı geçmiş hepinize teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum...

13. hacer1959

Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) Teşekkür atilla bey zaten sende olmazsan kimse benden taraf olmaz. Belki bu yazdıgımla kırılmış olabilirler ama bende kendimce haklıyım. Gidemedigim için belki size normal gelebilir ama ben siz gittikden sonra dönüşünüzü ve resimleri...
  14. hacer1959

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) Mehtap hafta sonuda geçtide videolar nerde kaldı. Arkadaşlar resimleri yüklemeyecekseniz lütfen çekmeyin sizler yerinde görüyorsunuz ama gidemeyenler var. Lütfen duyarlı olalım 6 aydır burda yazıyorum ben usandım mesala harunda...
  15. hacer1959

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) Scubagirl resimler için teşekkür ederim eline koluna saglık hepsi çok güzel

16. hacer1959

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) mehtap resimleri buraya zehmet olmazsa yüklermisin selçuktan ustadan başka kimse yüklemiyor yiyenbilir kısmı var çamur etginligi var resimleri buraya rica ediyorum
  17. hacer1959

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) Kemalhan sen bittin seni ben bile kurtaramam akşam dedigine göre kurtarma malzemesi bile götürmeyecekmiş sen en iyiysi gönlünü al öbür haftaya tatlı götür benden söylemesi. Bak gördünmü öbür çocukları kayırıyor Teşskkür atilla bey...
  18. hacer1959

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :) Selçuk eline saglık çok teşekkür ederim ama sana çok kızdım o yagmurda kolsuz tişörtle üşümedinmi.

19. hacer1959

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) İyi akşamlar hoş geldin zerrin inşallah herşey istedigin gibi olmuştur resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bizim adana oof gurubu adana kızıldağa gitmişti daha dönmediler. Benim eşim adana oof un başkanı yolun...
  20. hacer1959

ADANOFF 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezisi Duyurusudur

Ynt: ADANOFF 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezisi Duyurusudur kızıldağ bu mevsimde güzel olur havasıda suyuda güzeldir tatlısıda çok güzeldir orda suyu çok güzel olan ismi kötü havası ve suyu güzel olan kaltak yaylası var oraya gitmenizi isterim çamları çok güzeldir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri