Arama sonuçlarınız

1. aantalya

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri teşekkürler değerli bilgiler için. yani araç alındığında sıfır masraflı dahi olsa anladığım kadarıyla yaklaşık 1000 1500 tl arasıda trafiğe çıkana kadar yapılan masraf olacak.. doğrumu anlamışım acaba?

2. aantalya

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri iyi paralara gitmişler... acaba bilen varmı bu araçlar alındıkdan sonra trafiğe çıkana kadarki olan resmi masraflar nelerdir neye maal olmatadır ? ( araç üstünde yapılan boya kaporta, motor vb şeyler hariç olan kısmı)
  3. aantalya

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland Zafer bey bu kadar bekletme bizi heyecanla bekliyoruz çok değerli anı ve fotoğraflarınızı

4. aantalya

Satılık Toyota Land Cruiser VX100

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100 satanada alanada hayırlı olsun diyelim,
  5. aantalya

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100 Araca ilk istenilen 48 bin tl idi ama enson 41000 tl diye belirtilmişdi tabiki arac sahibinin şuanki düşüncesi nedir bilemiyorum

6. aantalya

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ben yaklaşık 10-12 yıl önce birtane resmi daireden çıkma temiz bir grayder almışdım işimde kullanmak için o zaman ankara ostimden deneyerek test ederek aldığım kişiye ödediğim para yaklaşık 3 milyar gibi bir rakamdı, aradan 3 ay geçti aynı grayderlerden...

7. aantalya

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Antalya Kemerde esnafım ve burada marketlerde küçük su 1TL (0.5 litre).. Benzin sudan ucuz dedikleri şey bu olsa gerek :) şimdi merak ettim oralarda su fiyatları nekadar?
  8. aantalya

Satılık Grand Cherokee 4.7LTD

Ynt: Satılık Grand Cherokee 4.7LTD temiz araca benziyor, alan kişiyede satanada hayırlı olsun
  9. aantalya

Akçakoca

Ynt: Akçakoca akcakocada kamelya restaurantda balık ve rakıdan sonra kabak tatlısını yemeden dönmeyin

10. aantalya

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Zafer bey hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, yeni resim vede anılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz

11. aantalya

Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle. bilgilendirme için teşekkürler Emrah bey, sizlerin zaman zaman fikirlerine ihtiyaç duyacağım zaten buradaki yorumlarda epeyce ufkumuzu açıyor.
  12. aantalya

Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle. Emrah bey aracınız çok harika olmuş epeyce bir emek sarfettiğiniz resimlerden belli oluyor size kazasız belasız keyfli bir sürüşler diliyorum, benimde hep aklımdan geçen bir araç BJ60 çok yakın zamanda biraz zor ama ilerde birgün bende bir bj60 ile aranıza...

13. aantalya

Koh Samui - Tayland

Ynt: Koh Samui - Tayland Sevgili Alper bey, sorunuz bana değil ama birkaç nacizane fikrimi belirtmek istedim Tayland için en uygun zaman aralık, ocak, şubat ve mart ayının ilk 2 haftası en uygun zamanlar hava ve deniz o zamanlar daha iyi ve yüksek sezon. ekim kasım dönemi hava şartları...
  14. aantalya

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin Tayfun
  15. aantalya

discovery vs mıtsubıshı L200

Ynt: discovery vs mıtsubıshı L200 :) ben asla sizin aracınızı kötülemedim, sadece izah etmek istediğim herkezin aracı kendine göre iyidir, bu arada geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı sürüşler diliyorum.

16. aantalya

discovery vs mıtsubıshı L200

Ynt: discovery vs mıtsubıshı L200 sevgili arkadaşlar, mesleğimin gereği hayatımın çoğunluğu arazide geçti (45 yaş) birçok araç kullandım arazide dağda bayırda ama çok iyi bildiğim dediğimiz konularda bile öğrenilecek çok şeyin olduğunu görüyorum. herbiri 24 ayar altın değerindeki fikirleriniz...
  17. aantalya

Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET

Ynt: Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET selamlar, aracın fiyatı nedir acaba?
  18. aantalya

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100 hayırlı satışlar temiz araca benziyor.

19. aantalya

Satılık - 2003 Model Jeep Liberty Renagade

Ynt: Satılık - 2003 Model Jeep Liberty Renagade güzel araç hayırlı satışlar
  20. aantalya

3.0 Tdi Land Rover Discovery

Ynt: 3.0 Tdi Land Rover Discovery çok güzel bir araç ( nazar değmesin) fiyat konusunda bir malumatım yok ama alanada satanada hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler temenni ediyorum, bu arada benim merak ettiğim bir soruyu aydınlatırsanız sevinirim; 1. bu motorların uzun yol performansı nedir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri