Arama sonuçlarınız

1. M

Agoff ve Ohhroad Ekibi Fener Merası Gezimiz ( 15 Aralık 2012)

Ynt: Agoff ve Ohhroad Ekibi Fener Merası Gezimiz ( 15 Aralık 2012) güzel gezi olmuş. daha çok görsel bekliyoruz...

2. M

Denizli-Ornaz Vadisi: 19 Aralık, Tek Kişilik Layt Bir Off-Road

Ynt: Denizli-Ornaz Vadisi: 19 Aralık, Tek Kişilik Layt Bir Off-Road geziniz güzel olmuş.daha çok görsel beklerdik.devamını bekliyoruz...
  3. M

Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler

Ynt: Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler takip

4. M

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? çok güzel olmuş....ama arkadaki 4*4 bir başka oluyor....
  5. M

Kuzuyla Karadeniz Turu

Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu harika belgesel tadında bir gezi olmuş.....devamını bekleriz...

6. M

Dacia Duster 4x4 137 HP YAZILIM VE YÜKSELTME

Ynt: Dacia Duster 4x4 137 HP YAZILIM VE YÜKSELTME bu uygulamaların fiyatını araca etkilerini anlatır mısınız?

7. M

Karadeniz Offroad Oyunları Kupası 1.Ayak Samsun Offroad Oyunları (12-13 Mayıs)

Ynt: Karadeniz Offroad Oyunları Kupası 1.Ayak Samsun Offroad Oyunları (12-13 Mayıs) gerçekten çok harika bir gündü..ilk off road izleme deneyimim oldu ;) ;) ama tek kelimeyle harikaydı...son andaki bir video da benden olsun.....http://www.youtube.com/watch?v=YpysWxl4mII
  8. M

Karadeniz Offroad Oyunları Kupası 1.Ayak Samsun Offroad Oyunları (12-13 Mayıs)

Ynt: Karadeniz Offroad Oyunları Kupası 1.Ayak Samsun Offroad Oyunları (12-13 Mayıs) bu gün ikinci etabı izledim gerçekten çok mükemmeldi....çok beğendim.....bir kaç resim ekledim.....http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150892104589313.428648.595399312&type=3 tabi cep telefonuyla çekilmiş...
  9. M

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

sonunda görebildik proğramı.....harikaydı.....

10. M

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) haklısın da insan tv den izlerken aldigi zevki netten ne yazik ki alamiyor.ams mecbur kalinca izliyoruz tabii......

11. M

Kazbek Dağı; Bir Tırmanış Öyküsü

Ynt: Kazbek Dağı; Bir Tırmanış Öyküsü çok güzel gezmişsiniz...devamını bekleriz...
  12. M

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri % 100 katılıyorum.şu an benim corsa m bana x6 q7 gibi geliyor... ;) çünki elimdeki bu daha iyisini alana kadar en iyisi bu.....

13. M

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) çok güzel proğram çok sevdik ama gündüz evde olmadığımız için gece 00 30 da izlemek zorunda kalıyoruz..ertesi günde iş olduğu için baya zorlanıyoruz ya cuma gecesi ya da ctesi gecesi olsa çok ama çok memnun olacağız şimdiden böyle...
  14. M

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu gerçekten harika bi proğram olmuş. kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. proğram yüzünden bu saatte ayaktayım. :o devamını bekliyoruz.....başarılar...
  15. M

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi çok doğru ve tarafsız bir yorum...fakat gördüğüm kadarıyla her iki araçta da standart lastik mevcut...yanılıyor olabilirim...fakat buna rağmen duster ın bu yokuşu çıkabilmesi yine de bir başarıdır..4*4 ayrı ve güzel bir sistemdir.... inşaallah bize de almak...

16. M

1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması

Ynt: 1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması desene bu skoda gerçekten güzel araçmış....tabii konumuz yakıt o konuda ne diyebilirsiniz...
  17. M

1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması

Ynt: 1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması konudan baya zaman geçti ama nasıl bir kullanımdır ne iş yapılıyor da 550bin km yol gidiliyor ben anlamadım :-[ :-[ :-[
  18. M

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri baya zaman geçmesine rağmen ben bu bu yorumu çok beğendim...vw dediği gibi şartlarımız düzelene kadar en iyisi bu...!

19. M

YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM

Ynt: YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM elbette ki memnunsunuzdur ama bence lastikleri ümit beyin gibi alırsanız daha sağlam yere basarsanız.. hem de buzlanma olayında size daha faydalı olur.. sadece öneri vermek açısından.....
  20. M

Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım arkadaşlar bende trabzon-tonyalıyım ESKİDEN DAHA ÇOK YAĞARDI fakat bazen yine yağıyor ve biz o şartlarda bizden bir kaç yaş büyük abilerimizle okula giderdik.60 cm kar emin olun ki o kadar da düşündüğünüz gibi değil.en son 2004 yılında ben de belimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri