Arama sonuçlarınız

1. marif01

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları birkaç fotoda benden :)

2. marif01

Smart Off-Road :)

Ynt: Smart Off-Road :) Lastikler kac inc acaba :D lastiklerin boyu araçtan büyük görünüyor :)
  3. marif01

94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?..

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. Model Marka Model Kasko Kodu 05/2009 Kasko Değeri 1998 CHRYSLER - JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 5.2 33218 25,946 YTL 1997 CHRYSLER - JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 5.2 33218 24,141...

4. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. barış bey çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için. bu bilgiler bana oldukça faydalı oldu ve bununla beraber 96 veya 97 olarak kafamda netleştiriyorum tabi sizler bu konuda ne dersiniz önerilerinizi bekliyorum. alacağım araçda motorda ve vites takımlarında...
  5. marif01

merhaba arkadaşlar. öncelikle aranıza yeni katılan sizlerle beraber bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. siz değerli arkadaşlarıma birkaç naçizane sorum olacaktı. bu konuda oldukça acemi olduğum için yanlış yapmak istemiyorum. uzun zamandır bir zj hayalim vardı. bu hayalime oldukça...

6. marif01

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar ben adanadan marif. bir elektronik firmasında supervizor olarak çalışmaktayım. yaklaşık bir aydır takip edip son olarakda  bir hafta önce üye olduğum bu güzel siteyle jeep zj hastalığım sayesinde tanıştım ve inanılmaz eğlenceli vakit...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri