Arama sonuçlarınız

1. flynaked

Funkhu & Punky (Guineapig)

Ynt: Funkhu & Punky (Guineapig) :D :D :D Aman yeter ki keyifleri iyi olsun.. Anlattıklarınız bana köpeklerimle yaşadığım komiklikleri de hatırlattı, çifter çifter gülmüş oldum :) Ağzınıza sağlık...

2. flynaked

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Çok güzel bir gezi, çok güzel bir anlatım, çok güzel bir ülke :)... Umarım bir gün ben de... :)
  3. flynaked

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Çok güzel bir gezi ve gezi yazısı... Ayrıca, motorla yapmayı çok istediğim bir rota. Umarım ben de bir gün yapabilirim.

4. flynaked

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu 12 yaşından beri en büyük hayali kendi motorunu almak ve kullanmak olan bir hatun kişiyim. Bu hayalim 2005 yılında CBR - 125'le gerçekleşti. 2 sene sonra sattığımda 20.000 km'deydi. Çoğu uzun yol olmak üzere çok keyifli yollar yaptım. 2007-2009 arasını...
  5. flynaked

Gözlerini bir CJ' de açtılar...

Ynt: Gözlerini bir CJ' de açtılar... Çok güzel hareketler diyor ve alkışlıyorum....

6. flynaked

Funkhu & Punky (Guineapig)

Ynt: Funkhu & Punky (Guineapig) Çok esprili anlatmışsınız çok güldüm. :D Ufaklıklara sevgiler :)

7. flynaked

Dida ve Carlos

Ynt: Dida ve Carlos Fotoları nedense göremedim ama allah bağışlasın çocuklarınızı :)
  8. flynaked

Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan

Ynt: Sultan - Kont - Zorba - Zeus - Rocky - Kirli - Kömür - Paşa - Mercan Allah bağışlasın çocuklarınızı... :) Bu dişi ve erkek kangalları nereden bulmuştunuz? Benim sahiplendirdiğim çifte çok benziyorlar. :o Umarım onlardır ve böyle mutlu bir hayatları vardır!
  9. flynaked

Face (Rottweiler)

Ynt: Face (Rottweiler) Kızsınlar! Ben de aynısını söylüyorum ;) Harika bir çocuk, fotolar da harika :)

10. flynaked

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Hepinizin çocukları çok tatlı! Çok mutlu oldum burada bu kadar çok hayvansever olmasına! Hepimizin çocuklarının bizimle beraber sağlıklıi mutlu bir yaşamları olsun inşallah! Bu arada, hayvan hakları konusunda çok değerli çalışmaları olan bir grubun...

11. flynaked

Alex (Labrador Retriever)

Ynt: Alex (Labrador Retriever) Ne güzel yazmışsınız. Benim de en sevdiğim ırk sokak ırkıdır :) Markasızdır, mazlumdur, sokak görmüşlüğü olduğu için kadir kıymet bilir... 6 çocuğumuzun (birini yakınlarda kaybettik...) 5'i sokaktan bulunmadır. En korktuklarım da dahil tüm hayvanları çok...
  12. flynaked

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Sevdiklerime bir şey olmasından, hamamböceği ve örümcekten, motorla yokuş aşağı inerken duramamaktan :D, aşk acısından ;D, kötü kalpli insanlardan...

13. flynaked

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi ve Yeri: Bursa - 1979 Memleket: Ankara Semt: Emek İlgi Alanı: Motosiklet kullanmak, yeni yerler görmek, yamaç paraşütü, bungie jumping, kampçılık, trekking, rock dinlemek - söylemek, beste yapmak, şiir yazmak, hayvan hakları, kadın...
  14. flynaked

Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı?

Ynt: Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı? Aslı selam. 8 günlük Bozcaada-Assos-Cunda gezimden yeni döndüm. buraların hepsine benim de ilk gidişimdi. Assos'u açıkçası pek sevmedim. Küçücük bir koya doluşmuş pansiyonlar ve insanlar.. Bu yüzden kendimi hemen Sivrice'ye attım. Okan Motel...
  15. flynaked

Ağustos Ayı İçerisinde Likya Yolu Yürüyüşü.

Ynt: Ağustos Ayı İçerisinde Likya Yolu Yürüyüşü. Likya Yolu'nu yürümeyi ben de çok istiyorum ama bu sene yeterince iznim kalmadı. Döndüğünde deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Kimseyi bulamayıp yine de gitmen de harika! :) Büyük ihtimal ben de yalnız gideceğim :)

16. flynaked

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam kardeşim :) mrtvural teşekkürler...
  17. flynaked

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam herkese... Flynaked - Doğaya dokunabildiği ve onu özgür hissettiren her şeyi sever; motosiklet kullan(maya çalış)ır; zamanında her şeye bulaşmıştır (uçmuş, tırmanmış, atlamış...); hayvanları + doğayı çok sever; onlara zarar verenlerle işi olmaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri