Dida ve Carlos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BÎ-HABER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,742

BÎ-HABER

bir gün, bir kış masalında...
Web
c-hatice.blogspot.com
Dida; isminin nedeni ben değilim kızımı evlat edindiğim aile vermiş ismi Brezilyalı bir kaleciymiş kendisine hayranlardı
Vikipedi: Brezilya Milli Futbol Takımı'nın kalesini koruyan Dida en iyi kalecileri arasında yer alır. Dünya'nın en iyi kalecilerinden biridir. Aynı zamanda Marcos Roberto Silveira Reis ile birlikte Brezilya'nın en iyi kalecilerindendir. 2006 FIFA Dünya Kupası sonrası milli takımı bırakmıştır. 1999 Yılında Brezilya Altın Üç Adam Ödülünü Almıştır.
Carlos ise; Leyla Halid “Uluslararası Orta Doğu ve Filistin” konulu bir konferans için Türkiye ye gelmişti mayıs ayında ve bizde konferansa katılmıştık, konferansa ara verildiği sırada Leyla Halid telefonla Çakal Carlosla konuşmaya başlamıştı :=)))))) o akşamdan sonra adı sürekli değişen ufaklığın adı Carlos kaldı

Dida
n53535297513125183853.jpg

Dida ve Carlos
img0113i.jpg

Didamın ilk bebekleri, bayram şekerlerimdi onlar benim bir bayram günü doğmuşlardı:=))))
n5353529759015629688.jpg

n5353529759095941127.jpg

Bunlarda ikinci seriden:=)))
33056605529297553535297.jpg

33056669041297553535297.jpg

43147598585297553535297.jpg

ve henüz 5 aylık olmasına rağmen annesini geçmiş devasa Carlos
dscf4619.jpg

Carlos insan gibi oturmayı seven kedilerden:=))))
dscf4609.jpg

Etiketler

Ynt: Dida ve Carlos

bizim köpeğin yemeğini çalmak için bahçesine girip ağaca tırmanmak zorunda kalan kediye benziyo carlos.:smiley: kendisi inememişti de ne kadar uğraşmıştım ağaca çıkıp indirene kadar. sağnak yağmurda o sık dallı ağaçta metrelerce yukarı çıkmak zorunda bırakmıştı beni. giysilerim dahil her yerim yırtılmıştı. :smiley: güle güle büyütün :smiley:

cesur bir yaramazmış sizin bahçedeki kedi:=)))))))) bence onada ayrı biyerde mama verirsen eğer birdaha yağmur altında ağaca tırmanmak zorunda kalmazsın :=))))))))))

BÎ-HABER' Alıntı:
cesur bir yaramazmış sizin bahçedeki kedi:=)))))))) bence onada ayrı biyerde mama verirsen eğer birdaha yağmur altında ağaca tırmanmak zorunda kalmazsın :=))))))))))

herzaman gelmiyo ki :smiley:
ama köpekten önce bi tane gelmişti ona mama vermiştim sonra kalabalıklaşmaya başladılar. kısa süre içinde kapıyı açtığımda 20 civarı olmuşlardı.camın önünde boy boy dizilip içeriyi seyrediyorlardı. yemek versem de bir tanesi açık bir pencere bulup içeri giriyor sonra da kafesteki kuşlarımı yakalamaya çalışıyordu. nerdeyse her akşam yere düşen kafesin sesine koşuyordum. keşke fotoğraf çekseymişim. :smiley: aslında güzeldiler ama bahçe karanlık oluyor.güvenlik için köpek gerekiyor. köpekler geldikten sonra hepsi kayboldu. bu da yolunu şaşırmış herhalde.daha öncekilerden değil. ama eskilerin yavrularından biridir kesin.renklerinden tanıyorum hepsini :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR