Arama sonuçlarınız

1. Erhan Balamur

Bu Gün Kalan Ömrümün Ilk Günü

Şöför koltuğunu ve ikili koltuğu sökerek tekli karkas yapıp üzerine döner mekanizmalarımı yerleştirdim. Sağ koltuk altına vebasto ve sol koltuk aktınada kriko ile ecza çantasını yerleştirdim.

2. Erhan Balamur

Devam ediyorum. Güneş panellerimi yerleştirdim (435 wat) ve 3 adet 100 amper toplam 300 amper jel akü kullandım. İnvertör 1kw. tam sinüs.220 volt sigortaları.12 volt sigortalar ve kontrol paneli
  3. Erhan Balamur

Banyomuzun son hali. Bu arada thedfort kasetli wc ye taharat musluğu da adapte ettim😀

4. Erhan Balamur

Tuvalette thedford kasetli tuvalet kullandım. Banyo lavabo kısmını İzmir'den bir imalatçıdan aldım. Bir takım problemler yaşadım ancak sonuçta çözümer üreterek bunları aştım. Mesela imalatçı polyester banyoyu tam kürleşme gerçekleşmeden kalıptan çıkardığı için müthiş bir defarmasyon olmuştu ...
  5. Erhan Balamur

Problem yok test edildi 😊😊😊

6. Erhan Balamur

Camlar maksimum yükseklikte daha fazla yukarı almam mümkün değildi problem yatağın cok yüksek olmasından kaynaklanıyor. Hesaplarımı 10 cm sünger yatak üzerine yaptım ancak sonradan fikir değiştirip 25 cm yaylı yatak koyunca hesabımın 15 cm üzerine çıkmış oldum. Ama çok rahat oldu 😀😀😀

7. Erhan Balamur

Yatak odasını kapitone suni deri kapladım yumuşak ve sıcak bir ortam oldu.
  8. Erhan Balamur

Kim Nerede?

Ege'ye çıkıyorum ,plan yapmayı sevmediğim için sadece ilk durağım İzmir Foça olacak sonraki durağıma orda karar vereceğim. 25.09.2020 ver elini Foça 😀😀😀
  9. Erhan Balamur

Bugün Karavanım Beni İlk Defa Yollara Çıkardı...

Ağzınızın tadı bozulmadan sıhat ve afiyetle mutlu tatiller dilerim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Bir gün bir yerde karşılaşmak ümidiyle, sağlıkla kalın.

10. Erhan Balamur

Vida yerlerine ve kontranın hatalı yerlerini sunta macunu ile macunladıktan bir gün sonra takoz zımpara ile zımparaladım. Yüzeydeki macun tozlarını alkol ile temizleyip tavanı beyaz suni deri ile kapladım. Biraz meşakatli olsada sonuç istediğim gibi oldu.

11. Erhan Balamur

Yan duvarları ve tavanı 6mm. kavak kontra ile kapladım. Kavak kontrayı mastik ile karkaslara yapıştırdıktan sonra sunta vidası ile sıktım. Önemli nokta vida ile sıkarken vida başlarının kontaraya tamamen gömülmesini sağlamaktır. Bu daha sonraki macun çekmede büyük kolaylık sağlıyacaktır.
  12. Erhan Balamur

Karavancı dostlarımın tavsiyelerine uyarak arka kapılarda izalasyon konusunda azami dikkat gösterdim. Kapı lastiklerini sökerek wd40 ile yıkadım sonra vazalin ile yağlıyarak bir kaç gün beklettim ve tekrar wd40 ile yağları ve kirleri arındırdım. Son olarak yerine takarak silikonlu lastik spreyi...

13. Erhan Balamur

Son kat bariyer izalasyonundan sonra her tarafı aralık kalmayacak şekilde alüminyum bant ile bantladım. Sızma yapacak nokta olmamasına dikkat ettim.
  14. Erhan Balamur

Benzer bir sistemi kafamda olgunlaştırmaya çalışıyorum. Plastik kasaları aldım en pratik yerleşim planı nasıl olur onu bir kaç denemeden sonra bulabileceğimi umuyorum.
  15. Erhan Balamur

Kasaları 5mm. polietilen ile kaplayıp yımuşal bir görünüş elde ettim. Daha sonra onun üzerini de suni deri ile kaplamayı tercih ettim. Sebebi kolay temizlenmesi ve sıcak doku oluşturması. Poliüretan mastik ile kasaları yerlerine yapıştırarak bu işi de sonlandırdım.😀

16. Erhan Balamur

Cam kasalarını yapmak biraz uğraştırdı ama istediğin gibi oldu sonunda. Kasaları yaptıktan sonra köşe radyusları cnc routerda mdfden yaptırdım ve yerlerine yapıştırdım.
  17. Erhan Balamur

Pandemi döneminde internet üzerinden sipariş vermiştim. İzmir'den gelmişti , sanırım Karsel plastik olmalı markası (emin değilim)
  18. Erhan Balamur

Ağırlığı dengeli dağıtmak için böyle bir montaj yaptım. Ortadaki girinti el freni telinin geçtiği kısım. İlerde bir depo daha koymam gerekirse onuda bir ön kısma koymayı düşündüm.

19. Erhan Balamur

Bulabilirsen boşaltım vanasına 1" 12 volt selonoid valf takmayı düşünüyorum.
  20. Erhan Balamur

Gri su deposunun montajını yaptığım özel saplamalar ile yerine sabitledim. Boşsaltım vanasını en alt seviyeden (1") vana ile, deponın üst kısmından ise mutfak lavabosu , banyo lavabosu ve duş gideri için girişer yapıp (1") havalandırma içinde (1/2") rekor girişi yaptım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri