Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: dodge diffler satılık
selam abi yer çerkezköyde daha öncede dediğim gibi buyur gel burada çerkezköyde oto sanayi sitesi bir tane KRAL POMPA diye sanayide hangi dükkancıya sorsan bilir dükkanda 3. blokta.
satılık 101 cm boyunde s100 sağ sol kapı çürüksüz camlar kelebekler sağlam olarak üzerinde kapı kolları cam kaldırma cam açmalar hepsi tamamdır birinin sadece iç sacı yoktur oda kaportacı nereye koyduğunu bilmiyor ??? ??? 2 kapıyı 200 tl ye vereceğim çürüğü veya kelebek camı yeri bozuk olan...
Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya
selam dostum kusura bakma sonradan fark ettim o yüzden cevap geç kaldı .bende isterim ama paylaşmayı ama bizim sorunumuz işin görsel boyutu ile bir resim çekecek adam bulamıyoruz adamı bulsak makina olmuyo o yüzden bizde görsel takip işini bıraktık
birde işin zevki kaçacak abi ben şimdi gezilerde rubikon -LR -SUZİ VS yi zevkle bozuyorum geziye başlarken aga bu bizim peşimizden gelmez kırılır diyenler çok oluyo hatta dedemin gençlik arabası veya bizim köyde ptt aracıydı bunlardan kalmışmı diyen çok oluyo ;D ;D ama onlar battımı onları...
abi aslında buldum hemde çok makul bir fiyata çok da düşündüm ama sonunda 250 difflerine karar verdim zira orjinali zira marka olarak bozmak istemedim sonuçda aracın heryeri (koltuk dreksyon simidi hariç :) ) doç
selam dostum bu araçlar 60 lı 70 li yılların teknolojisini taşırlar hem 4x4 hemde 4x2 olarak kullanılabilirler arazi performansları bilenlere kullananlara göre çok iyi bilmeyenlere görede çok kötüdür. kullanıma gelince 60lardan beri kullanılan bir araç her yolda gider bence saygılar
Ynt: Tekirdağ Lezzet Durakları
arkadaşlar kırklareli vizenin AKINCILAR köyünde cızzgara METİN USTA şiddetle tavsiye ederim müthiş bir köfte ziyafeti inanın buna olmaz böyle bişey detirtecek cinsten hele bir akıncılar helvası diye bir tatlısı var inanılmaz güzel bence sucuk ona keza süper...