Arama sonuçlarınız

1. ersel

DODGE ÖN KORUMA VE BİLİMUM PARÇA

arkadaşlar geçen sene toplamaya başladığım dodgemden artan tüm parçalar hemen hemen götürü usulü satılıktır içlerinde 2 101 cm kapı çürüksüz trimli cam kapı kiliti vs var diff canakları ön arka ıstavroz dişlileri içinde ön araka fren kaliperleri çanakları çıkma yeni karışık tımken rulmanlar ve...

2. ersel

Ayanoff'un Eski Ama Yeni Dodge'si

Ynt: Ayanoff'un Eski Ama Yeni Dodge'si keşke doçların fotolorını görseydik :-\ :-\
  3. ersel

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM inşallah

4. ersel

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya tekirdağdan afyok kaç km ??? ??? ??? ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  5. ersel

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya dostum büyük geçmiş olsun doç bu işte ön cam panaromik olduğuna hı ne hızı hiç göstermiyooo :D :D :D :D :D bende ilk aldığımda viraja hızlı girdim baktım ki iki tekeleğe kalkmış gidiyorum engin tecrübelerim sayesinde ??? ??? ??? ??? ??? devrilmeden...

6. ersel

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM dostum ben jantları 1001çeşit bijon jant.diye bir arkadaşta yaptırdım bu işi gayet iyi biliyolar zaten kendileride offroadcu

7. ersel

Yeni Aracım Bir Dodge

zamanla alışırlar abi işin kötüsü alışlarsa başka araca bakmıyolar bu çok küçük diyolar
  8. ersel

Yeni Aracım Bir Dodge

abi dün abimin yanındaymışın bende kısmet olursa yarın sefaköye uğruyacam .görüşebilirsek görüşürüz
  9. ersel

Yeni Aracım Bir Dodge

orhun bey hayırlı olsun .kesinlikle çok güzel makina .malum sitede satılık ilanlarında duruyordu bir zamanlar .kendi doçum olmasa 1 dk düşünmem alırım diye baktığım bir makina bir doçun daha aramıza katılması çok güzel eğer yardım isterseniz doç hakkında bilgilerimi damia paylaşırım istanbulun...

10. ersel

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası dostum hepsi süper oluyo ama inşallah ön frenler kampana değildir zira önler kampana ise yandın mazallah fren ayarı yaptırmaktan kampana almaktan pabuç değiştemekten yılarsın .nereden biliyosun dersen bendede...

11. ersel

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM sorun yok dostum
  12. ersel

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM ağa kusura bakma yanlışda anlama ama bizim şu an için bahsettiğimiz araçlar dizel

13. ersel

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası ilgiyle takip ;D ;D ;D ;D ;D ;D zira bende doça aynı reçeteyi uygulayacağım ama sabit aks serbest süspansuyon koyacağım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum ??? ??? ???
  14. ersel

Satılık 35" Silverstone MT-117 sport

Ynt: Satılık 35" Silverstone MT-117 sport takip
  15. ersel

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM arkadaşlar ben dediğim gibi hep 35 lastikle ölçü aldım orj lastikle hiç ölçü almadım olabilir yani

16. ersel

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM şahsi kanaatim 100 km 10 lt müthiş iyi bir sonuç .zira ben 35 lastikle yakıtı kendim pompa tamircisi olmama rağmen 15- 16 lt den aşağı düşüremedim
  17. ersel

alınık suzuki samurai grank

Ynt: alınık suzuki samurai grank teşekkürler arkadaşlar bulunmuştur sıkıntı yok
  18. ersel

satılık jant lastik silverstone extrem

Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem güncel

19. ersel

satılık jant lastik silverstone extrem

Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem yav dostum daha önce bir takım daha vardı onu ayırıp satmaya kalkmıştım onuda bir satmadığım için sorun olmuştu (tüh jantlar olsa kesin alırdım lastikler arkadaşa yarardı keşke ona alsaydık aaaa jant yoksa lastiği ne yapayım vsvsvsvsvsvs ) o yüzden bu...
  20. ersel

alınık suzuki samurai grank

93 model 1.3 suzuki samuraim grank kesti . çıkma temiz grank arıyorum yardımcı olabilen olursa sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri