Arama sonuçlarınız

1. ersel

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya amcası benim manda su çamur görmesin dalar dalar ;D ;D ;D ;D ;D bağzen batar bağzen çıkar ;D ;D ;D ;D ;D

2. ersel

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya herkez kocaoğlanının resmini koyersin yawww
  3. ersel

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D

4. ersel

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 maşallah ne cici duruyor öyle çok kibar amcası ;D ;D ;D ;D şaka bir yana çok güzel duruyor ALLAH kaza bela vermesin macır
  5. ersel

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya selam millet nasılsınız bakalım . ben bu sayfayı nasıl kaçırmışım yawww . ;D ;D ;D doç sayfası olurda bensiz olurmu hiç .. bakıyorum bir arkadaş daha doç karasevdayla tutulmuş hayırlı olsun diyelim sonra görselleri koysunda görelim dimi macır kardeşim...

6. ersel

dodge diffler satılık

Ynt: dodge diffler satılık ha birde yapıldıktan sonra 1000 km yol yapmadı daha

7. ersel

dodge diffler satılık

Ynt: dodge diffler satılık dostum arka diffin içinde lsd var ve bütün bilyalar keceler deyişti 6 bilya ne tutar deme sakın :) orjinal tımken bilya 6 tane 300 lira para yapıyor lsd de çıkma olarak 600 liraya alındı . 160 lira da hava soğutmalı kampanalar. 100 lira 2 yeni merkez 80 lira sert...
  8. ersel

dodge diffler satılık

Ynt: dodge diffler satılık dostum arka diff kople veririm parça parça satmayı düşünmüyorum zira .oda 1000 tl olur .
  9. ersel

Turkiyenin En yapili Cj 5 i

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i 10 numara makina bence . takas düşünülse bende doçuma kıyabilsem kesin üstü altı demez anlaşırdım bence offroad için kaçamaz bir makina

10. ersel

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 allah gönlüne göre versin diyelim macır kardeşim ama satsanda konuyu hep sürdür zira sayende bu başlıkda pek çok kişi pek çok şeyi öğrendi ( ben dahil) amerikancılar doççular ;D doça gönül verenler hepsi burada . arada abartanlar oluyo ama olsun oda...

11. ersel

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 heyyet macır kardeşim dön aramıza yaw tek doç muhabbeti bu başlıkta dönüyor zira sen olmadınmı muhabbette susuyor ALLAHIN izni ile halletde sıkışıklığınıda doçunuda satmazsın daha ne muhabbetler çerviririz zira . şimdi beni yeni bir kaşıntıda vurmaya...
  12. ersel

dodge diffler satılık

Ynt: dodge diffler satılık güncel

13. ersel

dodge diffler satılık

arkadaşlar uzun zamandır uğraş verdiğim doçumun tam bakımlı ön dana 44 ve arka 9 çeyrek içinde de lock trak marka lsd si olan difflerimi satma kararı verdim bunlarla birlikde bilimum kampana balata merkez yedek bilyalar çıkan bilyalar yedek rotbaşları yedek uzun rot falan filan ne varsa...
  14. ersel

Satılık cj için 10 inch jant

Ynt: Satılık cj için 10 inch jant güzel arabaymış kaç para abi jantlar ? ;D
  15. ersel

Büyük İhtimalle son kar yağışı...

Ynt: Büyük İhtimalle son kar yağışı... hasan abii nasılsın bakalım yaw . görseller güzelmiş . senin doç tek kabinmiş yaw . bende hastasıyım tek kabinin ama evdekiler veto ediyo tek kabini ;D ;D malum içişleri bakanı ;D ;D bu arada benim lastikler ve diffler sende olacak yesin sen oraları be...

16. ersel

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 hasan abi aslında senin arka diff de dana 60 havalı kilitli bulsan tadından yenmez o doçun ha oda 4x4 250 doçun arka diff i olarak orjinalden var ozaman sen çamurculuk gör diyorum ben öne arkaya lsd koydum şimdilik çok iyi karpuzlardan askıya almadığı...
  17. ersel

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 karayel arkadaşım . eğer araban orjinal ellenmemişse arka 9 çeyrek chreysler önde dana 44 dür ama yolla resimleri tam emin olalım çok uğraştığım için ezeberlemiş durumdayım :) :) diff ler hakkında tüm bilgi şimdilik bende mevcut yani ;D ;D
  18. ersel

zj de acayip bir arıza

Ynt: zj de acayip bir arıza arkadaşlar araç 2 gün bende kaldı direksyon amortisörünüde deyiştim ama malesef yine aynı 11 cm yükseltme var araçda .100 liraya amortisörde aldım ama nafile bende takasdan vazgeçdim zira . yani doçuma geri döndüm . ama bilgileriniz için çok teşekkür ederim saygılar

19. ersel

zj de acayip bir arıza

arkadaşlar doçumu verip bir cherokee almaya niyetlendim donanımlı bir araç da buldum . fakat aracı tecrübe ederken acayip bir arıza peydah oldu . rotçu balansçı herkez baktı ama kimse çözemedi . şimdi sizin engin bilgilerinizden yaralanmak için arızayı anlatayım dilimin döndüğünce . araçla düz...
  20. ersel

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 günaydın arkadaşlar macırrr neyaptın ne ettin yaw bir konuşsana bir ses versene

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri