Arama sonuçlarınız

1. tanersarp

Tentipi Çadır, Kurulum Ve Kullanım ( 5 Mevsim )

Emeğinize sağlık. Sadece bir konuda sormak istediğim bir soru var. Balmumu , temmuz ağustos ayında akdeniz ege bölgesinde sıcakla birlikte çadırda nasıl bir etki yapar? Düzenli olarak bunu uygulamak mı ? yoksa bir defaya mahsus işlem yapmak yeterli mi?

2. tanersarp

Solo Kamp Mersin

Merhaba; evet 2+1 kişilik bir çadırım var. ancak bazen kendime küçük barınaklar yapıp tek geceyi ateş başında geçiriyorum. Uydu takip ekipmanım yok ama düşünüyorum ileriye dönük olarak. teşekkür ederim beğeni için. sağlıcakla kalın. iyi kamplar dilerim.

3. tanersarp

Solo Kamp Mersin

teşekkürler
  4. tanersarp

Solo Kamp Mersin

kar suları beslediği için oldukça soğuktu sadece dizlerime kadar girip genel el yüz temizliği için kullandım.

5. tanersarp

Solo Kamp Mersin

devamı

6. tanersarp

Solo Kamp Mersin

Merhaba; Kimileri kamp için arkadaş eş dost arar. Bende ailemle çok sayıda kamp yaptım ancak en sevdiğim solo kamptır. Başka bir bireyin sorumluluğunu üstlenmeden sadece kendim ve doğa. Bu son gittiğim nokta mersin çamlıyayladan 7,5 saat yürüyerek cehennem deresi kuzeyine denk gelen dere...
  7. tanersarp

Kamp Hakkında Yardım

bknz : *Darıpınarı Köyü Kadıncık baraj gölü çevresi *Papazın Bahçesi *Keşbükü mevki *Soğucak *sömek - kızılgeçit *cehennem deresi *Sarıaydın Söylemiş olduğum yerler akarsu ve gölet bulunan alanlar olup su ihtiyacınızı kolay sağlayabileceğiniz ulaşımı
  8. tanersarp

Merhaba; kanalın sahibi ben değilim bilgi amaçlı youtube'tan alıyorum videoları. Teşekkür ederim. İyi kamplar dilerim.

9. tanersarp

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

Türkiye Akarsu haritası ekteki gibidir. :)

10. tanersarp

Türkiye distribitörlüğü efe av ticarette sanırım. şuan5c modeli 9500 tl gibi. ama yurt dışından daha uyguna getirtme imkanı olabilir diye düşünüyorum
  11. tanersarp

Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır takip ettiğim ve buradaki bir çok arkadaşımında kafasına yatacak bir üründen bahsetmek istiyorum. Tentipi çadırlar. Bu çadırların kurulumu ve taşıma güçlüğü diğer çadırlardan biraz daha zor olsada, kendi aracıyla kamp yapacak olanlara, özellikle kışın ne...

12. tanersarp

Biolite Campstove-2 Almak Istiyorum Aci̇l

Türkiyede bulma ihtimali biraz düşük. e-bay'da 120-130 $ seviyesinde.
  13. tanersarp

İz Sürmek

Emeğinize sağlık
  14. tanersarp

Hamak Kampı: Quechua Fresh Tarp Gölgelik, Quechua 2 Hamak

Solo kamplar en sevdiğim şey. Kuru gürültü yapan mızmız ve geveze kampçılar biraz ilerde oynasın :) diğer taraftan yemeklerle ilgili ciddi bir gelişme katedeceğininkanısındayım. Odun ateşinde çorba yapabilirdin. ama tabiki insan öğrene öğrene tada tada demişler. :) Emeğine sağlık. güzel ve...

15. tanersarp

Antalya Da Yeni Başlayanlar Için Kamp Ve Trekking

Bknz: Gelidonya Feneri
  16. tanersarp

2 Çocukla Kamp Yapmak Mı ?

Herkese merhaba; 7 yaşında bir çocuk babası olarak çocukla kamp yapmak konusundaki deneyimlerimi anlatmak isterim. Öncelikle çocuğunuzu en güzel siz tanırsınız. Yolda başınıza ne gibi problem çıkarabileceğini siz kestirebilirsiniz. Yolculuk boyunca uyuyabilen çocuklara sahip ( benim gibi...

17. tanersarp

Yeni Kamp Grubu Kuruluş Diriliş Vs

iyi yolculuklar, güzel kamplar
  18. tanersarp

Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

Celestron Elements Infinisun Taşınabilir Güneş Paneli Ürün İncelemesi linkte benim kullandığım ve memnun kaldığım celestron infisun var. Yalnız yıldızlardan verim alamıyorum. tek kusuru o :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri