Arama sonuçlarınız

1. S

İran

Ynt: İran Biletler: Kadinlara Ozel vagonlari ayiran Bolum: Virtual Tours (360` Views ) Daha fazla resim ve bilgi Daha fazla resim ve bilgi Tabriz Metrosu (TURO): Tabriz Metrosu Tahran`dan sonra Iranin En buyuk Metrosu, ayrica Tahrandan sonra en cok hatta sahip (5 hat). Tabriz Metrosunun...

2. S

İran

Ynt: İran Iran`da Ulaşim Aslinda bu konu da bri yazi yazmak uzun zamandir aklimdaydi, bazi arkadaslar da isteyince daha cabuk yazmaya karar verdim, bu konudaki yazi kac bolumden olusacak. 1. şehri ici: a) Otobus b) Metro c) Taksi d) Monorail 2. şehir disi: a) Ucak (genel bilgielr – Iran...
  3. S

İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Resimler (3. Bolum): Saipa Brandli Motor: Arabanin Ic kismi: Iki Milli karateci kiza verilen Arabalar: Arabanin Ic kismindan 360 derecelik resim: http://www.khosoof.com/akkasee/miniator-saipa.mov Yazan: Shahram

4. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Resimler (2. Bolum): Ilk once Fars haber ajansindan topladigim resimleri koymak istedim, sonradan Iranin 4 tarafinda Saipa CO. tarafindan cektirilmis tanitim amacli cok guzel resimleri buldum ve onlari eksiksiz koymak istedim. Persepolis Iranin...
  5. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Miniyator yeni donem yazimi iranin ikinci milli arabasi yani Miniyator ile baslamak istiyorum, Samand`in Ikco tarafindan uretildikten sonra yaklasik 3 ay once de yeni bir milli araba iranin daha once de yazdigim gibi ikinci dev fabrikasi Saipa Co...

6. S

İran

Ynt: İran Tabriz (Tebriz) Tebriz Iranin en onemli sehirlerinden ve Dogu azerbayjan eyaletinin merkezidir. Azerbayjan eyaleti uc Eyalete bolunmeden once (Bati - Dogu azerbayjan – Ardabil) Azerbayjan eyaletinin merkeziydi. Tebriz tarihin her doneminde Iran icin onemli olmus ve Iran siyasi...

7. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Iran Khodro`nun isbirligi yaptigi bir diger fabrika Suzuki, 2 yila yakindir Grand Vitara IKCO tarafindan uretiliyor ve Iyide satiliyor, bu aracin fiyati 50.000 $ civarinda. Bu araba hakkinda bilginiz oldogu icin sadece kac resim koyiyorum ayrica...
  8. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Samand: Iran Traktor fabrikasi - ITMCO(tabriz Traktor fabrikasi): cok model varidi sadece 2 model den resim cektim Peogeot 206 Video: YouTube - Tabriz Int. Auto Expo 2008 (1) - 87 YouTube - Tabriz Int. Auto Expo 2008 (2) - 87 Kia Pride...
  9. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Lexus GS 430

10. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Kia Sorento Honda Sonata Azera Lexus LS 460

11. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Tabriz Auto Expo 2008 2.Bolum: New Holland Kamaz - Araz Kia: Cerato carnival Opirus
  12. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Yazilma tarihi : 2008/10/12 Selamlar Burada universiteler basladigi icin,biraz gecikmeyle yazilari koyacagam. Dun Tabriz Auto Expo 2008 deydim,ve cektigim resimlerin bazilarini buraya koyiyorum,ama ondan once kac seti hatirlatmak isterim: 1- digital...

13. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar 100% Iran uretimi (samand vs gibi) arazi araci yok sanirim, Bir eskiden uretilenner varidi (Jeep - Patrol ) simdide Grand vitara vekac tane daha uretiliyor.
  14. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Beni dusundogunuz icin Tesekkurler,aslinda Tabrizda ciddi olay yasanmadi (yok diyecek kadar azdi) daha cok tahranda olaylar varidi O da simdi kac gundur sonmus dorumda, zaman zaman kac bin kisi cikip polis le catisiyor. Tesekkurler.
  15. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Rusya Soren Samand LX: Samand LX (CNG): Polis ve Taksi: Dubai: Beyaz Rusyadaki Fabrika: Suriyedeki Fabrika - SiamCo. (Samand sham): Azerbayjandaki fabrika (Samand AZ): Iran Khodro Tehran Fabriaksindan 1 resim: ILK once...

16. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Samand Soren: Soren: Samand LX: APCO (Optional Samandlar): Samand Sarir:
  17. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Yazilma tarihi: 2008/10/01 Iranin Milli arabasi ve en tanilan arabasi Samand, bu araba hakkinda cok genel bir arastirma yaptim ve bu bilgileri sizinen paylasmak istedim Samand Iran khodro yillarca peykani uretti ve bu araba iranin milli arabasi diye...
  18. S

İran

Ynt: İran Su anda kac gundur tamamen sakin bir durum hakim, zaman zaman tahranda kac bin (bazen de bin`in altinda) gosteriler yapiliyor ki normal, O da kac gun sonra biter.

19. S

İran

Ynt: İran Resimler (2.Bolum): Yazan: Shahram
  20. S

İran

Ynt: İran Sinavlar ve secimler nedeniyle bir sore yeni yazilar koyamadim, aslinda yazidan fazla daha cok resim koymayi dusuniyorum, cunki her yazi kac gun zaman aliyor (resim bulmak - dogru bilgiyi bulmak vs) daha cok iran tabiyat - tarihi yerlerden resim ve az bilgi koyacagim ama yazilari da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri