Arama sonuçlarınız

1. S

Şairlerin ve Güllerin Ülkesi İran

Ynt: Şairlerin ve Güllerin Ülkesi İran Cok iyi bir gezi yazisi olmus, Kac noktayla ilgli daha fazla blgi vermek isterim ve sonunda da bir ozel noktayi belitmek istiyorum. a) Iran misafir perverliginden her kes bahs eder ve irandan donen hic torist bu noktayi hatirlatmadan gecemez, malesef bazi...

2. S

İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Iran Otoban Polisleri: Daha once iran otoban polisleri (Highway Police) hakkinda yazmistim. Hatirlatma:Otoban polisleri yaklasik bir yildir goreve baslamis dorumdalar ve iranin trafik polislerinin yeni bir birimidir,bu polisler sivil (yada bir cover)...
  3. S

İran

Ynt: İran Iran`a gelmek isteyenlerin en buyuk korkusu guvenlik ve polis korkusu. Birincisi bunu soylemem gerek ki Iran guvenlik acisindan cogu avrupa ve bolge ulkelerinden guvenli,siz hic korkunuz olmadan gece saat 3 bile sokaklarda rahatca dolasabilirsiniz. Arka sokaklara girip rahatca...

4. S

İran

Ynt: İran Tesekkur ediyorum. Inshallah yazilarin devami gelecek. Kesinlikle katılıyorum,böylesine bir hazineyi paylaştığınız için tekrardan teşekkür ederim.Devamını bekliyoruz Wink Tesekkurler
  5. S

İran

Ynt: İran Yazilari takip ettiginiz icin tesekkur ediyorum, umarim sikici turkcem sizleri yurmayip ve yazilardan vazgecmenize sebep olmaz. ben sitelerde simdiye kadar kendi hakkimda bilgi vermedim, sadece ozelden bazi arkadaslarla tansiyoruz. Benim Adim Shahram Tahran dogumluyum va tabrizde...

6. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Iran polisi cok sayida marka ve model arac ve motor kullaniyor,bulabildigim kadar sizlere bu arabalari koyacagim,ama mutlaka bazi marka ve modeler elden kacacaktir. Iran polisinin major arabasi mercedeslerdir,Iran polisi C200 – C240 (sehir icinde)...

7. S

İran

Ynt: İran Iran`daki medya (2. Bolum) Iran`da Internet ve Haber ajanslari ve webloglar: Ilk once sunu soylemeliyim ki iran`da bilgisayar ve diger teknologi urunleri dunyayla birlikte dagitimi yapiliyor, fiyatlar da hemen hemen bolgeyle ayni seviyede. Iran`da simdilik 25-30 milyon internet...
  8. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Yazilma Tarihi: 2008/09/18 Her seyden once gecen yazida yazmayi unuttum,Iran halkinin cogu en saygi ve sevgi doydugu Brand,Mercedes dir Bu konu devlet korumlarin`da gorebilirsiniz...
  9. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Iran Yapimi Mercedesler: Iran`da Mercedesler 2004 yilindan itibaren TopKhodro Co. de uretiliyor,Top khodro Iran Khodro Disel`e bagli bir fabrika ve iranin karaj sehrinde boluniyor,bu fabrikanin hisselerinin 100% Iran Khodro Disel`e ayit (Iran khodro...

10. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar 1)Iran Khodro CO. tanitim filmi - ingilizce altyazili,bu videoyu izlemenizi oneririm: YouTube - IKCO Presentation 2)IKCO semfonisi: YouTube - IRAN KHODRO SYMPHONY 3)Aljazeera Tv`nin suriyedeki IKCO fabrikasi (SIAMCO): YouTube - Sham Cars - Syria...

11. S

İran

Ynt: İran Yazilma Tarihi: 2009/04/14 The 22`th Tehran International Book Fair (06-16 May 2009) Bu yazimda tahran da her yil yapilan ve bu yilda 22`si yapilan buyuk bir olaya deginmek istiyorum. Aslinda bu fuara olay dememin asil nedeni hakikaten buyuk bir olay olmasi ve iranin en buyuk ve...
  12. S

İran

Ynt: İran Yazilma Tarihi: 2009/03/29 Iran medyasi Her zaman degisik sorularla karsilastigim icin bir yazida iranin meydasi hakkinda biraz bilgi vermek istedim. Iran`da devrimden once de oldogu gibi simdide TV ve Radyo lar devlete ayit ve ozel Tv ve Radyolar yasaktir. Ama gazette ve … gibi...

13. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Selam Yazilar arka arkaya oldogunda, hepsini koyduktan sonra yeni yazilari insallah koyacagim.
  14. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Yazilan Tarih: 2008/09/15 Peugeot 405 Peugeot 405 1987 yilinda Peugeot tarafindan uretilmis buyuk ayile aracidir,bu araba 1988`de avrupa`da "yilin araci" secildi. Bu araba iran`da 1990`dan beri degisik modeler`de uretime gecti, uretilen modeler...
  15. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Yazilan Tarih: 2008/09/14 Peugeot 206 Iran ve peugeot`un Strategik isbirligi 20 yil oncesine dayaniyor,Peugeot`un iran`da 206 – 206 SD – 405 – Pars – Roa modelleri uretiliyor,yakin bir zamanda 407 lerin`de iran`da uretimi soz konusu (Ilk asama`da...

16. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Yazilan Tarih: 2008/09/14 Pride Bu arac ilk once ABD`nin Ford fabrikasi tarafindan Siesta adiyla 3 akpili ve hatchback olarak tasarlandi,daha sonar Korenin Kia fabrikasi bu aracin lisansini Ford`dan aldi ve Iranin Saipa fabrikasini 1993 yilin`da...
  17. S

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Peykan Hakkinda ilk Yazacagim araba,Iran`da en sevilen, 2 nesil iranlinin hayatina giren ve onlarinan yasamis,40 yila yakin uretilen ve Iran yolarinin fatihi olan Peykan dir. Peykan Iran araba sektorunun dogmasina sebep oldu ve devrim den sonraki...
  18. S

Merhaba, Bazilariniz belki benim bu ve diger konularimi diger sitelerde gormustur, bazilari benim tarafimdan ve bazilari da basjalari tarafindan copyalanmistir, Arkadaslardan yeni siteler onermelerini istemistim ve bana gelen sitelerden biri de bu site. yazilari burayada aktaracagim. Bu Sitenin...

19. S

İran

Ynt: İran Yazilan Tarih: 2009/03/19 Nowruz Yeni donemde yazmak istedigim ilk konu nevruz. Belki cogunuz bilmiyor ama Cuma gunu iranin yeni yili basliyor. Bu gun dolayisiyla nevruz ve iran takvimi hakkinda kac bigi vermek istedim. Bu yazinin bilgilerinin cogunu wikipedianin Farsca nevruz...
  20. S

İran

Ynt: İran Rica ederim, Insallah topicin devamini da takip eder ve daha cok bilgiye Sahip olursunuz. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yazilan Tarih: 2008/10/22 Iran`dan koyacagim resimleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri