Arama sonuçlarınız

1. C

GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek sevgili karadeniz yolu bende haritaları ayırma programı var diyelimki haritalar birleştirilmiş tek bir harita yapılmış diyelimki 10 harita bu haritaları parçalayıp ayıran program var bende nasıl yapılacağı yönteminide biliyorum.Ha birde sana bir...

2. C

Garmin GPSMAP 60CSX GPS E Arcgis Sayısal Haritaları Nasıl Yüklerim ?

Ynt: Garmin GPSMAP 60CSX GPS E Arcgis Sayısal Haritaları Nasıl Yüklerim ? tşk
  3. C

Hangi GPS?

Ynt: Hangi GPS? garmin map 60csx nasıl bir gps sizce

4. C

Garmin'e Harita Yüklemede Sorun?

Ynt: Garmin'e Harita Yüklemede Sorun? sevgili hakim aynı sorun bende de var arcgis programında shape formatında haritalar oluşturdum.Yalnız bu haritaları gps atmak için img uzantısına çevirmem gerekli ama bunu yapamadım.Yardımcı olabilirmisin.
  5. C

Garmin GPS Kayıtları Magellan'a Nasıl Aktarılır?

Ynt: Garmin GPS Kayıtları Magellan'a Nasıl Aktarılır? TezzMertek çok teşekkür ederim eğer garmin formatına haritalarımı çevirebilkirsem magellanlara çevirmede bu yöntemi kullanacağım

6. C

Garmin GPS MAP 60 CSX

Ynt: Garmin GPS MAP 60 CSX Neyse galiba GPS e harita atma konusu pek kimsenin ilgisini çekmedi.Hala bu konuda bize kimse yardımcı olmadı.Arkadaşlar bu benim için çok önmemli çünkü bu haritaları orman yangınlarında kullanacağğız.Belki bu haritalar orman yangınlarında pek çok kimsenin hayatını...

7. C

Gezenbilir Kütahya Grubu

Ynt: Gezenbilir Kütahya Grubu Ad - Soyad: Süleyman Zengin Doğum Tarihi ve Yeri: 1974 - Kütahya Memleket: Kütahya Semt: Merkez İlgi Alanı: Doğa ve orman.
  8. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Keşke orman mühendisliği okusaymışsınız ama neyse nasip değilmiş ama bu mesleğin çok zorlukları var özellikle bir numaralı zararlımız siyasetçiler nedense orman mühendisleriyle uğraşmayı çok seviyorlar.Onlarla tayinleriyle uğraşmak galiba onlara haz...
  9. C

Kütahya Fotoğrafları

Ynt: Kütahya Fotoğrafları O ağaç nerede kütahyanın neresinde çekilmiş ormancı olduğumu için ilgimi çekti

10. C

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Evet haklıısn gezmeye hiç yabancı değiliz özellikle konu ormanlarsa doğaysa ormancıların üzerine yok ha biz belki spor olarak yapmıyoruz ama ulaşmaığımız adım atmadığımız dağ bayır orman kalmamıştır bizim için yolu varmış yokmuş sağolsun toyotalar...

11. C

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Bende size bir tavsiye edeyim ateşi yaktınız ama söndürmeyi unutmayın birde dikkat edin ağaç dalları keserken gıcık bir ormancıya rastgelirsiniz sonra size zabıt tutar sizi müsadere eder zapteder sonra mahkemeye verir siz ağaç keserken önce sağınıza sonra solunuzu sonra...
  12. C

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar ben süleyman sitenizi gps programı ararken buldum.Ben orman mühendisiyim mesleğimizin özelliği olarak heralde memurlar arasında en çok gezen memur sınıfı biz ormancılardır.Çünkü ne yazıkki tam manasıyla siyasetçilerin tayinini en sevdiği...

13. C

Garmin GPS MAP 60 CSX

Ynt: Garmin GPS MAP 60 CSX alfa4 arkadaşım aynı sorun bendede var aynı gp bendede var ama haritaları gps atamıyorum bizdeki formatlar shape formatı bunu nasıl gps formatına dönüştürebilirz cevabını bekliyorum.Bilen diğer arkadaşların da yardımlarını bekliyorum
  14. C

Ynt: Garmin GPSMAP 60CSX GPS E Arcgis Sayısal Haritaları Nasıl Yüklerim ? Neyse galiba konuma kimse cavap yazmamış yardımcı olacak kimse yokmu bu konuda
  15. C

Garmin GPS Altlık Yapım Yardım?

Ynt: Garmin GPS Altlık Yapım Yardım? karadenizyolu arkadaşım bende ormanlık alanlar orman yolları köy yolları arcgis te çizilmiş olarak bulunmakta ama ben bunu gps atamadım mapwel programı buldum ama o programda demo olduğu için çalışma yapamadım gpsmapedit programı bendede var ama ne yazıkki...

16. C

Garmin GPS Altlık Yapım Yardım?

Ynt: Garmin GPS Altlık Yapım Yardım? bende hem garmin gps var hemde magellan bu gps lere harita yüklemek istiyorum harita yüklemem için mapwell tavsiye ettiler mapwell programını nerden indirebilirim ve mapwell ile haritamı yüklüyoruz yoksa rotamı yardımcı olabilirmisiniz
  17. C

Harita

Ynt: Harita garminmaps teşekkür ederim birde bu atma işini harita olarakmı yoksa rota veya point olarakmı atıyor yani label ve sembolojileri görecek şekilde harita olarak atabiliyormu
  18. C

Google Earth & Gps Editör (Türkçe program) & Mobil takip

Ynt: Google Earth & Gps Editör (Türkçe program) & Mobil takip GEOYAZILIM KARDEŞİM SELAMLAR SEN GALİBA BU YAZILIMLAR HAKKINDA BAYA BİLGİLİSİN.sENDEN BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM ELİMDE ARCGİSTE ÇİZİLMİŞ SAYISAL HARİTLARA VAR ACABA BUNLARI GPS E NASIL YÜKLEYEBİLİRİM.yARDIMCI OLABİLİRSEN...

19. C

Selamlar ben bu siteyi yeni buldum.Siteyle yeni tanıştım.Benim sorunum bendede GARMİN GPSMAP 60CSX var.Elimde Arcgis te hazırlanmış sayısal haritalar var.Bu haritaları gps atmak istiyorum .Ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.
  20. C

Arcgis' te Çizilmiş Haritaların GPS'e Atılması

Selamlar ben bu siteyi yeni buldum.Siteyle yeni tanıştım.Benim sorunum bende GARMİN GPSMAP 60CSX var.Elimde Arcgis te hazırlanmış sayısal haritalar var.Bu haritaları gps atmak istiyorum .Ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri