Arama sonuçlarınız

1. Zakof

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee Bu konu başlığı altında 1. sayfadaki yazımı okumuşsanız (okursanız) zaten aynı şeyleri belirttiğimizi anlayacaksınız. Selamlar,

2. Zakof

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee Birde şöyle düşünelim arkadaşlar; Prins lpg sistemi eğer 2000 TL civarına V8 motorlarına montaj ediliyor olsaydı, kim başka marka arar veya tartışırdı ki ? Selamlar,
  3. Zakof

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

4. Zakof

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010) Geçen sene korteji Çayyolu'nda nihayetlendirmiş, sonrasında Çalgan restoranda branch ile kapanış yapmıştık. Bu kez yine arzu eden olursa aynı şeyi tekrarlayabiliriz. Restoran oldukça kapasiteli olduğundan kişi sayısına...
  5. Zakof

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee PRINS, PRINS yine PRINS. Selamlar,

6. Zakof

2004 WJ 2.7 dizel icin lastik tavsiyesi

Ynt: 2004 WJ 2.7 dizel icin lastik tavsiyesi TOYO Open Country kullanmıştım. Hem AT , hem sessiz , hemde yumuşak lastik. Üstelik fiatları da uygun. Selamlar,

7. Zakof

Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi Nasıl dır Acil Yardım..

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi Nasıl dır Acil Yardım.. Hangi Jeep modeli olursa olsun almadan evvel bu forumu detaylı olarak okumaya gayret gösterirseniz detaylı bilgi edinirsiniz. Selamlar,
  8. Zakof

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Hiç aklımıza gelmemişti. Sağolun verdiğiniz değerli bilgiler için. Teşekkürler, Selamlar.
  9. Zakof

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee Hangi ürün olursa olsun özelliğine göre uygun bir süre piyasada kullanıldıktan sonra gelen tepkilere göre karar verilmeli. Bir ürünün sorunsuz, sağlam, dayanıklı gibi sıfatlara sahip olması için gerekli zamandır bu zaten. Diğer taraftan yetkili servisinin de...

10. Zakof

Sabit hizda Beyaz duman atması.

Ynt: Sabit hizda Beyaz duman atması. Büyük ihtimalle sibop lastiklerinin değiştirilmesi gerekiyor. Selamlar,

11. Zakof

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee Hangi marka LPG den bahsediyorsunuz ? Selamlar,
  12. Zakof

WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim WJ kasada kullanılan Mercedes motorları ya 2.7 , yada 3.0 hacimlidir. 2.8 Grand Cherokelerde yoktur. Cherokeelerde vardır ve Mercedes değildir. Selamlar,

13. Zakof

Sabit hizda Beyaz duman atması.

Ynt: Sabit hizda Beyaz duman atması. Aracınız dizel ise turboya baktırın. Selamlar,
  14. Zakof

Tecrübeli Arkadaşların Yorumlarına İhtiyacım Var...

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yorumlarına İhtiyacım Var... Sayın, Kulaksızcumhur bey, Bu forumu detaylı inceleyecek olursanız, Grand Cherokee 5.2 ile ilgili aklınıza gelen birçok sorunun cevabını bulacaksınız. Gerçekten ince detaylı birçok konu bu forumda çok tartışıldı. Böylece hem detaylı...
  15. Zakof

Tecrübeli Arkadaşların Yorumlarına İhtiyacım Var...

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yorumlarına İhtiyacım Var... Otomatik vites kolunu hehangi bir konumundan D ye aldığınızda tak diye ses gelmesi normal değildir. Şanzumanda bir sorun vardır, veya yağı özelliğini kaybetmiştir veya yağı azalmıştır veya şanzuman yorgundur, veya , , , Katalizör...

16. Zakof

97 ZJ Elektrik Sistemi Yardım?

Ynt: 97 ZJ Elektrik Sistemi Yardım? AKGÜN AYDIN Şaşmaz Sanayiinde 40. sokak No 10. 278 33 24 Selamlar,
  17. Zakof

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Aracınızı iyi günlerde keyifle kullanmanızı dilerim. 2000 4.7 WJ kullanıcısı olarak LPG taktırın derim . 100 liralık benzin yakacağınız yere 60 lira ile gidebileceksiniz. Sorunsuz olduğu tecrübelerle sabit olan PRINS markayı...
  18. Zakof

1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Prinsten şaşmayın bence. Tecrübelerle sabittir. Selamlar,

19. Zakof

Aşkın Jeepteki Beyaz 5.9 Hakkında

Ynt: Aşkın Jeepteki Beyaz 5.9 Hakkında Grand Cherokeeler içinde klasik olmaya en yakın aday olan, herşeyiyle mükemmel bir 4x4 sahibi oldunuz. ZJ lerin en güçlüsü ve konforlusudur 5.9. Motor-difransiyeller hariç bütün parçaları diğer ZJ lerle aynıdır. İyi günlerde keyifle kullanın. Selamlar,
  20. Zakof

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010) Merak etmeyin. En az 25-30 araç oluruz. Selamlar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri