Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ZJ'de Orjinal CD Çalma ????
Eğer track cd yi çalmıyorsa öncelikle lensin temizlenmesi, sonra arıza aranması gerekir. Genellikle lensler statik olarak çok toz topluyorlar ve bazı track kayıtlarını okuyamıyorlar.
Selamlar,
Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları.
Özkan bey,
Ön ve arkalarda ayrı çaplarda lastik kullanmanız 4x4 araçlarda viscous couplingin aşırı zorlanmasına neden olacağında arızalanmasına (yanmasına) neden olacaktır. Ne ön-arka nede sağ-sol lastiklerde farklı çapları 4x4 lerde kulanamıyoruz...
Ynt: Karar Vermek Konusunda Yardım
Çoğunlukla uzun yol ve asvaltta , kısmen yol dışında kullanırım diyorsanız, eşsiz iç-dış dizaynı, konforu ve quadra-drive özelliği ile WJ hem ZJ den hemde XJ den bir adım öne çıkacaktır.
Selamlar,
Ynt: ZJ İÇİN İDEAL LASTİK HAVASI KAÇ PSI OLMALI ??
Bendeki 98 ZJ nin kitapçığında 33 psi, torpido kapağının içinde 36 psi yazıyordu (ya da tersi, tam hatırlamıyorum) :D . 33 -36 arası iyidir. 40 psi çok fazla olur süspansiyon sertleşir ve o yumuşak seyir keyfi azalr.
Selamlar,
Ynt: yedek lastik sorunu!!!
Ankara da iseniz çok kolay. Yıldız Sanayiinde Özyolu ticarette ZJ nin orjinal çıkma her tip ve renkte jantıda, parçası da var.
Tel . 0 312 354 55 10-11
0 532 211 59 69
İsmail, Yasin, Gökhan beyler.
Selamlar,
Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996
Milano lpg benim 98 5.2 de vardı. Önemli hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ancak İstanbul da iseniz bir kaç , Ankara da iseniz sadece 1 yetkili servisi var. Başka illerde yetkili servisinin olması çok zor görünüyor.
Bana kalırsa Prins Lpgli araç...