Arama sonuçlarınız

1. Zakof

zj ye jant için yardım

Ynt: zj ye jant için yardım ZJ lerin bijon aralığı 114.3 mm WJ lerin " " 127 mm Selamlar,

2. Zakof

Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Ziyaretimizde sadece yanmış viscous couplingleri gördük. Murat usta ve ortağı tabiiki tecrübelerinin sonucu olarak sebebin lastik çaplarından olduğunu belirtiyorlar. Ancak teknik olarak tatmin edici detayları bilenler bu konu başlığını okumadılar...
  3. Zakof

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010) Son saatlerine yetişebildiğimiz bu etkinlikte, pozitif enerjisi, içtenliği, neşesi, ve dostluğu ile her zaman birkaç adım öne çıkan arkadaşımız Alp Tokat'a (Alfonso) sonsuz teşekkürlerimi burada...

4. Zakof

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010) Bu çok anlamlı ve katılımı yüksek,iklimi mükemmele yakın, keyfi ve eğlencesi bol etkinliğe, kızımızın ün. sınavının bitiminden sonra saat iki buçuk gibi ancak katılabildik. Burada kaldığımız...
  5. Zakof

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Kızımızın üniv. sınavı bittikten sonra katılabiliriz. Bakalım,,, Selamlar,

6. Zakof

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA 11 Nisan üniversite sınavı olduğu gün. Bizim ve bizim gibi sınava girecek çocukları olanların katılmaları mümkün olmayacaktır. Bu tür etkinlikleri düzenlerken, üniv. sınavı, kpss, ve tus gibi...

7. Zakof

Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :)

Ynt: Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :) Mutand CJ ;D ;D
  8. Zakof

Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Nihayet zaman ayırıp Kazım'la (Kasey) birlikte Şaşmaza giderek HMC American's Garage, Murat ve Cüneyt ustalar ile tanışma fırsatı bulduk. Misavirperverliklerine ve içtenliklerine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Konu ile...
  9. Zakof

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Kesinlikle çok zevkli Mustafa. Aralık ayında yine Mühye de yapılan ulusal yarışmayı da pist içinden seyretmiştim. Benim için mangal-muhabbet ikinci planda kalır yarış olduğunda. Selamlar,

10. Zakof

95 Model Zj Aldım

Ynt: 95 Model Zj Aldım İyi günlerde keyifle kullanın aracınızı. Selamlar,

11. Zakof

XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992)

Ynt: XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992) Aracınızı iyi günlerde keyifle kullanın. Selamlar,
  12. Zakof

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Rica ederim Murat. Sende hiç foto, video yokmu ?

13. Zakof

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Fotoğraflar bu kadar arkadaşlar, Selamlar
  14. Zakof

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) ,
  15. Zakof

16. Zakof

17. Zakof

18. Zakof

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Bir daha ki sefere videolar da olacak. Selamlar,

19. Zakof

20. Zakof

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR