Arama sonuçlarınız

1. Zakof

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Bahsettiğiniz konu ile ilgili daha önce bir çok kere tartışılmış bu forumda araştırma yaparsanız tatminkar cevaplar elde edeceksiniz. Selamlar,

2. Zakof

Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? İyi günlerde keyifle kullanın. Lpg taktırdıkdan sonra inanın daha da artacak yakıt sarfiyatınız. Çünkü benzinli iken çok yakıyor diye yaptığınız kilometrenin çok daha fazlasını katedeceksiniz, nasıl olsa lpg var az yakıyor...
  3. Zakof

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Geçtiğimiz yarıştaki buluştuğumuz yerdemi buluşacağız ?

4. Zakof

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Ulan b.. yedikte bir ZJ aldık . ;D ;D ;D Her hafta bir etkinlik, her hafta bir gezi, ne tür bir aleme düştük arkadaşlar ? bi rahat bırakın yaw . Bir geziyi kaçırdık onada taaa Sivas'tan hemşehrilerimiz bile 500 km yol...
  5. Zakof

Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Selamlar, [/quote Tekrar merhaba bu konuyu bırazdaha derınlemsıne gırmemız gerektiğini HMC AMERİCANS GARAGE olarak düşündük doğru bilgi herzaman kıymetlıdır. Difransiyelı yakmasının sebebi: Arazi şanzıman kaplini(VİSCOS CİTY) lastik ölçüsü...

6. Zakof

Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Aynen katılıyorum. Kilitli diferansiyel yoksa, hiçbir sorun olmaz. Olsa idi araçlarla u yapmayın , daire çizmeyin diye uyarı yazarlardı. :D :D :D Olacak işmi ? , Çap farklılığından dolayı difransiyel yansın ? Eğer LS Diferansiyel yanarsa da...

7. Zakof

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Konuyu yeni okudum Mahosss (isminizi yazmadığınız için böyle hitap ediyorum). Benim 98 5.2 de de Milano lpg var. Çok memnunum. 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım ( sadece 1 kere resetllendi o kadar). Hiçbir titreme, gaza geçerken falan hiçbir sorunu yok...
  8. Zakof

KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar

Ynt: KJ ile Aranıza Katıldım Arkadaşlar İyi günlerde keyifle ve sevdiklerinizle birlikte kullanın.
  9. Zakof

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Hava durumu, parkur, çamur,muhabbet, ve fotoğraflar mükemmel olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

10. Zakof

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Bekliyoruz Can. Şimdiden teşekkürler.

11. Zakof

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Can, şu elmaları hangi aletle kurutacağız ? Söyle artık. Neden tadtırdın söylemeyeceksen uleeeeeyn, yeteeeer söyle şuuunu. Bizde yapalım nartık. ::) ::) ::)
  12. Zakof

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? Benim tank 60 lt. Km de şehir içi 340 krş lpg tüketiyor. Mümkün olan en büyük tankı koymakta yarar var. 80 lt. gibi. Kolay gelsin,

13. Zakof

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Yavuz gerçekten çok güzel olmuş. Emeklerin boşa gitmemiş. İyi günlerde keyifle kullan, bu harika kocaoğlanı.
  14. Zakof

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Konya ve Sivas illerinden gelen arkadaşların da katılımı ile çok güzel bir etkinlik yaşadığınız , paylaştığınız resimlerden çok net anlaşılıyor. Güneş var, mangal var, çamur var, ateş suyu var, ,,,,,,, var oğlu...
  15. Zakof

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010) Yavuz, Suburbanın yeni patileriyle gerçek bir iki oda bir salon olmuş. Tebrikler kısa zamanda kocaoğlanı bu hale getirdiğin için. Selamlar,

16. Zakof

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? Benim 98 ZJ 5.2 aracımda Milano lpg var. Çok memnunum. Bir kere, (yarım depo lpg kaldığında benzine geçiyordu) resetletmek içiin servisine gittim. O kadar. Şeytan kulağına, bu güne kadar, ne stop etti ne aksırdı ne...
  17. Zakof

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)
  18. Zakof

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Hadi bakalım, en kısa zamanda görüşmek üzere .

19. Zakof

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Evet Zerrin , haklısın deneyecektik. Bir daha ki gezide deneriz diyelim. Size keyifli, sorunsuz, eğlenceli bir gezi dilerim. Selamlar,
  20. Zakof

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) En kısa zamanda makinanın sorununu gidermeni. diğer bir etkinlikte, tekila eşliğinde laflamaya devam etmemizi diliyorum. Selamlar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri