Arama sonuçlarınız

1. hidoki

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Esra gülümseme hakkaten çok manidar :) :) :) :D Harika bir organizasyondu.. 9 kişi geldik, yedik içtik ama muhabbete doyamadık.. ipimizi çöpümüzü toplayıp cihangir'e çay içmeye gittik :) bize jimny'siyle yolu gösteren...

2. hidoki

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) grand vitara 2.0 fotoğraftaki .. lpg tüpü üzerine 1, yanına 1 öne 3 arkaya 4 dersek xl7 yi aratmaz heralde :) ahan da +8 oldu 1 kişilik boş yerimiz var aracı olmayanlara duyurulur :) :)
  3. hidoki

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) klavyede değil arwin hata bende ! ayıp olmasın diye herkese söyledim, akşam akşam dağın başına kimse gelmez diye.. herkes gelecem diyince böyle oldu :) :)

4. hidoki

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) Hidayet Avşar +7 !! noluoyor ya!! ???
  5. hidoki

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoşgeldiniz :) doğru yerdesiniz.. :)

6. hidoki

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) teşekkürler "yeni üye" :) :)

7. hidoki

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)
  8. hidoki

Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) 1. Seval Duban 2. Fulya Arabacı (başlangıç) 3. Süleyman Pelit (başlangıç) 4. Hidoki (başlangıç) Bizden toplamda 6 kişi gelecek gibi görünüyor, kesinleştikçe eklemeleri ilerleyen zamanda yapacağım..
  9. hidoki

Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010

Ynt: Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010 Arkadaşlar çok güzel anları ve fotoğrafları paylaşmışsınız.. güzel yerler ama ne yazık ki bilmediğimiz gitmediğimiz güzellikler.. Sizlerden ricam bundan sonraki gezilerinizde lokasyon bildirirseniz biz de ilerleyen zamanlarda...

10. hidoki

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) en az 4 kişi geliyoruz büyük ihtiimal.. etkinliği düzenleyen arkadaşlara teşekkürler Smiley Ancak bu etkinlik facede gezenbilir gubundan yapılıp da katılacak-katılmayacak .. şeklinde bir yoklama yapılsaydı gelecek sayısı...

11. hidoki

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) ilk yanıt benden olsun:) kendi grup arkadaşlarıma duyuruyorum büyük ihtimalle en az 4-5 kişi geleceğiz.. ilk defa dalanlar için bir engel var mıdır, seviyenin ne olması gerektiği konusunda bilgi verirseniz seviniriz.. Kolay...
  12. hidoki

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) google da bu videoyu buldum.. eminim çoğumuz ilk defa göreceğiz.. güzel olmuş :) http://facebooktanvideoindir.com/gezenbilir-3-doga-sporlari-festivali-2010-hd.html

13. hidoki

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) olur abi tamam seneye :):)
  14. hidoki

Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu

Ynt: Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu merhabalar... biz yetiştirilme tarzımız ve aldığımız eğitimden dolayı doğruyu, güzeli bildiğimiz, yapmamız gerekenlerin farkında olduğumuz halde bir türlü zincirlerimzi kırıp, harekete geçip de yaşadığımız dünya için, parçası olduğumuz doğa için...
  15. hidoki

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Tarık bu durumda senden bir gezi organizasyonu bekliyoruz :) bayramdan sonrası için düşünebilrsen bir de hafta sonu olursa... amman derim:)

16. hidoki

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) arka tekerleri söktürüp aksları tutan dişlilerin yanındaki avuç içi kadar bir çerçeve var dört tarafı vidalı.. onların aşınıp aşınmadığını kontrol ettirirsen iyi olur.. zaten arabayı liftle tamamen kaldırıp tekerleri yatay yönde zorlarsan ses...
  17. hidoki

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) kesinlikle müthis bir organizasyon olur derim.. hem doğaseverler için teşvik, hem eğlence, hem de gezenbilir için ilave bir tanıtım olur.. her aşamada varım ve her konuda desteğe hazırım :) e hadi..! :)
  18. hidoki

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Suzukici arkadaşlar.. ne yalan söyleyeyim LR ciler beni imrendirdi.. en kısa zamanda Gezenbilir Yönetim ile konuşup, İstanbul'dan başlayan, Kaz Dağlarına ve Güneyde Toroslar'a kadar uzanan bir gezi programı ayarlayalım... Ege'yi...

19. hidoki

Adana Ne Kadar Ucuz Ve Yaşamak İçin Bir O Kadar Güzelmiş Meğer...

Ynt: Adana Ne Kadar Ucuz Ve Yaşamak İçin Bir O Kadar Güzelmiş Meğer... Selam..ben de Adanalıyım.. Gezenbilir'in off road ve fotoğraf kulüplerinin etkinliklerini elimden geldiğince takip edip, arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum... 18 yıldır İstanbul'dayım. Adana'ya 1 ay önce gidip 2 hafta...
  20. hidoki

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Büyükçekmece için planlanan bir tarih var mı arkadaşlar? ya da etkinlik yapıldı da biz mi kaçırdık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri