Arama sonuçlarınız

1. E

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) İçeriye kamyon alıyorlar mı? malum bende çok eşya var da... ;D

2. E

Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım

Ynt: Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım Barış bey; Mesajınızı yeni farkettim, özür dilerim. MT82 takılışı ile ilgili elimde foto yok. Ama işlem araca göre ince ayrıntılar olmakla birlikte genelde standart. Puma motor ile MT82 birbirine örtüştüğü için o kısımda bir...
  3. E

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı Birçok insan da orjinal konsol tasarımını seviyor... 7-8 inch ekran monte edebiliyorsunuz. Kendinize özel ekstra düğme plakaları yaptırabilirsiniz. Ivır zıvırı direkt stoklayabilirsiniz. Kişisel tercih meselesi.

4. E

defendere uygun arka difransiyel kilit

Ynt: defendere uygun arka difransiyel kilit Adnan abi, Eğer kompresör aynı anda iki diff kilidini de destekleyebiliyor ise, Disco 1 için iki kilit ve bir kompresörden oluşacak bir kit fiyatı verebilir misin?
  5. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. yok yok TDCI yapma... bir sürü tesisat ve sensör işi var. çalışacağı da garanti değil. araziden o kadar uzak kaldım ki, ben de kendimi arar hale geldim... bi bulabilsem... :) sormak istediğin bişi olursa, mesaj atabilirsin.

6. E

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Selamlar; Daha önce sıfır şase ile değişim yapan arkadaşlar olmuştu. Ne tür bir yol izlediklerini bilmiyorum, ama yapılabildiği aşikar. Bir diğer konu da, yeni şase ile eski şase arasındaki muhtemel farklılıklar... bunları da düşünmekte fayda...

7. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Aracın öyle bir hale geliyor ki; AVM önüne her park edişinde 20-30 kişinin sorularına maruz kalacaksın. :) en iyisi arazide gezmek... güle güle kullan.
  8. E

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları RRC ile Disco 1'in karışımı ilginç olmuş...
  9. E

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları hayallerini VISA ya da MasterCard ile karşılayabilirsin :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-110-puma-2-4-45917963/detay/

10. E

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu Arazide iş görmesi önemli abi... güle güle kullan. Milli Piyango'dan para çıksa da, ben de 35'e geçebilsem :'(

11. E

ALINIK - 2001 - 2004 arası Land Rover Discovery TD5

Merhaba; Bir dostum için 2001 - 2004 arası Land Rover Discovery Seri 2 TD5 arıyoruz. Otomatik vites ve fabrika standardı hali ile olması isteniyor. Kullanacak kişi arazi araçlarına pek yakın birisi olmadığı için "benim" başımı ağrıtmayacak bir araç önermenizi rica ederim. Araç fotolarını...
  12. E

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Merhaba; Öncelikle yeni aracınızı toplama sürecinizde kolay gelsin demek istiyorum. Aşağıdaki konu başlığına yeni bir konu açarak yardım almak istediğiniz hususları belirtebilirseniz, hem bilgi hem de yedek parça konusunda yardım alabileceğinizden...

13. E

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Araç marka / model bağımsız olarak; bir 4x4 araç eğer karın üstü zemine (kar, çamur, toprak vs) oturmuş ise, yapılan patinaj sonucu oluşan çukurlar nedeni ile tekerlerdeki sürtünme oldukça azalır ve sıfıra inebilir. bu durumda aracın kendi başına kurtulması...
  14. E

Kaçırılmayacak Bir Land Rover

Ynt: Kaçırılmayacak Bir Land Rover Cok naziksin, sagol. Bilirsin defender'in arkasina rahatca sigarim. Disconun arkasinda yatiyorum ben kamplarda. Defte sorun yasamam. Yine de belli olmaz. Teklifini dusunecegim.
  15. E

Ynt: Kaçırılmayacak Bir Land Rover orta odada ne var diye sorsam? Belesinden Def yedek parcalari mi? Belli olmaz yarin aksam belki de bi Def sahibi olucam. Ilk yolculugumu Ankara'ya planlayayim bari

16. E

Ynt: Kaçırılmayacak Bir Land Rover Yavuz bey, istanbul'a gelirseniz sizi Unal usta ile tanistiririm. Ama bu is uzun sure aliyor biliyorsunuz. Hele Defender konusunda pek de iyi dusunmeyen bir kuzenle baya zor. Simdiden kolay gelsin.
  17. E

Ynt: Kaçırılmayacak Bir Land Rover Arada bir el daha değiştirdi o araç.
  18. E

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Açıklama için teşekkür ederim. Discovery Seri 1 için çalışmalarınız tamamlandığında haber edebilir misiniz? İyi çalışmalar.

19. E

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan bey, Kullandığınız malzemeyi açıklayabilir misiniz? Bu ürünü arazide kullandığımızda ağaç veya kayalara sürtmesi durumunda ne kadar dayanıklı olabileceği yönünde fikir beyan edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  20. E

I phone

Ynt: I phone Forumun wap destegi var. Resim ve videolari gostermiyor. Ama cep versiyonu cikana kadar kullanilabilecek bir yontem.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri