umutcelikel' Alıntı:İlk ilandaki araç Land Rover Türkiye grubunu kuran Ümit Çukurel'in topladığı araç. Mehmet Ünala satmıştı, o da satıyor demek. Motor Puma, RN380 şanzıman var. Ön arka kilit vardı, muhtemel duruyordur. Ambulanstan bu kasaya çevirme, çok profesyonelce toplanmıştı. İstanbulda kaportacı Ünal Usta sanırım topladı, Defendercılar tanır...Ama 37.000 çok ucuz diyorsanız onu bilemem ;D ;D ;D
İngiliz bi herif aldıydı di mi unutmuşum bak....edaghan' Alıntı:Arada bir el daha değiştirdi o araç.
umutcelikel' Alıntı:İngiliz bi herif aldıydı di mi unutmuşum bak....
Yapılır herhalde ama ucuz olmaz çok iş...Ankarada yapacak adam da öldü zaten, İstanbulda Ünal Ustayı duydum bi bu konuda tecrübeli...Bir de Antalyada Gökhan biliyor o işi ona sor bayağı araştırmıştı...Hatta 100 inç Defenderı ambulanstan yapmıştı o...yavuz-çelikel' Alıntı:Umut jandarme landı alsam yapabilirmiyiz acaba böyle yasal olarak.
Hmmmm araştırayım biraz.3000 e var birtane land.110 inch üstü tenteli arka panel üstüne oduline tamam olur.umutcelikel' Alıntı:Yapılır herhalde ama ucuz olmaz çok iş...Ankarada yapacak adam da öldü zaten, İstanbulda Ünal Ustayı duydum bi bu konuda tecrübeli...Bir de Antalyada Gökhan biliyor o işi ona sor bayağı araştırmıştı...Hatta 100 inç Defenderı ambulanstan yapmıştı o...
Al yap satarsın sonra...Yazarsın ilana da, maliyetinin çok çok altına satılık, 40.000 TL diye ;D ;D ;D ;Dyavuz-çelikel' Alıntı:Hmmmm araştırayım biraz.3000 e var birtane land.110 inch üstü tenteli arka panel üstüne oduline tamam olur.![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dciğersiz.umutcelikel' Alıntı:Al yap satarsın sonra...Yazarsın ilana da, maliyetinin çok çok altına satılık, 40.000 TL diye ;D ;D ;D ;D
Beni bulaştırma da naparsan yap kuzen ;D ;D ;D Ümitin telefonunu veririm sana, Gökhanınkini de veririm, ararsın anca o kadar yardım ederim ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kuzen anti landcı gerçekten.Teşekkür ederim gelince ararım sizi selamlar.edaghan' Alıntı:Yavuz bey, istanbul'a gelirseniz sizi Unal usta ile tanistiririm. Ama bu is uzun sure aliyor biliyorsunuz. Hele Defender konusunda pek de iyi dusunmeyen bir kuzenle baya zor. Simdiden kolay gelsin.
Enginciğim sen seviyorsan Defenderları yapalım sana bi Def ayıpsın ;D ;D ;D Discositin yanına güzel gider, sonra benim orta odaya taşınırsın Ankaraya ;Dedaghan' Alıntı:Yavuz bey, istanbul'a gelirseniz sizi Unal usta ile tanistiririm. Ama bu is uzun sure aliyor biliyorsunuz. Hele Defender konusunda pek de iyi dusunmeyen bir kuzenle baya zor. Simdiden kolay gelsin.
orta odada ne var diye sorsam? Belesinden Def yedek parcalari mi? Belli olmaz yarin aksam belki de bi Def sahibi olucam. Ilk yolculugumu Ankara'ya planlayayim bariumutcelikel' Alıntı:Enginciğim sen seviyorsan Defenderları yapalım sana bi Def ayıpsın ;D ;D ;D Discositin yanına güzel gider, sonra benim orta odaya taşınırsın Ankaraya ;D
edaghan' Alıntı:orta odada ne var diye sorsam? Belesinden Def yedek parcalari mi? Belli olmaz yarin aksam belki de bi Def sahibi olucam. Ilk yolculugumu Ankara'ya planlayayim bari
Yok orta odam boş demek istedim. Hanım seni tekmeleyerek kovunca kiraya vericem odayı sana ;D ;D ;Dedaghan' Alıntı:orta odada ne var diye sorsam? Belesinden Def yedek parcalari mi? Belli olmaz yarin aksam belki de bi Def sahibi olucam. Ilk yolculugumu Ankara'ya planlayayim bari
şişşşşşt benim oda orası.umutcelikel' Alıntı:Yok orta odam boş demek istedim. Hanım seni tekmeleyerek kovunca kiraya vericem odayı sana ;D ;D ;D