Arama sonuçlarınız

1. E

Template hatası

Merhaba; Forumda herhangi bir konuya girdiğimde sadece ilk yazılan mesaj görüntüleniyor. diğerlerini göremiyorum. Aşağıdaki hata mesajı ekrana yansıyor: ******************************************* 8: Undefined index: ads_lookLikePosts Dosya...

2. E

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Bu noktayı vurgulamak isterim. Evrak masrafı motorun iki katına çıkabilir. Hesap yapmadan işlemlere girişmemenizde fayda var.
  3. E

3,2 Duratorg 200 hp. Ford Motor Hakkında

Ynt: 3,2 Duratorg 200 hp. Ford Motor Hakkında Selamlar Azmi bey; Bu motoru incelemiştim. Gördüklerim şunlar: Artıları: - Öncelikle güç... - Elektronik olarak güç artırımına müsait, - Yakıt tüketimi mekanik 2.4 Puma ile aynı seviyelerde, Eksileri: - Elektronik olduğu için bir çok yerde...

4. E

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Kolay gelsin Tarık, Yeni motorundan oldukça keyif alacağından eminim.
  5. E

Defender havalandırma sorgusu

Ynt: Defender havalandırma sorgusu Kuzey Amerika'da satılan Defender'larınkine benziyor.

6. E

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat Motoru nerede taktırdığınızdan çok nasıl taktırdığınız önemli... Bu işe girişmeden evvel yapılmışları detaylıca inceleyin. Sahipleri ile konuşun. olası problemlerin önüne geçmiş olursunuz. siz tecrübesiz iken sonuç çok başarılı olmayacaktır... kolay gelsin.

7. E

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat Hangi usta ile konuştuğunuzu ve kendisinin daha önce ne gibi tecrübeler edindiğini bilmiyorum ama; Puma takıp da şikayetçi olan duymadım. Şahsen 3 senedir kullanıyorum... nazar değmesin. bu gidişle kendime yeni bir işyeri açıp tabelaya da şunu yazıcam ...
  8. E

Discovery 1 Alarm ECU Problemi

Ynt: Discovery 1 Alarm ECU Problemi Merhaba, immobilizer motor calismaz iken devrede olan bir parca. Hareket halinde iken yapmamasi gerekir. Anil otoya ugrayin, iki anahtarinizin da senkronizasyonunu yapsinlar. Hala tekrarliyorsa, motorunuzun aku ve sasi baglantilarini kontrol ettirin. Kolay...
  9. E

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

Ynt: puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü maalesef Arif bey, belgeleme konusunda pek başarılı birisi değilim.

10. E

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

Ynt: puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü Merhaba arkadaşlar; Onur beyin yolladığı çizimdeki 7 numaralı kısım TR'deki transit'lerden çıkan MT82 şanzımanda koniktir. Biz oraya bir flanş ve saplamalar yaparak ana şanzımanı LT230'a bağlamıştık. Vites kulesi olarak da...

11. E

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Onur Bey, Linkte gösterilen şanzıman dişli oranları Land Rover'ın Defender'da 2007'den sonra kullandığı orjinal şanzımandaki oranlar. Türkiye'deki transitlerden çıkan şanzımanlar bu oranlara sahip değil, ufak farklılıklar var. MT82 kullanmak isteniyorsa, en...
  12. E

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Arkadaslar merhaba, Turkiye'deki V184 kasa transitlerden cikan mekanik mazot pompali motorlar Euro2 standardinda. 2007 model Defender'da kullanilan TDCI motor ise Euro3 standardinda. Onur beyin gosterdigi parca Ingiltere'den GMT82 sanziman getirirseniz...

13. E

Disco 1 ile Disco 2 Arasında ki Fark

Disco 1: front headroom (mm): 950, rear headroom (mm): 996, front hip room (mm): 1,496, rear hip room (mm): 1,496, front leg room (mm): 978 and rear leg room (mm): 922 Disco 2: front headroom (mm): 1,026, rear headroom (mm): 1,019, front hip room (mm): 1,496, rear hip room (mm): 1,496, front...
  14. E

Satılık - Land Rover için çeşitli ikinci el parçalar

Ynt: Satılık - Land Rover için çeşitli ikinci el parçalar Doğrudur, eklemeyince :)
  15. E

Ynt: Satılık - Land Rover için çeşitli ikinci el parçalar merhaba, elimdeki aşağıda resmi görünenden. (bu resmi internetten indirdim, yanlış anlaşılmasın. elimdeki simit aşağıdaki değil) teşekkürler.

16. E

Ynt: Satılık - Land Rover için çeşitli ikinci el parçalar Merhaba; Direksiyon simidini kendi aracıma taktım. Elimde şuan başka airbag'li direksiyon simidi yok. 1 adet standard direksiyon simidi var. Deri kaplama ister. Teşekkürler.
  17. E

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Aracınızla römork çekmeyi planlıyor musunuz? eğer sabit römorklara geri geri yanaşıp bağlamak gibi bir niyetiniz yoksa, arka körüğün çok bir esprisi yok. çalıştığı sürece konforlu olduğu kesin.
  18. E

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Freelander'ın 2" yükseltme kiti ekte:

19. E

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) yardımcı olabileceğim bir şey var mı?
  20. E

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu Adnan abicim, Yeni gördüm başlığı... Elinizden güzel bir araç çıkmış yine... güle güle kullanman dileğiyle... D90'ı ne yaptığını sorsam?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri