Arama sonuçlarınız

1. E

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye İki yeni foto koy da, gözümüz şenlensin...

2. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Montaja ne zaman geçiliyor? canlı canlı görmek isterim. kim toplayacak?
  3. E

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! aracı incelemek lazım. yoldaki tepkilerine göre birşey söylenebilir. amortisörlerin bitik olması değil de, aracın yayların üzerinde gidiyor olması durumunda (yani amortisörlerin çalışamadığı yükseltilmiş araçlarda) bahsettiğiniz durum olabiliyor. viraj denge...

4. E

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! Burak, aracında yükseltme kiti var mı? denge viraj çubukları takılı mı? düz yolda giderken araba asimetrik salınımlar yapıyor mu? ve en son soru, merkezi diff kilidi aktivasyon kolunun düzgün çalıştığından emin misin? araç kilitli kalmış olabilir mi? usta ile...
  5. E

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) bol bol yarış fotosu istiyoruz :) şimdiden başarılar.

6. E

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) kolay gelsin... renk önemli tabii, ama içine sinen bir araç olsun, asıl mühim olanı o. güle güle kullan.

7. E

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) MKG abi, her iki yeni aracının da sana yakışır kalitede olacağından eminim... şimdiden kolay gelsin ve bitince de güle güle kullan. 90 V8'i hangi yarışlarda kullanacaksın?
  8. E

Satılık Disco I 3.9 V8 otomatik

Ynt: Satılık Disco I 3.9 V8 otomatik malum sitede def90 v8 var ama araç bana soğuk görünüyor. TD5 bolca, şehir içi kullanım için düşünüyorsan, niye olmasın. arazi kullanımı ve bakımı, yaşananlar hakkında en taze bilgiyi Kürşad sana aktarsın. arazide mi kullanacaksın? şehirde mi?
  9. E

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Defender'ı dıştan mı boyatacaksınız? yoksa soyarak mı?

10. E

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Doblo, Kangoo tarzı araçların ön koltukları Bursa'da imalatçıdan 150-200 TL gibi rakamlara satılıyor. Malum sitede ilanları olacaktı.

11. E

Ynt: Satılık Disco I 3.9 V8 otomatik Tercih senin Ender'cim; kafandakileri anlat etrafa bakınmaya başlayalım.
  12. E

Ynt: Satılık Disco I 3.9 V8 otomatik ikinize de hayırlı olsun...

13. E

Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu

Ynt: Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu Ön ve arka kilitler orta dif kilidinden ya da HI-LO kolundan bağımsızdır. bunlar otomatik olarak devreye giren mekanik kilitlerdir. Orta diff gibi elle devreye alınmıyorlar. Uzun soluklu "asfalt" bir viraj...
  14. E

Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu

Ynt: Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu 100% kilit demek: iki teker arasında çekiş farklılığına müsaade etmeyecek kilit demektir. Yani, arkaya taktıracağınız Detroit 100% kilit, sağ veya sol tekerden birisi diğerinden belirli oranda hızlı ya da...
  15. E

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Göktuğ; Verdiğin linkteki motor "servis motoru"; yani ford transit model bir aracın motorunu yenilemek için kullanılmaya uygun hali. üzerinde manifold, pompa, turbo, direksiyon pompası, radyatör, soğutucu, borular vs vs yoktur. O nedenle fiyatı uygun...

16. E

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? Mecburi değil...
  17. E

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri rakama istinaden belirttim. hangi aracı hangi ihaleden / direkt satınalma yaparak elde ettiklerini bilmiyorum.
  18. E

Iğdır Off-Road Grubu Gezisi (07 Ekim 2010)

Ynt: Iğdır Off-Road Grubu Gezisi (07 Ekim 2010) iyi, çok bişi kalmamış. şimdiden hayırlısı olsun. güle güle kullan.

19. E

Iğdır Off-Road Grubu Gezisi (07 Ekim 2010)

Ynt: Iğdır Off-Road Grubu Gezisi (07 Ekim 2010) Tarık'çım, iyi geziyorsunuz da, sana motor ya da diğer bahsettiğin aksesuarlardan evvel bir arka diff kilidi lazım. Zamanı gelmiş.
  20. E

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri fiyat konusunda iyi tahmin yapmışsınız :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-300-tdi-defender-34337679/detay son laf süper.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri