Arama sonuçlarınız

1. ozgsglm

Midilli Adası Gezisi 04-05.nisan.2015

Molivos'tan çıkıp güneye doğru ilerledik. Kıyı yolunda gezilmesi gerektiğini düşündüğümüz tüm yerlere girdik. Bu sırada daha gezilmesi gerektiğini bilmediğim yerleri de fark edip gezdik. En güzel şeyler de böyle zamanlar da oluyor aslında. Gitmeden önce ne kadar bakıp plan yapsak da planımız...

2. ozgsglm

Molivos Midilli'ye sırf Molivos için bile gidilir. Denizden çıkıp, dar sokakların arasına daldığınızda her biri birbirinden farklı taş evler karşılıyor sizi. Her birinin bahçesinde farklı çiçekler, limon ağaçları. Kaleye doğru tırmandıkça hava serinliyor, denizden gelen esintiyi...
  3. ozgsglm

Yakın zamandan Midilli Notları Gezi ve Anlatı: Yakın Ve Uzak Lesvos Ve Midilli Yakın Ve Uzak Lesvos Ve Midilli Çok hızlı tavsiyelerle başlayayım. Nedense bu sefer böyle bir hassasiyete kapıldım. Kapıda vize! İlk duyduğumda kapı önü sohbeti gibi pratik bir şey sanmıştım. Hani biz içeri...

4. ozgsglm

Yakın zamandan Midilli Notları Gezi ve Anlatı: Yakın Ve Uzak Lesvos Ve Midilli Yakın Ve Uzak Lesvos Ve Midilli Çok hızlı tavsiyelerle başlayayım. Nedense bu sefer böyle bir hassasiyete kapıldım. Kapıda vize! İlk duyduğumda kapı önü sohbeti gibi pratik bir şey sanmıştım. Hani biz içeri...
  5. ozgsglm

6. ozgsglm

Kaçkarlar 2014

Gezi ve Anlatı: Kaçkar ve Zirveler

7. ozgsglm

Rize Civarı Gezilerimiz

Kaçkar Zirve-Ağustos 2017
  8. ozgsglm

Resimlerle Avrupanın Çeşitli Şehirlerini Resimlerle Gezelim.

St Naum Su Kaynakları

9. ozgsglm

Resimlerle Avrupanın Çeşitli Şehirlerini Resimlerle Gezelim.

Prizren Gezi ve Anlatı

10. ozgsglm

Mart Nİsan 2018 Küçük Balkan Turu

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Tj9x9H1vxHo
  11. ozgsglm

Mardin'de Yürümek

Aslında tam olarak öyle değil:) Yazıyı paylaşırken fotoğraf paylaşma kısıtlaması yüzünden hepsini buraya atamıyorsunuz ve yüzlerce fotoğraf var görülmeye, bir fikir vermeye değer.
  12. ozgsglm

ESKİŞEHİR GEZİSİ

Odun Pazarı Burası da en az bir gün gezilecek bir yer. Gezmek için işaretlediğimiz yerler dışında da bir sürü yere rastladık...

13. ozgsglm

ESKİŞEHİR GEZİSİ

Şelale Park
  14. ozgsglm

ESKİŞEHİR GEZİSİ

Yeni Eskişehir Eskişehir'i ilk gördüğüm zamanları hatırlıyorum. Çok küçük olduğum için isimler ve isimlerin verildiği şeyler arasında garip bağlantılar kuruyordum. Otobüs anonsunda Eskişehir'e geldiğimizi duyduğumda buranın neden eski olabileceğini düşünmeye başlamıştım. Sonra yola bırakılmış...
  15. ozgsglm

Mardin'de Yürümek

Köye girip arabayı bıraktık. Okulu, camiyi ve kiliseyi gördük. Geri kalan binalar ev gibiydi. Yıkık evler de vardı Müzeyi göremedik. Biraz ileride yükünü devirmiş atıyla uğraşan bir adama rastladık. Kolay gelsin falan derken başka bir adam daha geldi. Derdimizi anlattık. Müzeyi sorduk. Yanındaki...

16. ozgsglm

Mardin'de Yürümek

Tam olarak ne zamandı hatırlamıyorum. Özge indirimli uçak bileti bulduğunu söyledi. Mardin'e. Tarih çok uzaktı. Uzak tarihler için plan yapmak pek hoşuma gitmediği için duraksadığımı hatırlıyorum sonra da böyle zamanlar için verdiğim cevabı "Sen bilirsin." Doğu bana hep bir derinlik hissi...
  17. ozgsglm

Bafa ( Kapıkırı Köyü )

Estağfurullah iltifat etmişsiniz. Yazdıklarınız bizi çok meraklandırdı. Sırf bahsettiğiniz yeri görmek için bile yola çıkabiliriz. Şimdiden planlara ekliyorum zamanı gelince sizden bilgi almak isterim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri