Arama sonuçlarınız

1. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Maslak sanayi sitesinde opel tamir eden bir yerdi ama adını unuttum. Peki sizce ben bu parçaları nereden en ucuz temin edebilirim acaba?

2. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Bir yaptığı espit neticesinde Alt, üst rotiller alt üst salıncak fişekleri Ön fren balatası arka fren merkezi Ön, arka amortisör Arka parya bilyası Sağ dış aks körüğü Motor kulağı Bütün bu parçaların değişmesi ve işcilik dahil 2500 tl gibi bir fiyat verdiler. Belki...
  3. R

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Cevabınız için teşekkür ederim. Hem arabayı yükseltip hemde lastikleri buna göre değiştirmemin maliyeti yaklaşık olarak ne olur bu konuda bir fikriniz var mı?

4. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim. Bir de şu arabanın tamirini yaptırabilsem iyiden iyiye keifli olacak... Tamir konusunda Oto sanayide yada başka yerde gerçekten kazıklamadan yaptırabileceğim bildiğiniz bir usta var mı?
  5. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Kesinlikle çok haklısınız. Kullandıkça arabayı şimdi biraz daha yükseltsem mi arabamı ah biraz büyük tekerleklerimi olsa acaba diye düşünmeye başladım. hazır şu amortisörleri değiştirecekken acaba böyle bir yenilenmeye gitsem mi diyorum...

6. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG İlginiz için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla çok anarmol değil. Sağolun

7. R

Frontera LPG

Arkadaşlar 94 model 2.0 motor frontera mda italyan LPG takılı 70 liralık gazla şehir içinde dur kalk trafikte 220 km gidiyor daha uzun yolda deneyemedim. Acaba çok mu yakıyor bilgisi olan var mı?
  8. R

94 Frontera Yedek Parça

Ynt: 94 Frontera Yedek Parça Çok ama çok teşekkür ederim.
  9. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Çok ama çok keyifli, araba kullanmanın tadına varıyor insan. İki kapı kısa kasa, en kısa sürede fotoğraflarını ekleyeceğim :)

10. R

94 Frontera Yedek Parça

Merhaba Arkadaşlar Frontera'm ın eksiklerini tamamlayana kadar sizleri biraz meşgul edecekmişim gibi görünüyor. O nedenle kusuruma bakmayın. Benim öğrenmek istediğim internet üzerinden yedek parça alış verişi yapıyor musunuz? Ben çok araştırdım ama ne yazık ki tam olarak sağlıklı bir site...

11. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Herkese çok teşekkür ederim. Satan kişi tamirci olduğundan bana eksikleri tamir ediyor. O da tam bir frontera hastası çıktı. Bu arada yakında fotoğrafları koyacağım. Kullanırken arabayı inanılmaz keyifli yüksek oluşu ve motor sesi...
  12. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var Arkadaşlar İlginiz için çok teşekkür ederim. Frontera mı aldım. Böylece aranıza katılmış oldum. Satan kişide tamirci olduğundan her eksiğini gediğini tamamlayarak verdi. Arabada şimdilik en küçük bir sorun görünmüyor. Bir tek...

13. R

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Sanırım pazartesi Frontera mı alacağım. Anlaştık eksiklerini de zaten satıcı aynı zamanda motor ve mekanik ustası olduğundan tamamlayacak. İnanın aslında ben bu jip e hani neredeyse aşık oldum...
  14. R

Selam arkadaşlar. Çok uzun süredir Fronteraları inceleyip duruyorum ve sonunda eskide olsa bir jip imin olmasına karar verdim. Araştırdığım araçlarına rasında en temizini bu gün OPEL yetkili satıcısında ekspertiz yaptırdım sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum. Lütfen bana bir akıl verin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri