Arama sonuçlarınız

1. scubaman

Defender 110'luk Arıyorum

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum Evet Bende ankara ya gitmiştim fakat bir türlü ordaki araclar içime sinmedi benim . Ramazan dan sonra yine gitmeyi düşünüyorum ama bişe alacağımıda sanmıyorum bana cok itici geldiler cunki:) İlginiz için teşekkurler Arif bey

2. scubaman

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum mke yi surekli yakip ediyorum fakat bir türlü fırsat bulamadım birde tamamen bitik bi aracla ugrasmak cok fazla vakıt kaybı oluyor aslında fiyat olarak daha uyguna maal edebiliyorsunuz ama zaman işi insanı bezdiriyor . Bakalım suan bir iki tane arac üzerinde...
  3. scubaman

Arkadaşlar 110 luk defender arıyorum fakat bana sadece şase'si ruhsat ı ve kupa sı lazım . Motor şanzıman iç doşeme ve diger herhangı aksaamı lazım deil. Böyle bir aracı olan lar yada böyle bir satılık araç bilen arkadaşlar. lütfen bana yazın.

4. scubaman

Standart Şanzıman Defender

Ynt: Standart Şanzıman Defender Reha bey.. gercekten bu konuda ciddi tecrübelere sahipsiniz hemen anlaşılıyor , ben bu araca 4 aydır biniyorum gerçekten cok keyifli bi arac fakat land binicisi gönlündeki landı yaratabilmek için sıradan vasat bi araca sahipse minimum 30,000 ytl harcaması...
  5. scubaman

yani Kısaca varsa paran ver 95,000 ytl al sıfırını yoksa paşa paşa bin bu arabaya diyorsun :) Tesekkurler hürmetler ...

6. scubaman

Evet aracın hem son hızının yüksekolmasını hemde atak yapmasını istiyorum . Belkide komple motor ve şanzıman değişikliği yapacağım bunun için 130 luk turbo ford motoru düşünüyorum ve LT şanzıman, ama bu son çare malum epey bi masraf istiyor . Bilgileriniz için tşk.

7. scubaman

Herkese selamlar Arkadaşlar 92 model orjinal dizel defender kullanıyorum herkes gibi bende aracın diger bütün eksi'lerine ragmen sadece ivmelenmemesi konusunda şikayetciyim çok yavaş hızlanıyor ve yokuşlarda bir kamyondan farkınız kalmıyor. Bir arkadaşım bu aracın sadece arazi şanzımanını RN380...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri