Arama sonuçlarınız

1. L

Yerli Üretim Karavan...

Bravo imalatçıya

2. L

Rektefe Olmuş Motorun Çok Yağ Yakması?

Rektifiye islemi basarisiz olmus. Baska sebep aramayin. Önerim şu; Eski taktiktir ve çoğu zaman mucizevi sekilde ise yarar : yağı 20w50 ile değiștirin. Tekrar masraf etmeye değmez.
  3. L

Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

TIRAŞ. boyle sacmaliklara para kaptirmayin.

4. L

Arazi Vitesi Kullanımı ?

4h icin 100 km hiza kadar hareket halinde gecis yapilabilir. Tekerlekler donmuyorken 4 cekere gecilememesi, tekerlekler en fazla yarim tur dondugunde 4 cekere geciyorsa ariza olarak kabul edilmez. 4low gecisi hareket halinde yapilmamalidir, arac zorlamanin aktarmada yaratacagi stresten aks veya...
  5. L

Manüel Sürekli 4wd Şanzımana Arazi Şanzımanı Eklemek

Öyle birşey yapamazsiniz. Saygilarimla.

6. L

Samurai Sanziman Ses Problemi Yardim

ses debriyaj rulmanından geliyor. boşuna masraf yapmışsınız. keşke masraf yapmazdan önce yazsaydınız foruma. :) neyse sağlık olsun.

7. L

Samurai Sanziman Ses Problemi Yardim

merhaba. debriyaja bastığınızda ses kesiliyor mu ?
  8. L

Krank Keçesi

hangi keçeden kaçırıyor? arka mı ön mü? eğer kaçak öndense motorun araçtan çıkarılmasını söyleyen herkimse sizi yanlış bilgilendirmiş. krank kasnağı ile krank dişlisini çıkararak ( tabi bütün kayışlar da çıkacak ) ön krank keçesi değişebilir. modeline göre radyatörü de çıkarmak gerekebilir...
  9. L

L200 Motor Yağ Çubuğundan Duman Atıyor ?

nasıl yani çubuğu dışarı mı atıyor?

10. L

Klimanın Çekiş Gücünü Düşürmesi Sorunu

sertavul geçidinde benim L200 de hararet yaptı, kırmızıya gelmeden iki kez kenara çektim hararet hemen düştü, klimayı kapatarak çıktım. lakin bu normal bir durum değildir. seyahatim sonrasında radyatörü söktürüp temizlettim, içerisinden çok pas kalıntıları çıktı temizleme neticesinde, boru...

11. L

Grand Cherokee 4.7 V8 Yardim

ya arkadaş biz musso falan almak istemiyoruz ya. burası da musso konusu değil zaten. niye kendi düşünceni herkese empoze etmeye çalışıyorsun ısrarla. buradaki insanlar musso almak istese gider musso başlığına mesaj atar. almıyoruz musso, almadık, almıyoruz, almayacağız. seni de yönetime...
  12. L

Çekme Karavan Ile Geri Manevra Ve Park Sorunu

moralinizi bozmak istemem ama kendi deneyimlerim ve şahsi kanaatime göre alternetif enerji kaynakları, konfor sağlamaktan oldukça uzak. varolan enerji kaynağını, olması muhtemel enerji kaynağına tercih etmenin, size konfor sağlayacağı inancındayım. yaptığım kamplarda bu gibi 'inovatif'...

13. L

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( ya arkadaşlar, zamanım yok yazmayacaktım ama birisi okuyup yanlış yönlenir diye mecbur yazıyorum, iş arasında iş. inceleyelim : 1- 2 si magnum 1 i triton olmak üzere 3 l200 eskittiğinizi yazmışsınız. olabilir. bir aygıtı kullanıp eskitmek...
  14. L

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( anlattığınız detayları inceledim. 1- motor çalıştıktan sonra semptomlar yok oluyor. bu cihetle, motorda sekman yıpranması, pompa zamanlamasının bozulması, enjektör hataları gibi aceleyle yazılmış yorumlar ve tahlillerin doğruluğu zaten kendi...
  15. L

L200 Almayı Düşünüyorum Yardım!

Ynt: L200 Almayı Düşünüyorum Yardım! yurt dışında olduğumdan vergiyi bilemiyorum 2003 2.5 in asfalt lastiği kullanarak şu anki tüketim değeri 9.8l/100 km ( kesinlikle agresif kullanılmıyor, son hız olarak 90 km aşılmıyor ) yıllık bakım maliyeti bakım gereksinimine göre çok değişkendir...

16. L

L200 Motor Yağı Hangisi?

Ynt: L200 Motor Yağı Hangisi? en az API CD standardında 15w40 yağ kullanılacak ,değiştirilme aralığı 5000km şahsi seçimim : mobil delvac 15w40 ( 20 litrelik bidonlarda alıyorum ucuza geliyor )
  17. L

Bir L200 Hikayesi..

Ynt: Bir L200 Hikayesi.. merhaba. doğrusu sizinkine benzer bir olay benim de başımdan geçmişti. sağına soluna pek bakmadan bir l200 almıştım dört beş yıl kadar önce, içi oldukça temiz, aktarma organları da bir o kadar yıpranmış bir vaziyetteydi ben aldığımda. kliması falan oldukça iyiydi...
  18. L

Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım

Ynt: Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım büyük bir ihtimalle hortumlar iyileştirilmiş olarak yeniden üretilmiştir. yeni tip hortum alıp o hortumları değiştirin. pek masraflı birşey olacağını tahmin etmiyorum. ebay'de bulunabilir.

19. L

Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım!

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım! çok yazık. diferansiyeli tamamen dağıtmak çok talihsiz bir girişim olmuş. 14 numaralı parça sizin ilk resimde gösterdiğiniz. körükle alakası yok.
  20. L

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Mehmet- 2003 4x4 L200 Kıbrıs Lefkosa

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri