Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DMAX 4H-4L
transfer vitesi, vites kolu şeklinde değil, elektronik olarak kontrol ediliyor. 2h 4h 4l tabiiki var. kendi bildiğini falan da okumuyor, transfer vitesini tamamen siz kontrol ediyorsunuz. resim ekliyorum. 2010 model.
Ynt: 2007 L200 160.00 km de performans arttırma
emre bey merhabalar.
2003 model l200 ümün katalizörünü söktürüp yerine boru taktırdım. çekiş arttı, yakıt sarfiyatı düştü. herhangi bir arıza ışığı falan da yanmadı.
Ynt: L200'de EGR iptali
arkadaşlar katalizörü söktürüp yerine bir boru taktırmış bulunuyorum.
hızlanmasında bariz bir iyileşme oldu, yakıt sarfiyatını ölçmek için depoyu doldurdum. bakalım yakıt sarfiyatı nasıl değişecek.
Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi
gayet güzel veriler :)
benim 2003 model l200 warrior 'um bir Sherman tankını aratmıyor saolsun. şehir dışı 100 kilometrede 10 litre mazot sarfediyor. kamyonsu sürüş konforu da cabası.
para olsa ben de üst modeline geçeceğim.
pirelli scorpion at...
Ynt: Volkswagen - Amarok
ciddi pickup kullanıcılarının ( yük, arazi, iş vs. ) amarok'a hemen rağbet etmeyeceğini ve kendisini kanıtlamasını bekleyeceğini düşünüyorum.
şahsen japon devleri kendini kanıtlamışken maceradan maceraya koşmanın anlamsız olacağı görüşündeyim.
merhaba arkadaşlar
triger kayışı değişimi yaparken, krank kasnağını mümkünse yenileyin ve tekrar yerine takarken mutlaka YENİ vida ve YENİ demir pul kullanın .
başıma gelenler :
triger kayışını yenilerken krank kasnağı için aynı vida ve aynı pul kullanılmasının ardından, bir yıl sonra krank...
Ynt: L200 şase ve alt bakımı
aynı durum benim kamyonetimde de epey fazla var. yazı bekliyorum
Marshall hammerite pas üzerine pistola ile direkt atılan boya ile kendim boyayacağım .
:)
pastaki kabukları tel fırçayla fırçalayıp dökün, basınçlı yıkama ile yıkayın , kuruduktan sonra da boyama...
Ynt: l200 sabahları zor çalışması
merhaba.
benim kamyonetimde de aynı sorun var. kızdırma bujileri ise sağlam
ingiltere L200 teknik forumuna üyeyim. orada da benzer sorunlardan bahsedilmiş. genel olarak zor çalışma sorununun birkaç sebebi var
birincisi, motor durduktan sonra mazot pompasının...
Ynt: 2003 L200 de Ses Sorunu
evet arkadaşlar kamyonetimi servisten aldım.
yetkili serviste yapılan incelemelerde sesin kısmen diferansiyelden, kısmen de vites kutusundan geldiği anlaşıldı. sesin sebebi bu organlardaki dişlilerin yıpranmasıymış. ses dışında başka bir soruna neden olmaz, bir...
merhaba.
uzun sürdir 2003 model 4x4 l200ümde 60 kilometre saatte giderken ritmik bir gümleme sesi gelmesi sonucu arabayı bir makiniste bıraktım. ses 55 ve 65 kilometreler arası. onlar haricinde ses yok.
makinist yaptığı icelemelerde sesi tam olarak tespit edememekle birlikte, kardan milinin...
Ynt: Kaporta ve Boya
benim de babamın bir Renault 11 i var.
off road la alakası yok ama, sağında solunda çürük var.
kendim boyamaya karar verdim.
birkaç alıştırmadan sonra yapabileceğimi düşünüyorum. gerekli alet edevatım da var ayrıca hepsini tamamladım.
başvurulacak bir referans olarak...
Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)
poliamit parçaların ön kısmı 4.5 cm yükselttiğine şüphe yok tabii de, makaslar için imal ettiğiniz 4.5 cm lik parçalar aracın arkasını 4.5 cm yükseltebildi mi?
çünkü bildiğim kadarı ile ( yanlışsam düzeltin arkadaşlar ) makas küpeştelerini ne kadar...
merhaba
2003 model bir L200 warrior 'um var. aracım ingiltereden ithal edilmiş olduğundan ingilterede yollara kar yağdığında serpilen tuzdan nasibini almış.
şasi makaslar vs ( döküm kısımlar hariç ) yüzeysel olarak pas tutmuş .
internetten baktım POR 15 isminde bir boya çok övülüyor ama burda...
Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?
benim 2003 L200 warrior 'um var. dediğiniz gibi yeni kasaya para yetmemesi halinde eski kasayı tercih etmek durumunda kaldım.
ama gayet memnunum.
ama yazınızdaki diff lock kısmı ilgimi çekti, benimkinde diff lock var. el freninin arkasındaki kol...
Ynt: Eksantirik kayışı değişimi hakkında bilgi.
emsal olması bakımından 2003 model L200 ümün egzantrik kayışı değişim detaylarını yazıyorum . belki yararı dokunur kıyaslama için.
faturada yazdığı şekliyle veriyorum, fiyatlar euro.
Belt valve timing 59.8
tensioner balancer timing 67.5...