Arama sonuçlarınız

1. afro

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Sn. Arı, Söylediğiniz malzemeye yarı praktikerde bakacağım. Dayanıklılığı konusunda şüpheliyim. Evden eve taşımacıların kullandığı tekstil artıklarından üretilen battaniyeler vardır. Arka tarafına bundan yapıştırılırsa hen daha dayanıklı hale...

2. afro

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Sandlye olara da şunlardal almayı düşünüyorum. Senin bahsettiklerin de galiba bunlardan. Aslında bunlardan iki tane daha önce almıştım ama bir kamp sırasında -8 dereceyi görünce köşe birleşimlerindeki plastikler kıtır kıtır kırıldı. Daha...
  3. afro

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Çok sağ ol Yusuf. Güneşli praktikere de hemen yarın bakacağım.

4. afro

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Kızmakta haklısın gerçekten. Telefonlarını kaydettim en kısa zamanda arayacağım.
  5. afro

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Arkadaşlar, karavanı aldık ama düşündükçe bir sürü eksik çıkıyor. Bazılarını buldum ama bazıları konusunda sizden yardım rica ediyorum. 1- Dışarı koyup oturmak için masa va sandelyeler: Sandalyeler sorun değil de masa konusunda birisi bu...

6. afro

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf senin karavanın son halini ben de çok merak ediyorum. Ben de Sefaköy'de oturmama rağmen bir fırsat bulup da ziyaretine gelemedim. En kısa zamanda görüşmek isterim.

7. afro

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sevgili Yusuf, öğrendiğin zaman buraya da yazar mısın? aynısından bana da lazım.
  8. afro

Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)

Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw) Aracınız gerçekten çok güzelmiş tayfun Bey. Foruma hoş geldiniz. 2000cc, benzinli, çift karbüratörlü motor çok yakmıyor mu? LPG falan var mı?
  9. afro

Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Evet gardrop yerine geçecek bir şeyi yok. Ana lavabonun ve kanepenin altı boş. Bagaj bölününe de herşey konulabilir. Önceki sahibi biraz kiloluymuş. Sığmam diye korkup yatağı büyük tutmak istemiş. ;D Bunun yerine oldukça büyük bir portbagaj koymuş...

10. afro

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Ergun Bey, 97 model, 2.4 düz dizel motor. Onurcum, Africa ruhundan anlayacak bir arkadaşa gitti. Aykut Erda'nın taşıyıcısını biliyorum. Kriko ile çalışan farklı bir mekanızmaydı. Bana pek güvenilir gelmedi. O mekanizmada kaynaklara çok yük biniyor...

11. afro

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Sagolasınız sevgili gezmen, vehbi42, buralpdi, metin0035, orsaalabanda ve orbay74. Sevgili Cem, ben de birşey yazmasam da sizin "mikro camper" başlığınızı takip ediyorum. İnsan yerinde oturup hayallerle yaşamaktansa, elinden gelen, imkanlarının...
  12. afro

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Özdal Bey, Sizin eski kamp fotoğraflarını gördüm. Beraber kamp yapmayı ben de çok isterdim. Sadece yolcu koltuğu dönüyor. Ama bu da oldukça kullanışlı. Sürücü koltuğu altında yaşam aküsü var. Yine de döner hale getirmek mümkün mü bilmiyorum. Şu an...

13. afro

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro) Ömer Bey, İlandaki fiyata almadığımı, bir miktar pazarlık yaptığımı söyleyebilirim. Oğuz Bey, Benim baktıklarım arasında da en düzgünü idi. Hatta, bir trasporter CityVan alıp kendim karavan yapmayı düşündüğüm sırada, evimin yakınındaki oto pazarında...
  14. afro

Eşimle beraber, yaklaşık bir yıldır bir karavan hayalimiz vardı. Genelde motosikletle çıktığımız yolculuklarda hep çadırda kalır, otel odalarına tıkılıp kalmaktansa doğa ile iç içe olmayı tercih ederdik. Artık yaşlanmaktan mı nedir, bu motor ve çadır işi fazla külfetli gelmeye başladı. Motorumu...
  15. afro

Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan

Ynt: Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan Bu arkadaş yatak bölümüne dönüşen tam açılır tavan da yapar mı acep? T3 -T4 için sorar mısınız? Teşekürler.

16. afro

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası - Yardım..! Sayın Metin0035, Ruhsat işleminizin sonucunu ve öyküsünü merakla bekliyoruz. Sevgiler.
  17. afro

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı Henüz T3 üm yok ama hemen indirdim. Çok emek vermişsiniz. Çok teşekürler.
  18. afro

T3'ü Syncro'ya Dönüştürmek Mümkün mü?

Ynt: T3'ü Syncro'ya Dönüştürmek Mümkün mü? Teşekürler CEM50. Öğrenmek istediğim de buydu. :-\

19. afro

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Diferansiyel veya diğer aktarma organlarından gelse ortadan bir yerlerden ses gelir. Amortisör olsa motor yüke bindiğinde değil yoldaki bozukluklarda ses gelmesi lazım. Geriye rulman kalıyor ki onarımı en kolay olan da o. Tabii benimki tahmin.
  20. afro

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sevgili Yusuf, Arkın Bey de sen de su kontplağını, üzerinde hiç bir kaplama malzemesi olmadan kullanıyorsunuz gördüğüm kadarı ile. Bunların üzerine farklı malzeme ile çalışmak için bir ana yapı oluşturmasını mı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri